ilk ameliyatımı özgür erdem burnum gayet güzel olmuştu ama şımarıklıktan hep daha fazlası diye ikincii izimird ebir doktora olmuştum. üçüncde zühtü demirdi. Dediğim gibi amacım zühtü beyi kötülemek vs değil ilk ameliyatları çok başarılıdr çünkü bende buradaki yorumlara daynarak ona olmuştum ama bnmki revizyondu daha çok düşünmem gerekirdi. kötü yapmadı burnumu eskiye oranla daha iyi oldu ama iz ve hff çöküklükte oluştu. buna rağmen dördüncüyü asla düşünmüorum çünkü psikolojim çok daha iyi eskiye göre de burnum da iyi .şu an alıştım burnuma. malesef buraya resimler eklemedim hiç.
canim rica etsem benide eklermisin zuhtu beyin yaptigi birkac burun gormem lazim
Cnm sence ceneme yaptiraymmi çok korkuyorm pişman olursam diye çenem geride olduğu için burun tasarımı yüzde çok göstermez kendini diyor doktorm ama eskisinden daha kötü olursa cook uzulurm çok kararsızım çene konusunda
daha önce duymamıştım şimdi baktım kbb'mış sanırım. ben sana ikinci ameliyatan sonraki resimlerimi gösterirdim bu kadar olurmu napmış dersin de hiç bırakmamışım pcde eminim durumuna şükredersin benmki sanat eseryidi :):) ama kötü olanından. ilk ve son burun resimleirm var, mesaj sayım dolunca gösteririm
tmm gülüm sende benimkini görürsün bana fikir verirsin daha 2 ay oldu ama yamukkimi düzelir dio kimi gecmez dio beynim allak bullak
canım o yazdığın iki kişide girmiyorlar bayagdır kaçak onlar varsa bi sorun ben yardımcı olmaya calışayım sanacilek.35 ve ela12 fotolarınızı göremiyorum.Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklaarrrrrr burnuşlar nasıl oldu:))
bizz iyiyizz çok şükürrr fıstık sen nasılsınn burnuşumda ablasııı 3.ayını doldurcak 18 ınde :) bn gözlukkk takmak ıstıyorum artıkk sen nezaman takmştın canım ?
oyyyyy canım benim bende alcak sürünmeye devam:))3 ay olmuşş vallaha zaman nasıl geciyor.bu sene gözlüğü unut canım agırlık yaptığından hem burun kemiğine hemde ordaki ödemlere baskı yaptığı için sakat canım ben 1 sene takmadım.hee cokmu takmak istiyosun takarsın 10 dk sonra cıkarırsın ama bunun içinde 5.6 aylık olsun bi yani bu sene gözlük yok şapka tak onun yerine:))fotolarına bi bakayım son haline hokka burunlu:)
Arkadaşlar çarşamba günü ameliyat oluyorm Herkes ameliyat öncesi heycanlı olur illaki ama ben bi tuhafm korku biyandan heycan telaş biyandan dünden beri midemde kelebekler uçuşuyo napıcambenyaaa
Kafamda bisürü olmsuz düşünceler var ya eskisinden daha kötü olrsa ya pişman olrsam ya sağlk sorunm olursa?? bünyem zayıf olup ameliyat sonrası dönemi çok zor atlatırsam bugünlerimi ararsam offf nelerde neler
Yarın zühtü hocamla ameliyat öncesi son görüşmem var onada söylücem bana destek olcağına eminm İnş herşey hepimiz için güzel olur
Rabbim herkesin yardımcısı olsn..
papilio kuzum şuan amelıyattasndr muhtemelenn Allahım yardımcın olsun herşey gonlunce olsun bızler gıbı sende kolayca atlatırsın işallah ne heyecanlıı oluyoo yaa korkuu nası olacak olmayacak offf offf çok guzel sağlıklı bı buruna kavuşursın işallah bıkaç gune nette sohbet ederız fotolarıda koyarsın artıkk kuzucukk grşrüzz :)
Kızlar saat sabahın 5 i heyecandan uyuyamadm gerçi zuhtu hoca tampon koymadı sadece tek tarafmda destek vermesi için ortası delik silikon varmış onuda cumartesi günü alicak nefes sorunum da yok oyüzden yine rahat uyudum boğazım kurumadı fazla.. Ama burnumun şeklini çok merak ediyorum Sürekli aynaya bakmak istiyorum eşim kızıyor alcin bi çıksın diyor aynayı aldı elimden bende sürekli tuvalet bahanesiyle aynaya bakmaya gidiyorm esimede heyecandan çok çişim geliyo napim diyorm)))
Karaca güzel dileklerin için çok tsk tatlım benim sizlerle paylasmda bulunmak beni çok mutlu ediyor:) ameliyata 10 da girip 12 de cikmism saat1 gibide kendime gelmisim doktorm narkozluyken sürekli eşimi sayikladigimi söyledi annem beni niye hiç sayklamadn küçükken en ufak bisiyde anne die aglardn şimdi kocayı bulunca unuttun beni diip kiskandi asck 8 aylk evliyim daha canım annem benim seni nasıl unuturm :))))
Arkadaşlar çarşamba günü ameliyat oluyorm Herkes ameliyat öncesi heycanlı olur illaki ama ben bi tuhafm korku biyandan heycan telaş biyandan dünden beri midemde kelebekler uçuşuyo napıcambenyaaa
Kafamda bisürü olmsuz düşünceler var ya eskisinden daha kötü olrsa ya pişman olrsam ya sağlk sorunm olursa?? bünyem zayıf olup ameliyat sonrası dönemi çok zor atlatırsam bugünlerimi ararsam offf nelerde neler
Yarın zühtü hocamla ameliyat öncesi son görüşmem var onada söylücem bana destek olcağına eminm İnş herşey hepimiz için güzel olur
Rabbim herkesin yardımcısı olsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?