Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz ameliyat olduktan kaç gün sonra tamamen morluklarınız şişlikleriniz inmişti

benim çok geç geçti canım morluk giderici krem yoktu. 3 hafta sonra geçtii göz kapağımın üstündeki en son. ama diğer olan arkadaşlar birkaç günde iyi oldu. bir de benim tenim hassas iyileşmek bilmiyor. sen bol bol foruma yaz :)

mesela benımkı çok erken geçti :) 1 haftaya kalmadı :)

foto beklıyoruzzz kuzum hadı ama merak ettık nası oldu burnuşun :)

siz ameliyat olduktan kaç gün sonra tamamen morluklarınız şişlikleriniz inmişti

Benm ilk 3 gün çok az şişlik vardı ama şükürler olsun morluk hiç olmadı cnm alçı çıktıktan sonra küçück bişi sadece.. 9. günü burun resmlerimi profilime ekledm bakabilrsn
Ameliyattan sonra buz tedavisi çook önemli kızlar Eşime binlerce kez tşkkkkk Allah razı olsun ondan gece gündüz 2 gün buz tedavisi uyguladk oyüzden ilk 4. günü zühtü hocama kontrole gittiğimde herkes çok şaşırdı çünkü şişlik çook az morlukta hiç yoktu..

foto beklıyoruzzz kuzum hadı ama merak ettık nası oldu burnuşun :)

karaca resmlerimi attm tatlm profilmde var inşallah beğenirsinz.. burnumun ucunda hafif şişlik varmış oda inince daha güzel olcak sanırım Bantlarmda çarşamba çıkıcak ondan sonrada bol bol resm paylaşıcam sizlerle

Zühtü Hocama binlerce kez teşekkür ediyorum kızlar çok ilgili ve çok zarif bi doktor.. Hastalarının bütün şikayetlerini sıkıntılarını dinleyip yardımcı olabilecek bi doktor bence...

merhaba papilio ben de zühtü beye ameliyat olacağım inş.31 mayısa gün aldım ama çok korkuyorum.senin nasıl oldu memnun musun?arkadaş olarak eklersen sevinirim.fotoğraflarını görebilir miyiz?

merhaba papilio ben de zühtü beye ameliyat olacağım inş.31 mayısa gün aldım ama çok korkuyorum.senin nasıl oldu memnun musun?arkadaş olarak eklersen sevinirim.fotoğraflarını görebilir miyiz?

Cnm benm ameliyat sonrası zor geçmedi açıkçası fazla morluk ve şişlik de olmadı ağrımda olmadı Zühtü hocanın eli hafif derlerdi gerçekten hakkı varmış Beni en çok alçı rahatsız etti biraz kaşındırdı son günlere doğru ondanda kurtuldum Şimdi bantlarım var çarşamba onlardanda kurtulcam inşalla..
Burnumun şekline gelince resimleri var bakabilrsn şuan ama şişlik var daha çok yeni 11. günü burnumun çünkü.. burnumun ucu kalkık ama zamanla oda iner die düşünüyorm bantlar çıksın sürekli resm atıp sizlerle paylaşıcam değişiklikleri..

Tatlım bu arada ameliyattan korkacak hiç bişi yok doktorumz çok ilgili ameliyata gittiğini bile hatırlamıyosn Bende çok heycanlıydm sakinleştirici filan yapldı hastanede kuş gibiydim sonrasında artk doktorm ne iğne ilaç verdiyse hiç ağrım olmadı ilk gün.. 2. ve 3. günü hafif baş ağrısı oldu oda bende normalde günlük hayatta bile olan baş ağrıları gibiydi oyüzden fazla sıkıntı yaratmadı bana
Önemli olan burnunun şeklinin güzel düzgün ve sağlıklı olması ameliyat sonrası dönemi gün gün atlatıyosn zaten ama sonucu beklemek stresli heycanlı tabii sabır gerektiriyoo İnşallah çektiğimiz sıkıntılara endişe heycana değecek güzel burnumz olur canm benm
Allah yardımcın olsun seninde gönlünü içini ferah tut..

benide eklermisin sen benden önce olacaksın en azından süreci görmüş olurum :))

Zühtü Hocama binlerce kez teşekkür ediyorum kızlar çok ilgili ve çok zarif bi doktor.. Hastalarının bütün şikayetlerini sıkıntılarını dinleyip yardımcı olabilecek bi doktor bence...

zühtü hocanın yaptığı tasarımla burnunun şekli benziyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…