Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizz iyiyizz çok şükürrr fıstık sen nasılsınn burnuşumda ablasııı 3.ayını doldurcak 18 ınde :) bn gözlukkk takmak ıstıyorum artıkk sen nezaman takmştın canım ?

KAraca, seni de ekledim ya kusura bakmayın kizlar ama umarim anliyorsunuzdur, 2. Ameliyat yani revizyon olacagim ama dontor konusunda hata yapmak istemiyorum ve cok bunaldim. Umarim kabul edersin... Tesekkurlr simdiden.

arkadaşlar ben de doktor arayışındayım, hem bütçeme uygun hemde tecrübeli bir doktor arıyorum. Zühtü hocayla ilgili yorumlarınız ve görebildiğim fotoğraflar gayet güzel. peki ücreti konusunda bilgi verebilir misiniz ve yeri nerede??

Son düzenleme:
arkadaşlar meraba.Ben 31 mayısta zühtü beye burun ameliyatı oluyorum.Bebeğim var 15 aylık onu emzirdiğim için doktor bey antibiyotik almasan da olur dedi.Yalnız bi hastadan duyduğuma göre antibiyotik almadığı için çok zor olmuş.siz kullandınız mı antibiyotik?cevap yazarsanız çok sevinirim

Çok teşekkür ederim Papilio.İnş benim için de hayırlısı olur

Çok teşekkür ederim Papilio.İnş benim için de hayırlısı olur

yengeç43 şimdıden bol şanslar inşallah herşey gönlünce olur bızler gıbı sorunsuz atlatırsın agrısız sızısız ..ben antıbıyotık kullandım 1 hafta ama dr ole dedıyse oledır foto beklıyoruz senden Allaha emanet ol

Papilio seni ekledim, kabul eder misin canim .... burnunu gormek ve fikir sahibi olmak istiyorum..

kızlar arkadaşlığınızı kabul ettim fotolarıma bakabilirsiniz..yengeç43 allah yardımcın olsun inş istediğin gibi bir burna sahip olursun..zühtü bey cok iyi bir doktordur.eminim antibiyotik vermiyorsa bi bildiği vardır.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize bana yardımcı olduğunuz için.Sizin fotoğraflarınız ve yazdıklarınız rehber oldu bana zühtü beyi bulmamda.Sonuçlardan haberdar ederim sizi

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize bana yardımcı olduğunuz için.Sizin fotoğraflarınız ve yazdıklarınız rehber oldu bana zühtü beyi bulmamda.Sonuçlardan haberdar ederim sizi

herhangi bir sıkıntında soracağın soruların varsa biz burdayız elimizden geldikce yardımcı olmaya calışıyoruz birbirimize için rahat olsun emin ellerdesin haberlerini bekliyoruz canım

Son düzenleme:

canım doktor burun yapısına ve yapılacak işleme göre fiyat veriyor.şimdi biz sana fiyat versek cok doğru olmaz ama piyasaya göre fiyatları normal bide zaten fiyattada yardımcı oluyorlar.önemli olan doktorun içine sinmesi istediğin sonucu alabilmek

Gördüm fotoları çok güzel olmuş geçmiş olsun. =)

Kızlar ben de Zühtü bey ile görüştüm.İçime sindi açıkçası.Yaptığı tasarım da hoşuma gitti.Ama benim de endişelerim var tabi ki.Sizler resimlerinizi koydukça endişelerimin bir kısmı gidiyor.Bir kısmı diyorum çünkü başka korkularım da var.Mesela tampon konusu.Zühtü bey tampon koyuyor mu?Bir de anesteziyi atma süreci var.Kusanlar,hatta kan kusanlar olmuş.Bunları duymak huzursuz ediyor beni.Ameliyat da olmak istiyorum.Ama kafam karışık.Bir karar verip bir vazgeçiyorum. :/

canım çok ayrıntı düşünme olumsuzlukları at aklından önce. tampon burun içi sorunlu ise koyuyor bende içten kemik eğriliği çok fazla idi tampon koydu ancak asla rahatsız edici birşey değildi hafiften nefes alınabiliyor yani. karaca24 e ise hiç tampon koymadı. anestezi bünyeye göre değişiyor tabi ama ben hiç sıkıntı çekmemiştim. hastanede bir gece kal iyice için rahat etsin kontrol altında olmuş olursun. umarım en iyi kararı verirsin

canım aklnda varsa er geç oluyosun:) o yüzden bir an önce ol iyice sıcak olmadan hem şişliklerinde çabk iner.:) tamponda sadece ilk gece sorun yaşıyosun öyle grip olmuşta rahat nefes alamıyo gibi. sonrasında hiç bi problem yok sadece alçm çıksında burnumu göriyim heyecanı oluyo:) anestezide bende sorun yaşamadım sağlık problemn yoksa yaşıycanı hiç sanmıyorum. umarım her şey güzel olur senin için

Kızlar destek için çok sağ olun.Zaten ben ameliyat olmaya karar verdim.Ama işte Temmuzun ortasından önce olamıyorum maalesef.Hava da çok sıcak olacak.Hiç de sevmem beklemeyi olsa da bitse çabucak.

merhaba papilio ben de zühtü beye ameliyat olacağım inş.31 mayısa gün aldım ama çok korkuyorum.senin nasıl oldu memnun musun?arkadaş olarak eklersen sevinirim.fotoğraflarını görebilir miyiz?

hadi bakalım inşallah umduğundan daha güzel geçer.ve burnunla çokkk mutlu olursun darısı başımıza.Gelişmeleri 4 gözle bekliyorum habersiz birakma bizi =)

Arkadaşlar meraba.dün ameliyat oldum sonunda.bugün ağrım falan yok ama yüzüm çok şişti,gözlerimin altı morardı ve kanama da var.normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…