drar testim negatif

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
şu an nasıl acıyo kalbim anlatamam transferimin 10. günü dayanamadım idrar testi yaptım negatif az önceden beri bağıra bağıra ağlıyorum evde eşim teselli ediyo ama ne çare dayanamıyorum evlat hasreti çok zormuş rabbim kimseye vermesin olmadı sanırım arkadaşlar çok ümitliydim bizimki nedensizdi belki olur gözüyle bakıyodum olmadı sanırım

zeyra kan tahlili yaptir once idrar testi pozitif ciksa sevinecekmiydin sanki emin olabilirmiydin canim uzme kendini insaallah hamilesindir dua ile

ya nebilim ağlıyorum şu an dünyam başıma yıkıldı sanki nefes alamıyorum çok ümitleniştim olsa çıkardı olmadı işte keşke yapmasaydım iki gün daha sanki karnımdaymış gibi yine onları severek uyurdum gece

zeyra kan tahlili yaptir once idrar testi pozitif ciksa sevinecekmiydin sanki emin olabilirmiydin canim uzme kendini insaallah hamilesindir dua ile

canım arkadaşım çok doğru söylüyorsun pozitif çıksada ilaçlardan sanırım derdim ama ne bilim bıktım tek çizgi görmekten bitanem tek isteğim sadece o kutsal anne kelimesini duymak olmadı işte

canım bence 12.gününü bekle internetten okuduma göre kan değeri 20 ile 50 arası olmadan idrarda çıkmazmış 12. gün değerin yükselip pozitif olabilir bence şimdiden kendini üzme ikigün sonra inşş. iyi haberini okuruz burdan üzülmee bak karnımda hissediyom diyosun bebişlerinide üzmee canımm:olmaz:

Canım hemen moralini bozma.Bazen hcg idrara geç geçebiliyor.2 aylık hamile olupta hala idrar testinde çıkmayan biliyorum ben.Lütfen canını sıkma.Rabbim gönlüne göre verir inşallah!!!!!!!!

saolun arkadaşlar sizlerin sayesinde biraz daha iyiyim şimdi belkide kanda çıkacak ama testte tek çizgiyi görünce çok kötü oldum

cnm üzülmen için çok erken :olmaz:

idrarı testini salla cnm :umursamaz:hamişsin ben öyle hissettim cnm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım üzülerek bebeklerine zarar veriyorsun.idrar testinin pek güvenirliği yok.kanda baktır.inşaallah hayırlı haber alırsın.

cnm üzülmen için çok erken :olmaz:

idrarı testini salla cnm :umursamaz:hamişsin ben öyle hissettim cnm:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

saol canım arkadaşım inşallah öyle olur dua et bana kendimi yedim bitirdim evde ağlamaktan:a015:

sadece göğüslerim şiş ve çok üşüyorum ayaklarım buz gibi birazda ağlamanın verdiği etkiyle başım ağrıyo hafif karnımda şiş birde ama kan testini yaptırana kadar üzülmeyeceğim belki idrarda çıkmadı
sen sakın yapma canım günün gelmeden çok etkileniyo insan

Zeyracığım canım, idrar testi çok da güvenilir değil. hele bizim durumumuzda , bi dünya ilaç.. pozitif çıksa bi dert negatif çıksa ayrı dert. Allahım hayırlısını versin. inşallah iki gün sonra bu kadar üzüldüğüne güler geçersin.

haklısın canım yapmıcam uzulme kan testınde cıkar ıhsallah
bende hıc belirti yok

bence belirti arama canım benim tedavi gördüğüm sırada bi arkadaşla tanışmıştım o sonucunu aldı benim transfer günü pozitifti testi ve bana dediki hiç belirtim olmadı ne tutunma kanaması ne bişey ama hamileydi inşallah canım annem geldi az önce o da dedi hemen kana karışmamıştır dedi niye üzülüyosun ya içinde sana tutunmuşlarsa onları üzüyosan dedi bencede kan tahlilimi bir alayım herşeyin hayırlısı artık

ıhsallah canım ıkımızda mujdelı haberı alırız bende sabahtan berı aglıyorurum hıc bı sebep yokken

Zeyracığım canım, idrar testi çok da güvenilir değil. hele bizim durumumuzda , bi dünya ilaç.. pozitif çıksa bi dert negatif çıksa ayrı dert. Allahım hayırlısını versin. inşallah iki gün sonra bu kadar üzüldüğüne güler geçersin.

saol canım arkadaşım inşallah pazartesi güzel bi başlık açarım ne olur dualarınızı eksik etmeyin canım

canım hiç sıkma canını bende 9. günde test yaptım idrar ama çıkmamıştı ama kanda çıktı sabırlı ol

Back
X