- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Satış gösterip el değiştirtmeniz babannenin engelli raporu ile almış olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor çok üzgünüm.Hayır şuan engelli aracı degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satış gösterip el değiştirtmeniz babannenin engelli raporu ile almış olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor çok üzgünüm.Hayır şuan engelli aracı degil.
Evet, bunun plaka falan normal diye biliyorum.Eski araç mı engelli aracıydı ?
Senin koca çok erkek, hiç kayın aileye bilenme.Ve bana ne diyor beyfendi. Senin bileziği bozalım da arabanın bilmem neyini yaptıralım. Kabul etmedim.Ha Allah korusun kaza bela olursa karışmam dedim. Çünkü acemi kaynımda sürüyor. Ben korkuma ellemiyorum
Benim koca herşeyi üstlendigi sürece. Daha çok para kaybederiz. Umarım satılır kurtuluruz.Senin koca çok erkek, hiç kayın aileye bilenme.
Satış gösterip el değiştirtmeniz babannenin engelli raporu ile almış olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor çok üzgünüm.
Sen direkt kocayı sat anca kurtulursun.Benim koca herşeyi üstlendigi sürece. Daha çok para kaybederiz. Umarım satılır kurtuluruz.
Biz ondan bahsetmiyoruz.Şuanki araç engelli aracı mı dıyor. Bence okudugunu iyi anlamaya çalışSatış gösterip el değiştirtmeniz babannenin engelli raporu ile almış olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor çok üzgünüm.
Ya en son 5 yıl geçince satabiliyordu araç sahibi öyle hatırlıyorum.Engelli raporu ile alınan ötvsiz aracı satış ve kullanımla ilgili kısıtlama var aslında.
İşte engelli aracı olmadıgı için satılıyor her an.İsteyen kullanıyor.Engelli raporu ile alınan ötvsiz aracı satış ve kullanımla ilgili kısıtlama var aslında.
Seni ben hep okuyorum yavrum. Şimdi hiç hedef saptırma . O araç bu araç , başka araç yok.Biz ondan bahsetmiyoruz.Şuanki araç engelli aracı mı dıyor. Bence okudugunu iyi anlamaya çalış
Eh yok artıkVe bana ne diyor beyfendi. Senin bileziği bozalım da arabanın bilmem neyini yaptıralım. Kabul etmedim.Ha Allah korusun kaza bela olursa karışmam dedim. Çünkü acemi kaynımda sürüyor. Ben korkuma ellemiyorum
Aileyle iki defa mi ortak araba alındı yani?Hayır şuan engelli aracı degil.
Evet dimi. Eşim aylarca kredi ödedi.Gram altın biriktirmişti sattı. Nakiti vardı ortaya koydu. Başka araba satıldı onu koydu.Aslında eşim daha çok para koydu. Ama onlarda para kattığı için ortak oluyor.Evet bilezik satmaya karşıyım. Daha önceki arabayla kaynım kaza yaptı. Kasko falan yok bunda. Kaza olsa yaptıracak paraları yok.O yüzden satılsa oh çekecegim. Valaha temelli ver dedim kaç kez. Bize de lazım oluyor. Ben bıktım bu arabadan. Acaba kvye arabayı göndermeyin geri istemiyoruz sizde kalsın mı desem.Satılmasına belki razı olmaz. Normalde eşim 1 ayda bir anca gidiyor kvye. Ama araba muabbetine her hafta mutlaka gidiyor. Ve kv eşim gitsin diye sürekli bişey çıkarıyor gibi geliyor bana.Eh yok artık
Kasko içinde bilezik satılmaz
Hele araba kp üzerideyse
Yalnız malesef araba sizin değil kpnin
Kv o yüzden rahat rahat istiyor arabayı
Mlscm 'in araba konuları gibiAileyle iki defa mi ortak araba
aldınız?
Bekarken alınan araba bu işte, engelli raporu üzerinden.
Tanışsalar çok iyi anlaşırlar da bence.Mlscm 'in araba konuları gibi![]()
Arabayı istemiyoruz derseniz canlarına minnet.Evet dimi. Eşim aylarca kredi ödedi.Gram altın biriktirmişti sattı. Nakiti vardı ortaya koydu. Başka araba satıldı onu koydu.Aslında eşim daha çok para koydu. Ama onlarda para kattığı için ortak oluyor.Evet bilezik satmaya karşıyım. Daha önceki arabayla kaynım kaza yaptı. Kasko falan yok bunda. Kaza olsa yaptıracak paraları yok.O yüzden satılsa oh çekecegim. Valaha temelli ver dedim kaç kez. Bize de lazım oluyor. Ben bıktım bu arabadan. Acaba kvye arabayı göndermeyin geri istemiyoruz sizde kalsın mı desem.Satılmasına belki razı olmaz. Normalde eşim 1 ayda bir anca gidiyor kvye. Ama araba muabbetine her hafta mutlaka gidiyor. Ve kv eşim gitsin diye sürekli bişey çıkarıyor gibi geliyor bana.
Evet işte bana ait olmayan arabaya birşey yapmak istemiyorum.Eşim keşke daha düşük model alsaydı. Şuan satmak için bile onay lazım. Üstüne al diyorum almıyor.Acaba kvlere bilezikleri verip arabayı üstüne alsa öyle satsak. Satmazsak bu arabayı üstümüze alsak bile isterler.Arabayı istemiyoruz derseniz canlarına minnet.
Yalnız eşiniz nasıl böyle gaflette olabilir.
Hem kredi ödüyor hem birikim veriyor.
Adam gibi bir araba alsaydı kendi üzerine belki 500 binlik olmazdı ama sizin olurdu
Adam büyük olasılıkla bir aile üyesinin engelli raporu ile bu aracı aldı ..araç alınırken vergi ile ilgili ciddi indirimler yapıldığı için de o raporla araç alınmasına müsadere edilen kişiler üzerinden alınmıştır.Bu yüzden araba konu sahibinin eşinin üstüne değildir.Bu işi ticarete dökmesin insanlar diye o araç ha denilince satılamıyor..5 yılın sonunda araç satılabilir oluyor.Hem arabayı vergi indirimli aldığı için hem arabalarda 3 sendeki değer artışı göz önüne alınırsa bence zarar etmiş olmaları mümkün değilArabayı istemiyoruz derseniz canlarına minnet.
Yalnız eşiniz nasıl böyle gaflette olabilir.
Hem kredi ödüyor hem birikim veriyor.
Adam gibi bir araba alsaydı kendi üzerine belki 500 binlik olmazdı ama sizin olurdu