Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hmm anladım ama çok ınceledıkçe ınsan kusur buluyo bıraz şans ve yapı meselesı kımı ılkınde çok ıyı oluyo kımı defalrca olup memnun olmuyo bıde oynandıkça şekıl bozlur ve rısk artar işallah revızyonluk bı durmumuz olmaz bıdaha ne dıyelım hayrlısı bnmde çok yenı çok memnunum şimdılık ılerdede sıkıntı olmaz umarım ilktı benım ve çok zor karar verıp oldum bı arkadaşım devlette oldu ben çok begendım ama haff egrı bıde tek taraftan nefes alamıyorum dıyo şans valla bu işlerr

burun gerçekten biraz da şans işi sanırım. aynurrr21 siteye foto ekler misin görelim burnunu.

canım okuduğuma göre sende gün almışssın hayırlı ugurlu olsun şimdiden inş sende bizim gibi memnun kalırsın

tmm gülüm sende benimkini görürsün bana fikir verirsin daha 2 ay oldu ama yamuk kimi düzelir dio kimi gecmez dio beynim allak bullak

kızlar yazdıklarınızı okudum sizin adınıza üzüldüm..tabiyki ilk burun ameliyatı cok önemli daha sonradan ne kadar ameliyat olursanız olun sorunlar cıkacaktır.bence bu dediğim gibi birazda şans işi bide burun yapısına baglı bir olay herkesin kemik yapısı derisi cok farklı ikinizede cok geçmiş olsun.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklaarrrrrr burnuşlar nasıl oldu:))

cilek.35 ve ela12 fotolarınızı göremiyorum.Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. :)
canım o yazdığın iki kişide girmiyorlar bayagdır kaçak onlar varsa bi sorun ben yardımcı olmaya calışayım sana

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız fıstıklaarrrrrr burnuşlar nasıl oldu:))

bizz iyiyizz çok şükürrr fıstık sen nasılsınn burnuşumda ablasııı 3.ayını doldurcak 18 ınde :) bn gözlukkk takmak ıstıyorum artıkk sen nezaman takmştın canım ?

bizz iyiyizz çok şükürrr fıstık sen nasılsınn burnuşumda ablasııı 3.ayını doldurcak 18 ınde :) bn gözlukkk takmak ıstıyorum artıkk sen nezaman takmştın canım ?

oyyyyy canım benim bende alcak sürünmeye devam:))3 ay olmuşş vallaha zaman nasıl geciyor.bu sene gözlüğü unut canım agırlık yaptığından hem burun kemiğine hemde ordaki ödemlere baskı yaptığı için sakat canım ben 1 sene takmadım.hee cokmu takmak istiyosun takarsın 10 dk sonra cıkarırsın ama bunun içinde 5.6 aylık olsun bi yani bu sene gözlük yok şapka tak onun yerine:))fotolarına bi bakayım son haline hokka burunlu:)

tamm canmm benım şapka aldım ama şapkada takılmıyokı saçlarımı topluyorum geneldee neye burnuşa bişi olmasın yapcak bişi yok tatlımm :)

Arkadaşlar çarşamba günü ameliyat oluyorm Herkes ameliyat öncesi heycanlı olur illaki ama ben bi tuhafm korku biyandan heycan telaş biyandan dünden beri midemde kelebekler uçuşuyo napıcambenyaaa
Kafamda bisürü olmsuz düşünceler var ya eskisinden daha kötü olrsa ya pişman olrsam ya sağlk sorunm olursa?? bünyem zayıf olup ameliyat sonrası dönemi çok zor atlatırsam bugünlerimi ararsam offf nelerde neler
Yarın zühtü hocamla ameliyat öncesi son görüşmem var onada söylücem bana destek olcağına eminm İnş herşey hepimiz için güzel olur
Rabbim herkesin yardımcısı olsn..

papilio kuzum şuan amelıyattasndr muhtemelenn Allahım yardımcın olsun herşey gonlunce olsun bızler gıbı sende kolayca atlatırsın işallah ne heyecanlıı oluyoo yaa korkuu nası olacak olmayacak offf offf çok guzel sağlıklı bı buruna kavuşursın işallah bıkaç gune nette sohbet ederız fotolarıda koyarsın artıkk kuzucukk grşrüzz :)

Arkadaşlar bugün saat 10 da zuhtu hocada ameliyat oldm ve suan evimdeyim hiç morlk yok şişlikde çok hafif.. inanamiyorum ya koskoca burun ameliyatı oluyosn kemigin kırılıyor belki torpuleniyor ama sonrasında ne ağrı ne morarma ne şişlik hiç bisi yok gibi inanın.. Zuhtu hocanın eli gerçekten ama gerçekten çok hafifmis alcim çıksın ilk günden son güne kadar resimlerimi aticam size ıns burnumda güzel olmuştur suan hiç bisi göremiyorum sadece dudagmla burun arası mesafem artmış gibi geldi.. Inş rabbimin izniyle herşey herkesin istediği gibi olur

Kızlar saat sabahın 5 i heyecandan uyuyamadm gerçi zuhtu hoca tampon koymadı sadece tek tarafmda destek vermesi için ortası delik silikon varmış onuda cumartesi günü alicak nefes sorunum da yok oyüzden yine rahat uyudum boğazım kurumadı fazla.. Ama burnumun şeklini çok merak ediyorum Sürekli aynaya bakmak istiyorum eşim kızıyor alcin bi çıksın diyor aynayı aldı elimden bende sürekli tuvalet bahanesiyle aynaya bakmaya gidiyorm esimede heyecandan çok çişim geliyo napim diyorm )))

Karaca güzel dileklerin için çok tsk tatlım benim sizlerle paylasmda bulunmak beni çok mutlu ediyor:) ameliyata 10 da girip 12 de cikmism saat1 gibide kendime gelmisim doktorm narkozluyken sürekli eşimi sayikladigimi söyledi annem beni niye hiç sayklamadn küçükken en ufak bisiyde anne die aglardn şimdi kocayı bulunca unuttun beni diip kiskandi asck 8 aylk evliyim daha canım annem benim seni nasıl unuturm :))))

canım geçmiş olsun atlatmışsın :) anlaşılan rahat geçmiş ameliyatın. bundan sonrası sabır işi. ilk alçın çıkınca beğenmeyeceksin sonra şişlikler indikçe çok seveceksin :) resimlerini bekliyoruz alçı çıkınca. o zaman aynalara daha çok bakarsın :)

oo maşallah olduda bıttıı ben gıbı hıssetmişin aynı bnmde ne garı ne sızı bişi olmadı çok şaşrmıştım benım tek derdım gozume kaçırdgım kremlerın acısıydııı göz agrısı çok çektım burunda bişi yoktu merkla beklıyoruz fotolarını umarım guzel olmştr alçıdan sonra başlıyosun fotolara hemen okıı :) mutluluklar canım benım

hayırlı olsun senide hokka burunlu görecez aramızda inş cok güzel burnuşun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…