• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edin 🙏

Esine etkisi olur mu bunu yapmanin? Yoksa kisitli kullanimindan mi olursun bosuna. Sonuc elde edebileceksen, olabilir.
İşte olabilir. Her yere arabayla gidiyoruz. Ulaşım berbat zaten.Satılsın derler umarım da kurtuluruz. Salı günü eşim kaynımla konuşacak. Sizce kaynıma ailefe huzur kalmadıgını falan anlatsam mı. O da kvlere anlatır.

Ben de yazilan cevabi okuyorum, cevap vermeye gerek duymayacagim kadar sacmaysa cevap vermiyorum. Hatta bi keresinde, tabi verecek cevabin yok gibisinden yazmislardi bir konuda. Halbuki cidden cevap vermeye gerek gormemistim. Cok ucuk yorumlar oluyor bazen.
Yorumları inceleyin.Cevap veriyorum. Başka şeyi sorguluyorlar.İnsanı rencide eden yorum olunca artık cevap vermemeyi düşünüyorum. Benim derdim engelli arabası olup olmaması degil. Benim sorum ailesi satılsın der mi demez mi, bunu sordum aslında

Ne boşluk bırakmaması. Aileyi tanıyorum. Sen ben yok diyorlar.Yeni alsam gene ister onlar.Kaynım sevgilisini akraba işine koşturmaya çalışıyor. Zihniyetleri böyle.
Yarı yarıyayı geçtim. Sürekli al ver muabbeti olmasın.Sürekli ya akraba ya başkası çıkıyor. En azından kendileri gider alırlar. Eşime de günah. 2 aktarma yaptı. 1bucuk saatte gıttı kvlere. Her hafta bu sekılde ona da günah
Ben bu arada akrabayı alma muabbetınde temellı ver dedim eşime. Getirme eve dıyorum. Onu da kabul etmıyor. Parası batsın. Evde huzur mu kalıyor ya.İsterlerse temellı alsınlar.Altınları koyup baska alalım ver bunu dedım. Ona da hayır diyor. Ben napayım.Şükür satmayı kabul etti sonunda.
Eşiniz tam bir akılsız diyorum sadece. Kendisine acımayan ezik bir adama siz niye açıyorsunuz?

Yorumları inceleyin.Cevap veriyorum. Başka şeyi sorguluyorlar.İnsanı rencide eden yorum olunca artık cevap vermemeyi düşünüyorum. Benim derdim engelli arabası olup olmaması degil. Benim sorum ailesi satılsın der mi demez mi, bunu sordum aslında
Bunun cevabını siz bilmezken biz nerden bilelim?

Eşiniz tam bir akılsız diyorum sadece. Kendisine acımayan ezik bir adama siz niye açıyorsunuz?
Konu ailesi olunca gık diyemiyor. Kv öyle duygu sömürüsü yapıyor ki. Sırf bagımlı olalım diye satılmasın derler. Bende o zaman kalsın sizde temelli o zaman, istemiyorum araba falan diyecegim. Bakın bu muabbetler yüzünden migrenim tutuyor, dişlerimi sıkıyorum. Çok sıkıldım bunaldım artık. Ailesine kötü patlayacağım.Sigorta falan hersey bana kalıyor. 2 ay sigorta vize yok bakım. Bunlara çalışacağım. Eger satılmazsa, götür arabayı diyecegım. Bıdaha binmeyi istemiyorum. Ciddiyim ben. Çok sıkıldım.

Adam büyük olasılıkla bir aile üyesinin engelli raporu ile bu aracı aldı ..araç alınırken vergi ile ilgili ciddi indirimler yapıldığı için de o raporla araç alınmasına müsadere edilen kişiler üzerinden alınmıştır.Bu yüzden araba konu sahibinin eşinin üstüne değildir.Bu işi ticarete dökmesin insanlar diye o araç ha denilince satılamıyor..5 yılın sonunda araç satılabilir oluyor.Hem arabayı vergi indirimli aldığı için hem arabalarda 3 sendeki değer artışı göz önüne alınırsa bence zarar etmiş olmaları mümkün değil
Yanlış mı biliyorum bu durumda ruhsat babannenin üzerine olmalı.
Kullanacak kişiler belirtilmeli.
Konu sahibi kp üzerine ruhsat demişti.
Bu durumda araba kp nin de değil kp ve kardeşlerinin olur olası bir ölüm durumunda

Yanlış mı biliyorum bu durumda ruhsat babannenin üzerine olmalı.
Kullanacak kişiler belirtilmeli.
Konu sahibi kp üzerine ruhsat demişti.
Bu durumda araba kp nin de değil kp ve kardeşlerinin olur olası bir ölüm durumunda
Babaanne yaşamıyor.Benim bildigim şuan araba satılabiliyor.Zaten yıllar önce alındı. Diger kardeşler imza attı falan, miras konusunda

Araba satılsın ikiye bölelim biz kendimize düşük model birşey bakıcaz dilerseniz sizde bakın
Çünkü ben bundan sonra hergün işe arabayla gidicem yol parasına gaz alırım
Sürekli araba dönmez aramızda en azından diyin açık açık?

Konu ailesi olunca gık diyemiyor. Kv öyle duygu sömürüsü yapıyor ki. Sırf bagımlı olalım diye satılmasın derler. Bende o zaman kalsın sizde temelli o zaman, istemiyorum araba falan diyecegim. Bakın bu muabbetler yüzünden migrenim tutuyor, dişlerimi sıkıyorum. Çok sıkıldım bunaldım artık. Ailesine kötü patlayacağım.Sigorta falan hersey bana kalıyor. 2 ay sigorta vize yok bakım. Bunlara çalışacağım. Eger satılmazsa, götür arabayı diyecegım. Bıdaha binmeyi istemiyorum. Ciddiyim ben. Çok sıkıldım.
Ödemeyin hiçbirini. Ruhsat kp üzerineyse cezayı o yer. Siz de oturup izleyin ama eşinizden de emin olun. Sizden gizli ödemesin. Zaten vergi vs için size bırakıp sonra geri alıyorlar belli. Kararlı olup asla binmeyin

Araba satılsın ikiye bölelim biz kendimize düşük model birşey bakıcaz dilerseniz sizde bakın
Çünkü ben bundan sonra hergün işe arabayla gidicem yol parasına gaz alırım
Sürekli araba dönmez aramızda en azından diyin açık açık?
Evet eşim konuşacak. Bu tarz bişey diyecek.Ama kabul ederler mi? Çünkü bu sekılde eşim her hafta kvlere gidiyor. O zaman pek gitmez. Ayagını keser. Normalde pek gıtmıyor. Araba yüzünden sürekli orda

Ödemeyin hiçbirini. Ruhsat kp üzerineyse cezayı o yer. Siz de oturup izleyin ama eşinizden de emin olun. Sizden gizli ödemesin. Zaten vergi vs için size bırakıp sonra geri alıyorlar belli. Kararlı olup asla binmeyin
Dedigim gibi satılmazsa ne vergi sigorta öderim. Ne binerim.Ben çok sıkıldım bu muabbetten.Versin temelli. Peki ailesine alın temelli diyeyim mi. Ya da salı bende gidip kardeşine artık aramızda problem oluyor diyeyim mi?

Evet işte bana ait olmayan arabaya birşey yapmak istemiyorum.Eşim keşke daha düşük model alsaydı. Şuan satmak için bile onay lazım. Üstüne al diyorum almıyor.Acaba kvlere bilezikleri verip arabayı üstüne alsa öyle satsak. Satmazsak bu arabayı üstümüze alsak bile isterler.
Kesinlikle o işe girme o araba onlarda kalır sonea arabayi sattir kendine araba al

Evet eşim konuşacak. Bu tarz bişey diyecek.Ama kabul ederler mi? Çünkü bu sekılde eşim her hafta kvlere gidiyor. O zaman pek gitmez. Ayagını keser. Normalde pek gıtmıyor. Araba yüzünden sürekli orda
Kabul etmezlerse o zaman araba sizde kalsın iyi günler desin çıksın evden
Arabada eşinin de payı var ortak karar almak zorunda kalırlar
Zaten hata eşlerde yani her çağırdığında gidip gelip yollarda harap olur gıkını çıkarmıyor kimse de çözüm üretmiyor böylece
Araba yüzünden eşimle aram bozuluyor satalım 2 araba alalım herkes baksın yoluna yine biri limandan alınacağında ben gelirim götürürüm desin güven sağlasın

Dedigim gibi satılmazsa ne vergi sigorta öderim. Ne binerim.Ben çok sıkıldım bu muabbetten.Versin temelli. Peki ailesine alın temelli diyeyim mi. Ya da salı bende gidip kardeşine artık aramızda problem oluyor diyeyim mi?
Niye mali temelli veriyorsunuz onların umrunda olur mu alır çatır çatır kullanırlar satılacak biz öyle istiyoruz deyin

Kesinlikle o işe girme o araba onlarda kalır sonea arabayi sattir kendine araba al
Papatya eşim salı kaynımla konuşacak. Hem arabayı bırakacak. Haftaya arabayı almaya gidince kvlerle konuşacak.Ne derler bilemiyorum. Eşim şuan her hafta araba vesilesiyle gittigi için kv memnun. Araba satılırsa gidip gelme olmaz.
Zaten amaç arabayı satıp o parayla başka almak. O da üzerime olacak.Eşim parayı bana verecegini söyleyecek. Bunada bozulabilirler

Kabul etmezlerse o zaman araba sizde kalsın iyi günler desin çıksın evden
Arabada eşinin de payı var ortak karar almak zorunda kalırlar
Zaten hata eşlerde yani her çağırdığında gidip gelip yollarda harap olur gıkını çıkarmıyor kimse de çözüm üretmiyor böylece
Araba yüzünden eşimle aram bozuluyor satalım 2 araba alalım herkes baksın yoluna yine biri limandan alınacağında ben gelirim götürürüm desin güven sağlasın
Eşimle şu konuda anlaştık. Zaten hergün işe gidip gelecegim. Yok akraba al, yok şu gelıyor. Bunlar için araba verme yok. Birde üzerime olacak. Ben vermem Aklım kalır. Yarı paraya rahat araç alabilirler

Bence siz de gidin çünkü eşiniz sizin yanınızda gelip orda pısabilir. Belki ağzını bile açmaz. Gidin anlatın, sizden bilsinler ama bilsinler. Eşiniz halledecek olsaydı önceden hallederdi. Belli sinik bir tip

Back
X