mrb amelıyat olduktan sonra anlayacaksın hiçte ole korkulacak abartılacak bı amelıyat olmadıgını kaygılarını anlıyorum bnde oleydım ama yanı hiç agrım olmadı benım sadce gozlerım yanı oda kremlerı gozume kaçrdım ustunede buz koyuyodum gözlerım yandı okadar burun hiç agrımadgıı için amelıayt olmadımmı ben ya dedım kendı kendıme evet banada destek olan olmadı drlarla gıdıp kendım görüştum kararımı verdım zuhtu beye gıttgım ılkgun amelıyat tarıhı aldım sonra bıdaha gttım erkene aldım tarıhı ve oldum ayrıca kredı çekıp oldum yanı oduyorumda şimdı çok şükür 2.taksıtıde bıttıı ..burnuma gelınce çok şükür çok memnunum nefes sorunumda gıderıldı şeklende tabı ucu şiş ama yandan falan harıka duruyo ..herkesın Allah gonlune gore versın istıyosan bı şekılde maddı manevı açıdan kendını ayarlayıp olmalısın kaçışı yok ben amelıyattn bıgun oncesıne kadar vazgeçmek uzereydım çevreden herkafadan bı ses çıkıyodu çunku ama yıldıramadılar oldum sonunda mutluyum umarım sende olur mutlu olursun
ne günlerdi be karacam sürekli vazgeçiyordun seni ikna etmeye çalışıyordum :) şimdi iki aylık oldun maşallah :)
ank32 fıstık ııyıyız çok şükür sende ıyısındr işallah :) ara ara gır özletmee :)
iyim canım sizleri merak edip ara ara girip bakıyorum.iyi olmanıza cok seviniyorum fotolarınıza bakıyorumda bayagı değişiyorsunuz cok güzel burnuşlarınız olmuş şimdiden belli
mrb amelıyat olduktan sonra anlayacaksın hiçte ole korkulacak abartılacak bı amelıyat olmadıgını kaygılarını anlıyorum bnde oleydım ama yanı hiç agrım olmadı benım sadce gozlerım yanı oda kremlerı gozume kaçrdım ustunede buz koyuyodum gözlerım yandı okadar burun hiç agrımadgıı için amelıayt olmadımmı ben ya dedım kendı kendıme evet banada destek olan olmadı drlarla gıdıp kendım görüştum kararımı verdım zuhtu beye gıttgım ılkgun amelıyat tarıhı aldım sonra bıdaha gttım erkene aldım tarıhı ve oldum ayrıca kredı çekıp oldum yanı oduyorumda şimdı çok şükür 2.taksıtıde bıttıı ..burnuma gelınce çok şükür çok memnunum nefes sorunumda gıderıldı şeklende tabı ucu şiş ama yandan falan harıka duruyo ..herkesın Allah gonlune gore versın istıyosan bı şekılde maddı manevı açıdan kendını ayarlayıp olmalısın kaçışı yok ben amelıyattn bıgun oncesıne kadar vazgeçmek uzereydım çevreden herkafadan bı ses çıkıyodu çunku ama yıldıramadılar oldum sonunda mutluyum umarım sende olur mutlu olursun
merhaba siz ameliyatinizi ne zaman oldunuz? ben de ankarada doktr arayisi icindeyim. sizin burnunuzda nefes alma prblemi varmiydi yoksa sadece estetik ameliyat mi oldunuz? benim cok ciddi nefes problemmim oldugu icin plastik cerrahtan ziyade kbb uzmani daha cazip geliyor ama ankaradaki secenekler kisitli. oncelikle zuhtu bey ameliyatini hangi hastanede yapiyor? ameliyat sonrasi sizinle iletisimi nasildi? cunku maalesef bir cok dr isi ticarete dokmus hastayla isi bittigi anda ilgileri de bitiyor. bir de ameliyat ucretinizi ogrenebilir miyim
merhaba siz ameliyatinizi ne zaman oldunuz? ben de ankarada doktr arayisi icindeyim. sizin burnunuzda nefes alma prblemi varmiydi yoksa sadece estetik ameliyat mi oldunuz? benim cok ciddi nefes problemmim oldugu icin plastik cerrahtan ziyade kbb uzmani daha cazip geliyor ama ankaradaki secenekler kisitli. oncelikle zuhtu bey ameliyatini hangi hastanede yapiyor? ameliyat sonrasi sizinle iletisimi nasildi? cunku maalesef bir cok dr isi ticarete dokmus hastayla isi bittigi anda ilgileri de bitiyor. bir de ameliyat ucretinizi ogrenebilir miyim
zühtü hoca benm burun ameliyatmla birlikte çeneme yağ enjeksiyonu yapıcak burun ve çene uyum içinde olmalıymş çenemi biraz önce alıcak yağ enjeksiyonuyla
zühtü hoca benm burun ameliyatmla birlikte çeneme yağ enjeksiyonu yapıcak burun ve çene uyum içinde olmalıymş çenemi biraz önce alıcak yağ enjeksiyonuyla
Hayırlı olsun şimdiden :) çeneni fazla büyütme canım aklında olsun.
tsk ederim mudure evet zuhtu hocaya bugün beni ikna edin ve ameliyat için randevu verin ole gideyim dedim çok bunaldm çok arastirdm ve çok kararsız kaldmçünkü..hayırlı olsun çabuk karar vermişsin zaten düşündükçe içinden çıkılmaz hal alıyor. artık seni bekliyoruz :) mesaj sayını doldur gör fotoğrafları. sende resim ekle bizde seni görelim canım :)
mrbb papıloo zoru halletmişin en kolayı amelıyat olmak hakkında hayırlısı olsun guzel haberlerını beklıyoruzz :)
tsk ederim mudure evet zuhtu hocaya bugün beni ikna edin ve ameliyat için randevu verin ole gideyim dedim çok bunaldm çok arastirdm ve çok kararsız kaldmçünkü..
sağol sun çok güzel bi tasarım yaptı bana zuhtu hoca bütün sorularımı özenle cevapladı bende 15 mayısa randevu aldm
Ameliyattan sonra sürekli yazicam arkadaşlar ınş çok güzel olurda burnum resimleride paylasırm
Allah herkesin yardımcısı olsun..
tasarımı beğendiysen çıkacak sonucu daha çok beğenirsin :) inşallah senin için hayırlısı olur.
Aslında korkuyorm hiç daha önce duymadım kötü erkek çenesi gibi olursa doktoruma yeniden sorcam.. Çenesine hiç yağ enjeksiyonu yaptıran varmı arkadaşlar?? nette yaptiranlarla ilgi pekbilgi bulamadım :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?