minimousse karar vermişin en zor kısımı atlatmışın amelıyat en kolayı agrı sızı yok sonuçta işallah çok guzel olacak az once annemle konuşuyruz semelrce olmana ızın vermesdgıme pişmanım dıyo 42 gun oldu oldun ıyıleştın hemen dıyo yanı sende olup hayırlısyla mutlu olacaksın şimdıden çok geçmiş olsun foto atarsın artık alçılı bantlı :) sonra makyajlı kendı adıma dogru karar dıyebılırım senınde içine sınmişkı karar vermişinnn herşey güzel olacakk....:))
cok teşekkür ederim yaaa içim rahatladı sayendeee :) anestezi korkum var aslında bu benim 2.ameliyatım olcak insallah güzel geçerrrr paylaşırım resimlerimi tabiki :)
arkadaşlar ben perşembe günü zühtü beye ameliyat olcam inşallah yorumlarınıza bakarak randevu aldım gittim bugün tasarımını da begendim .. umarım güzel sonuclar alırım sizcede dogru karar verdim mi ameliyata girmeden gene de sormak istedim memnunmusunuz yakın zamanda ameliyat olanlar?[/QUOTE
canım benım çok geçmiş olsun ıyısındr işallah ben 2. gun nete grmştım ama sen yoksun çok geçmiş olsun yenı gelişmelrden haberdret fotoda bırak olurmu :)
saol canım senindee umarım istediğin gibi bir burun olurr..canım:))
ameliyatımı oldumm şüküüür. 3.günümdeyim şuaan gelişmelerden haberdar etmek istedim sizleri. Ameliyatım için gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra persembe saat 10 da hastanedeydim yatış işlemlerim yapıldı tansiyon boy kilo ölçüldü anestezi uzmanım geldi çok şeker bir bayandı beni bilgilendirdi heycanlandıgımı söyledim anesteziden korkuyodum sana öncelikle bi cesaret ignesi yapıcaz zaten bişey hissetmiceksin dedi doktorum zühtü bey ve hemsiresi duygu hanım geldi kontrol etti gögüs altımdan kıkırdak almak icin öncelikle cizdi gögüs altımı burun içinde kıkırdak bulunmazsa gögüs altından alıcam dedi kulaktan almamasının sebebi şekil bozuklugu yaratmasıydı . Hastane hemşiresi geldi cesaret ignemi damar yolumdan yaptı ve ameliyathaneye gittim yaklasık 6-7 kişilik bir ekip vardı gülerek karsılandım baslıyoruz dediler malum sonrasını hatırlamıyorum.. Gögsümde diren vardı gögüs altından almıslar burnumda kıkırdak bulamamıslar.. o gün gece direnden dolayı gögüs altında agrı duydum direnim bugün çıkartıldı ve agrım da geçti yüzümde morarma ameliyat sonrası olmadı çok hafif oldu ama şişlik var oldukça oda buz ve zamanla geçicek.. Burnum söylentilere göre çok güzel olmuş arkadaşlarım ameliyat sonrası kafede otururken ameliyata giren asistanlar aralarında konusuyolarmış hakkımda burnu mükemmel oldu diye.. Bende çok merak ediyorum Haftaya cumartesi açılcak alçım sorularınız olursa yanıtlarım :)
çok sevındım canım emınım çok guzel olmştr agrı yok sızı yok ız yok guzellık var :) ayrca duygu yu çok sevıyorum zühtü beyde ole ekıp olarak çok ılgılıler sagolsunlar tuhh bu ara kontrolum yokkı goreydım senı neyse artıkfoto atarsın alçıdan sonra ıyı bak kendıne bol dınlenmelr :)
şu ara gör diyemem zaten yüzümü tanıyamıyorum inanılmaz şişimmnapcaz bunu nasıl atlatıcaz yani dudaklarım resmen patlıcak gibi oldu da
aa nıe ole oldukı demekkı herkeste farklılklar gosterıyo bnde hiç ole bişi olmadı çok şiş helede dudaklarım hiç şişmedı hanı şişse fena olmazdı dogal botoks ıgıbı dururdu hepsı geçecek ve sonra kaç ay oldu ne çabuk geçtı dıyeceksın :) bn artık alştım bıle eskııyı unuttum çok şükür bı sıkıntım yok uzun yıllar bu şekılde gıder işallah :)
ya canım valla elmacık kemiklerim şişti dudaklar zaten burnuma yapıstı resmenbeni angelina ya benzetirlerdi suan angelinadan cıktım afrikalılara döndümm
Muayne ücreti almıyo zühtü hoca
Çok geçmiş olsun canım bende şuan doktor araştırmasındayım Zühtü bey de seçimlerim arasında yurt dışında yaşadıgımdan dolayı, şimdi onun hakkında bilgi toparlamaya çalışıyorum ne kadar ücret ödedin ? Zühtü bey hangi şehirde? 1 gün hastanede yatırıyorlarmı?
Karacaaaa nabeeeeer :)
ayyy minik burun temizleniyorrrmuu sen banaa link at mesajlaaaaa bulamadım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?