Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım o yazdığın iki kişide girmiyorlar bayagdır kaçak onlar varsa bi sorun ben yardımcı olmaya calışayım sana

Ben de Karaca, minimouse, , müdüre ve sizin fotolarınızı gördüm. Güzel, hoşuma gitti Zühtü beyin çalışmaları. Sadece daha fazla foto görmek istedim.Sizler dışında var mı Zühtü beye ameliyat olan, fotosuna bakabileceğim?

Bugün ameliyatımın 6.günü benim cuma günü alçılarım çıkıcak çıkınca günlük foto paylaşıcam sizlerle kızlar.. Kontrole gittiğimde Zühtü hoca burnun çok güzel oldu çok beğeniceksin dedi inşallah öylede olur Biraz mide rahatsızlığı nedeniyle çok istifar ettm burnum çok acıdı inşallah aksi bir durum olmaz esnerken bile alçı ve bantlardan çok geriliyo burnum.. korkuyorm esirgiyorm die üst üste esneme başlamasın mı dün burnuşum gerile gerile bi hal oldu :))

alçılıyken bşşi olmaz tatlım merak etme çunku bnde narkozu kusarak atmştıımm bişi olmadıı :) inşallah herşey ıstedgın gıbı olur foto beklıyoruzz :)

bende zühtü beye ameliyat olanlardanım 1 yıl 2 ay falan oldu. yurtdışında eğitim görüyorum
o yüzden pek fırsatım olmadı yazmaya

Zühtü bey çok başarılı çok güven veren bir doktor. bende forumdan takip edip karar vermiştim.
malesef benim burun derim kalın olduğundan burnum istediğim şekli almadı. yani bakınca hala şişlik
yamukluk vardı.

bu ara bi tatilim vardı türkiyeye döner dönmez hemen Zühtü beye gittim
gerçekten çok moralim bozuluyodu çünkü Zühtü beyin yaptığı burunlar çoğunlukla çok başarılı:)
Zühtü beyde rötuş yapalım şişliklerin inişini hızlandıralım dedi. bugün yeniden ufak çaplı operasyon oldum
umarım bu sefer istediğim gibi olur.

merhaba bende zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kendisine ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını nsl göreceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba bende zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kendisine ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını nsl göreceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaş olarak ekledim 25 mesaj sayısını doldurunca fotoğraflrı görebilirsiniz.

doktor kalın deri ince deri gibi yorum yaptı mı yani. burnunuzu görme şansımız var mı foto ekleseniz. umarım bu kez istediğiniz gibi olur

Bugun aradım en yakın zamanda gidicem muayemeye tunalıdaki doktorlar 250-300 muayene ücreti istiyolar belki sonra onlara da giderim bilmiyorum. Bu arada sekreteri Zuhrü beyin kapalı burun ameliyati yaptıgını söyledi ama ben benim burnumda kapalı şekilde iyi sonuç alabileceğini sanmıyorum.!!
Siz nasıl oldunuz kapalı mı, açık mı?

ekledım sızı foto bakmak ıstersenız dr la bı goruşun ole karar verırsınız açıkmı kapalımı nasıl olur en ıyı bılgııyı o verecektr ben kapalı oldum :)

ekledım sızı foto bakmak ıstersenız dr la bı goruşun ole karar verırsınız açıkmı kapalımı nasıl olur en ıyı bılgııyı o verecektr ben kapalı oldum :)

teşekkür ederim sizinki gayet güzel olmus. benim burnum hem kavisli hemde gözlerim arasındaki yani alnımla burun bağlantı kemiğimin oyulması lazım onu kapalıyken nasıl yapar bilmiyorum en iyisi sizinde dediğiniz gibi gidip görüşmek::)

slm bende zühtü hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum benide eklerseniz resimlerinizi görmek isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…