Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ank32 fıstık ııyıyız çok şükür sende ıyısındr işallah :) ara ara gır özletmee :)

ne günlerdi be karacam sürekli vazgeçiyordun seni ikna etmeye çalışıyordum :) şimdi iki aylık oldun maşallah :)

ank32 fıstık ııyıyız çok şükür sende ıyısındr işallah :) ara ara gır özletmee :)

iyim canım sizleri merak edip ara ara girip bakıyorum.iyi olmanıza cok seviniyorum fotolarınıza bakıyorumda bayagı değişiyorsunuz cok güzel burnuşlarınız olmuş şimdiden belli

iyim canım sizleri merak edip ara ara girip bakıyorum.iyi olmanıza cok seviniyorum fotolarınıza bakıyorumda bayagı değişiyorsunuz cok güzel burnuşlarınız olmuş şimdiden belli

evet tatlım guzel olduk işallah senın yolunda ılerlerız bıkaç seneyı devırıp :)

merhaba siz ameliyatinizi ne zaman oldunuz? ben de ankarada doktr arayisi icindeyim. sizin burnunuzda nefes alma prblemi varmiydi yoksa sadece estetik ameliyat mi oldunuz? benim cok ciddi nefes problemmim oldugu icin plastik cerrahtan ziyade kbb uzmani daha cazip geliyor ama ankaradaki secenekler kisitli. oncelikle zuhtu bey ameliyatini hangi hastanede yapiyor? ameliyat sonrasi sizinle iletisimi nasildi? cunku maalesef bir cok dr isi ticarete dokmus hastayla isi bittigi anda ilgileri de bitiyor. bir de ameliyat ucretinizi ogrenebilir miyim

mrb bugun tam 2 ay oldu amelıyat olalı nefes sornumda vardı buyuk kemerlı bı burnum vardı bnde zorlandım dr seçimnde ama randevu gunu amelıyat tarıhıde aldımm kurcaladıkça işin içinden çıkılmıyo çunku kbb tabı işlevsellıgını daha ıyı yapabılır kıme olacagına kendın karar vermelısın görüşerek senın beklentılerıne kımın cvbı samımı ınandrıcı gelıyosa ona gore olmalısın ben memnunum nefes sorunumda vardı oda kalktı ortadan ama şuda var ben daha çok çok yenıyım oyuzden şimdılık memnunum dıyebılırım ılerısı neyı gosterır bılemem temennım uzun omurlu bı burun olması yonunde dr çok ılgılı muayne ucretsız amelıyattan sonrda çok ılgılendı sagolsun ekıp olarak ıyıler amelıyatı akay da oldum ücret değişiyodur yapılcak işleme gore 4.5 6 arası gıdıp gorüşürsun ole daha saglıklı olur herşey gonlunce olsun karar aşaması en zoruu

zühtü hoca gerek görürse nefes sıkıntısı yaşayanlar için kulak burun boğaz doktoruyla beraber ameliyata giriyomuş kendisi bana öyle söyledi taptaze bilgi daha dün görüştüm kendisiyle :)

zühtü hoca benm burun ameliyatmla birlikte çeneme yağ enjeksiyonu yapıcak burun ve çene uyum içinde olmalıymş çenemi biraz önce alıcak yağ enjeksiyonuyla

zühtü hoca benm burun ameliyatmla birlikte çeneme yağ enjeksiyonu yapıcak burun ve çene uyum içinde olmalıymş çenemi biraz önce alıcak yağ enjeksiyonuyla

hayırlı olsun çabuk karar vermişsin zaten düşündükçe içinden çıkılmaz hal alıyor. artık seni bekliyoruz :) mesaj sayını doldur gör fotoğrafları. sende resim ekle bizde seni görelim canım :)

mrbb papıloo zoru halletmişin en kolayı amelıyat olmak hakkında hayırlısı olsun guzel haberlerını beklıyoruzz :)

Hayırlı olsun şimdiden :) çeneni fazla büyütme canım aklında olsun.

Aslında korkuyorm hiç daha önce duymadım kötü erkek çenesi gibi olursa doktoruma yeniden sorcam.. Çenesine hiç yağ enjeksiyonu yaptıran varmı arkadaşlar?? nette yaptiranlarla ilgi pekbilgi bulamadım :-(

tsk ederim mudure evet zuhtu hocaya bugün beni ikna edin ve ameliyat için randevu verin ole gideyim dedim çok bunaldm çok arastirdm ve çok kararsız kaldmçünkü..
sağol sun çok güzel bi tasarım yaptı bana zuhtu hoca bütün sorularımı özenle cevapladı bende 15 mayısa randevu aldm
Ameliyattan sonra sürekli yazicam arkadaşlar ınş çok güzel olurda burnum resimleride paylasırm
Allah herkesin yardımcısı olsun..

tasarımı beğendiysen çıkacak sonucu daha çok beğenirsin :) inşallah senin için hayırlısı olur.

tasarımı beğendiysen çıkacak sonucu daha çok beğenirsin :) inşallah senin için hayırlısı olur.

papıloo işallah ıstedgın gıbı olurr mudureme katılıyorum tasarımdan daha guzel oluyo işallah sendede herşey yolunda gıder guzel olur sonuç gelişmelrden haberdar et ıyı bak kendıne :)

Aslında korkuyorm hiç daha önce duymadım kötü erkek çenesi gibi olursa doktoruma yeniden sorcam.. Çenesine hiç yağ enjeksiyonu yaptıran varmı arkadaşlar?? nette yaptiranlarla ilgi pekbilgi bulamadım :-(

ben yağ enjeksiyonu yaptırdım canım bütün yüzüme hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…