siz ameliyat olduktan kaç gün sonra tamamen morluklarınız şişlikleriniz inmişti
benim çok geç geçti canım morluk giderici krem yoktu. 3 hafta sonra geçtii göz kapağımın üstündeki en son. ama diğer olan arkadaşlar birkaç günde iyi oldu. bir de benim tenim hassas iyileşmek bilmiyor. sen bol bol foruma yaz :)
Bugün ameliyatımın 6.günü benim cuma günü alçılarım çıkıcak çıkınca günlük foto paylaşıcam sizlerle kızlar.. Kontrole gittiğimde Zühtü hoca burnun çok güzel oldu çok beğeniceksin dedi inşallah öylede olur Biraz mide rahatsızlığı nedeniyle çok istifar ettm burnum çok acıdı inşallah aksi bir durum olmaz esnerken bile alçı ve bantlardan çok geriliyo burnum.. korkuyorm esirgiyorm die üst üste esneme başlamasın mı dün burnuşum gerile gerile bi hal oldu :))
mesela benımkı çok erken geçti :) 1 haftaya kalmadı :)
slm bende zühtü hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum benide eklerseniz resimlerinizi görmek isterim:)
siz ameliyat olduktan kaç gün sonra tamamen morluklarınız şişlikleriniz inmişti
foto beklıyoruzzz kuzum hadı ama merak ettık nası oldu burnuşun :)
merhaba papilio ben de zühtü beye ameliyat olacağım inş.31 mayısa gün aldım ama çok korkuyorum.senin nasıl oldu memnun musun?arkadaş olarak eklersen sevinirim.fotoğraflarını görebilir miyiz?
merhaba papilio ben de zühtü beye ameliyat olacağım inş.31 mayısa gün aldım ama çok korkuyorum.senin nasıl oldu memnun musun?arkadaş olarak eklersen sevinirim.fotoğraflarını görebilir miyiz?
dggec ben yeni oldm 9. günüm bikaç resm attm taze taze bakabilrsn cnm ekledim seni:)
çok teşekkürler bende haziran ortası olmayı düşünüyorum
hayırlı olsun senide hokka burunlu görecez aramızda inş cok güzel burnuşun olur
Zühtü Hocama binlerce kez teşekkür ediyorum kızlar çok ilgili ve çok zarif bi doktor.. Hastalarının bütün şikayetlerini sıkıntılarını dinleyip yardımcı olabilecek bi doktor bence...
dggec ben yeni oldm 9. günüm bikaç resm attm taze taze bakabilrsn cnm ekledim seni:)
arkadaşlık isteğini kabul ettim. 25 mesajı doldurup fotoğrafları görebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?