- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
- Konu Sahibi assia_baby
-
Ablana teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Bu hayırlı iş daha önceki konu herhalde :)
Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.
Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.
Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.
Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.
Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.
BU SEKİLDEDE KENDİNİZ DİLEKLERİNİZ İÇİN YAPABİLİRSİNİZ CANIMBEN BU CUMARTESİ BASLAYACAGIM
Evet canım oncekı konu ıcın uygun bı zaman beklıyorum sadece. hayırlısı olsun ya rezil olurum ya da cok ummasam da bi güzellık olur.
Ben yeni üye oldum bende katılmak istiyorum
ya ama daha bitmedimi adetimm gelmeden banada okusak inşallah
oğlum için dua edermisiniz. sözlüsünden ayrıldı .karşısına en kısa zamanda hayırlı bir eş çıkması için.çünkü ümitleri bıtmek üzere. Dua eden herkesten Allah razı olsun.!
Arkadaşlar duayla hiçbir şey hallolmuyor.Bunu bizzat acı bi şekilde tecrübe ettim.Eskiden duaya deli gibi inanırdım şimdi hiç inanmıyorum.
Aklınız size neyi diyorsa onu yapın.Sonra bana Allah bütün duaları işitir,istediğinizi de başka bi şekilde bu dünyada olmasa bile öbür dünyada sevap olarak geri verir demeyin ,geçin bunları.Sonra hayatınızda hiç bir şey iyi gitmediğinde psikolojiniz bozulmasın.Duaya inanmak sadece psikolojik olarak size güç verir gerçekte hiçbir şeyi değiştirmez.Bunu bi zamanlar günde 8 rekat hacet namazı kılan,sınavlarım varken bile 2 dolmuş değiştirip Eyüp Sultanda namaz kılıp dua eden biri olarak söylüyorum.Sözde bu hacet namazının kötü niyetli insanlara öğretilmemesi söylenmiş çünkü bu namaz kötü niyetli insanın isteğini gerçekleştirebilecek kadar kuvvetliymiş.
Allah herkesin duasını kabul etsin canlarım,ben okudum,haber veremedim özür dilerimKolay gelsin, bizler de günahsız ağızlarla birbirimize okuyabiliriz
Hakkında hayırlısı.
Hoşgeldin sunayberk, seni de listeye ekliyorum.
Maalesef, eysaih'den haber bekliyorum.
************** Sırasıyla dua okunacaklar listesi:******************
1. musmutluu
2. assia baby
3. zbtzbt
4. dreamer22
5. AsiNaz
6. Rainbyte
7. masal gibi
8. sbry
9. 1.73
10.minigmanig
11. Sunayberk
canım okuyabiliriz duatamamlandıKolay gelsin, bizler de günahsız ağızlarla birbirimize okuyabiliriz
Hakkında hayırlısı.
Hoşgeldin sunayberk, seni de listeye ekliyorum.
Maalesef, eysaih'den haber bekliyorum.
************** Sırasıyla dua okunacaklar listesi:******************
1. musmutluu
2. assia baby
3. zbtzbt
4. dreamer22
5. AsiNaz
6. Rainbyte
7. masal gibi
8. sbry
9. 1.73
10.minigmanig
11. Sunayberk
Arkadaşlar duayla hiçbir şey hallolmuyor.Bunu bizzat acı bi şekilde tecrübe ettim.Eskiden duaya deli gibi inanırdım şimdi hiç inanmıyorum.
Aklınız size neyi diyorsa onu yapın.Sonra bana Allah bütün duaları işitir,istediğinizi de başka bi şekilde bu dünyada olmasa bile öbür dünyada sevap olarak geri verir demeyin ,geçin bunları.Sonra hayatınızda hiç bir şey iyi gitmediğinde psikolojiniz bozulmasın.Duaya inanmak sadece psikolojik olarak size güç verir gerçekte hiçbir şeyi değiştirmez.Bunu bi zamanlar günde 8 rekat hacet namazı kılan,sınavlarım varken bile 2 dolmuş değiştirip Eyüp Sultanda namaz kılıp dua eden biri olarak söylüyorum.Sözde bu hacet namazının kötü niyetli insanlara öğretilmemesi söylenmiş çünkü bu namaz kötü niyetli insanın isteğini gerçekleştirebilecek kadar kuvvetliymiş.
canım okuyabiliriz duatamamlandı
merhaba,
yazınıza cevaben birkaç şey söylemek istiyorum. Hayatımda hiçbir şeyin iyi gitmediği, günlerce ağladığım, acı çektiğim ve intiharı düşündüğüm o kadar zaman oldu ki.. Hatta bazen yine düşünüyorum, sonra "şeytan vesvese veriyor, boşver" diyorum kendime :)
(yani) şu zamanlarda da bazen bir türlü iyi gitmeyen şeyler olabiliyor ve ben bir şeylere sığınıyorum, yani yaratan'a.
Hepinizden allah razı olsun, hepinize teşekkürler kızlar. şimdiki sıra, musmutluu'da. Fetih suresini mi okuyalım?
kibariye29 için okuyoruz. (1001 fatiha)
niyetimiz: Kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)
listedekiler:
asinaz 257 okundu
eysaih 143 okundu
dreamer22 143 okundu
rainbyte 143 okundu
sbry şu an okumayacak.
assia baby şu an okumayacak.
minigmanig 143 okundu
zbtzbt 101 okundu
musmutlu 71 okundu
Aklınız size neyi diyorsa onu yapın.Sana aklı veren kim merak ettim açıkçası arkadaşım.Sen değil Yaratan istemezse o aklı kullanamazsın.UNUTMA..Sonra bana Allah bütün duaları işitir,Allah Es-Semi(İŞİTEN) El Basir(görendir)Bu apaçıktır.istediğinizi de başka bi şekilde bu dünyada olmasa bile öbür dünyada sevap olarak geri verir demeyin ,geçin bunları.Sonra da gerçek Mevlâlarına döndürülürler. Dikkatli olun, hüküm ancak O'nundur ve O, hesap görenlerin en süratlisidir. (EN'AM/62) Sonra hayatınızda hiç bir şey iyi gitmediğinde psikolojiniz bozulmasın.Duaya inanmak sadece psikolojik olarak size güç verir gerçekte hiçbir şeyi değiştirmez.Bunu bi zamanlar günde 8 rekat hacet namazı kılan,sınavlarım varken bile 2 dolmuş değiştirip Eyüp Sultanda namaz kılıp dua eden biri olarak söylüyorum.Keşke(yazdıklarınıza istinaden)Eyup Sultana sınavların olmadanda gidebilseydin,keşke Allaha sadece işin düştüğünde sarılmasaydın,keşke Allah ile arana Allahın sevgili kullarını aracı kılmadan sen konuşabilseydin,keşke dualarım neden kabul olmuyor diyerek,demekki bu benim için hayırlı değil diyebilseydin,keşke hacet namazı hakkında kulaktan dolma netten okuma bilgilerle yanlış şeyler yazmasaydın,keşke Allaha sırtını dönmesen,şeytanı sevindirmeseydin,keşke kötü niyetli insanlara Allahın fırsat vermeyeceğini bazıların ise dünyalık hevesi içindeki kulları için birer ibret vesilesi olarak müsamaa gösterdiğini anlayabilseydin,keşke Firavunun sonunu bilip duadan umudunuzu kestiğinizde sizi hangi sonun beklediğinin farkına varabilseydin...Sözde bu hacet namazının kötü niyetli insanlara öğretilmemesi söylenmiş çünkü bu namaz kötü niyetli insanın isteğini gerçekleştirebilecek kadar kuvvetliymiş.
yer gök dua üzerinedir.çünkü,
resûlullah efendimiz, "eğer süt emen çocuklar, beli bükük(dua eden) yaşlılar, otlayan hayvanlar olmasaydı, üzerinize azâb sel gibi gelirdi" buyururdu.
rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyuruyor:
[ı]şüphesiz dua ibadetin ta kendisidir.[/ı]
[ı]ibni mace: 3828[/ı]
ebu hureyre (radiyallahu anh) şöyle dedi:
rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem):
[ı]sizden biri acele edip de: Dua ettim bana icabet olunmadı demediği müddetçe o kimseye icabet olunur buyurdu.[/ı]
[ı]tirmizi: 3609, ibni mace: 3853[/ı]
rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyuruyor:
[ı]rabbimiz tebâreke ve teâlâ çok hayâlıdır ve çok cömerttir. Kulu ona ellerini kaldırdığı vakit onu bomboş olarak geri çevirmekten hayâ eder.[/ı]
[ı]ebu davud: 1488, ibni mace: 3865[/ı]
siz dua etmeyi terk etmeyiniz. Hadiste görüldüğü gibi duam kabul olmadı demediğiniz sürece allah (azze ve celle) kabul eder. Ama birde şu yönden düşünmek gerekir belki yaptığınız dua sizin için hayır değildir ve bunun için kabul olunmuyordur. Sizin şer bildiğinide hayır, hayır bildiğiniz herhangi bir şeyde de şer olabilir. Yada allah (azze ve celle) sizin sabrınızı da ölçüyor olabilir.
Siz dua etmeye devam ediniz. Inşallah hakkınızda hayırlısıyla allah duanızı kabul etsin.
uyarı: insanlardan çoğu, çaresi yok ve şifasız zannedilen kötü bir hastalığa yakalansa, allahtan ümidini keser. Allahın halleri değiştirmeye kadir olduğuna inançsızlığı sebebiyle de duayı terk ederek allaha sığınmaz. Herhalde şeytan, bu durumdaki kimselerin kalbine dua etmeme ve duanın tedavi için faydası olmayacağı vesvesesini atmaktadır.
Vesselam
arkadaşlar dua günlüğünüze benide alabilirsiniz.okunacak ne varsa bende alabilirim.
ARKADAŞLAR DUA GÜNLÜĞÜNÜZE BENİDE ALABİLİRSİNİZ.Okunacak ne varsa bende alabilirim.
[/QUOTE]Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
41 adet Fetih suresi okuyacağız, allah izin verirse.
Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.
Dua okuyacaklar ve sayıları:
AsiNaz: 6
minigmanig: 5
sey_ren: 5
sbry: 5
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5
Sunayberk: 5
masal_gibi: 5
şimdilik listeyi böyle yaptım, uygun mu sizin için?
[/QUOTE]Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
41 adet Fetih suresi okuyacağız, allah izin verirse.
Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.
Dua okuyacaklar ve sayıları:
AsiNaz: 6
minigmanig: 5
sey_ren: 5
sbry: 5
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5
Sunayberk: 5
masal_gibi: 5
şimdilik listeyi böyle yaptım, uygun mu sizin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?