- Konu Sahibi assia_baby
-
tamam canım hayırlı olsun ne zamana dek okuyacagız
Benim için uygundur canım 5 Fetih Suresi bende.Allah kabul etsin.Okuyunca okundu yazarım.Sevgiler
Allah kabul etsin dualarımızı umarım arkadaşın dilekleri kabul olur okudum ben
Bence 1,2 gün içinde okuyalım :)
Çok teşekkürler
Allah razı olsun.
Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
41 adet Fetih suresi okuyacağız, allah izin verirse.
Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.
Dua okuyacaklar ve sayıları:
AsiNaz: 6
minigmanig: 5
sey_ren: 5
sbry: 5
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5
Sunayberk: 5
masal_gibi: 5 OKUNDU
Canım ben oraya sınavlarım için dua etmeye gitmedim .Benim sürekli rahatsız olduğum bi konu vardı.Bunun için sürekli dua edip namaz kılıyordum.Aklımdan hiç çıkmıyordu çok huzursuzdum.Ben sırf belki Allah o zatın hatrına dualarımı kabul eder diye sınavlarım olmasına rağmen oraya gittim,ders çalışmak yerine.2 gün sonra final sınavım vardı.Yer gök dua üzerinedir.Çünkü,
Resûlullah efendimiz, "Eğer süt emen çocuklar, beli bükük(dua eden) yaşlılar, otlayan hayvanlar olmasaydı, üzerinize azâb sel gibi gelirdi" buyururdu.
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyuruyor:
Şüphesiz dua ibadetin ta kendisidir.
İbni Mace: 3828
Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):
Sizden biri acele edip de: Dua ettim bana icabet olunmadı demediği müddetçe o kimseye icabet olunur buyurdu.
Tirmizi: 3609, İbni Mace: 3853
Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ çok hayâlıdır ve çok cömerttir. Kulu Ona ellerini kaldırdığı vakit onu bomboş olarak geri çevirmekten hayâ eder.
Ebu Davud: 1488, İbni Mace: 3865
Siz dua etmeyi terk etmeyiniz. Hadiste görüldüğü gibi duam kabul olmadı demediğiniz sürece Allah (Azze ve Celle) kabul eder. Ama birde şu yönden düşünmek gerekir belki yaptığınız dua sizin için hayır değildir ve bunun için kabul olunmuyordur. Sizin şer bildiğinide hayır, hayır bildiğiniz herhangi bir şeyde de şer olabilir. Yada Allah (Azze ve Celle) sizin sabrınızı da ölçüyor olabilir.
Siz dua etmeye devam ediniz. İnşallah hakkınızda hayırlısıyla Allah duanızı kabul etsin.
Uyarı: İnsanlardan çoğu, çaresi yok ve şifasız zannedilen kötü bir hastalığa yakalansa, Allahtan ümidini keser. Allahın halleri değiştirmeye kadir olduğuna inançsızlığı sebebiyle de duayı terk ederek Allaha sığınmaz. Herhalde şeytan, bu durumdaki kimselerin kalbine dua etmeme ve duanın tedavi için faydası olmayacağı vesvesesini atmaktadır.
VESSELAM
ARKADAŞLAR DUA GÜNLÜĞÜNÜZE BENİDE ALABİLİRSİNİZ.Okunacak ne varsa bende alabilirim.
Canım ben oraya sınavlarım için dua etmeye gitmedim .Benim sürekli rahatsız olduğum bi konu vardı.Bunun için sürekli dua edip namaz kılıyordum.Aklımdan hiç çıkmıyordu çok huzursuzdum.Ben sırf belki Allah o zatın hatrına dualarımı kabul eder diye sınavlarım olmasına rağmen oraya gittim,ders çalışmak yerine.2 gün sonra final sınavım vardı.
minigmanig: 5 OKUNDU[/QUOTE]Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.
AsiNaz: 6 OKUNDU
Yer gök dua üzerinedir.Çünkü,
Resûlullah efendimiz, "Eğer süt emen çocuklar, beli bükük(dua eden) yaşlılar, otlayan hayvanlar olmasaydı, üzerinize azâb sel gibi gelirdi" buyururdu.
Şüphesiz dua ibadetin ta kendisidir.
İbni Mace: 3828
Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):
Sizden biri acele edip de: Dua ettim bana icabet olunmadı demediği müddetçe o kimseye icabet olunur buyurdu.
Tirmizi: 3609, İbni Mace: 3853
Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ çok hayâlıdır ve çok cömerttir. Kulu Ona ellerini kaldırdığı vakit onu bomboş olarak geri çevirmekten hayâ eder.
Ebu Davud: 1488, İbni Mace: 3865
Siz dua etmeyi terk etmeyiniz. Hadiste görüldüğü gibi duam kabul olmadı demediğiniz sürece Allah (Azze ve Celle) kabul eder. Ama birde şu yönden düşünmek gerekir belki yaptığınız dua sizin için hayır değildir ve bunun için kabul olunmuyordur. Sizin şer bildiğinide hayır, hayır bildiğiniz herhangi bir şeyde de şer olabilir. Yada Allah (Azze ve Celle) sizin sabrınızı da ölçüyor olabilir.
Siz dua etmeye devam ediniz. İnşallah hakkınızda hayırlısıyla Allah duanızı kabul etsin.
Uyarı: İnsanlardan çoğu, çaresi yok ve şifasız zannedilen kötü bir hastalığa yakalansa, Allahtan ümidini keser. Allahın halleri değiştirmeye kadir olduğuna inançsızlığı sebebiyle de duayı terk ederek Allaha sığınmaz. Herhalde şeytan, bu durumdaki kimselerin kalbine dua etmeme ve duanın tedavi için faydası olmayacağı vesvesesini atmaktadır.
VESSELAM
ARKADAŞLAR DUA GÜNLÜĞÜNÜZE BENİDE ALABİLİRSİNİZ.Okunacak ne varsa bende alabilirim.[/Q
Canım ben oraya sınavım için dua etmeye gitmedim.Uzun süredir çok rahatsız olduğum bi konu vardı.Hiç aklımdan çıkmıyordu çok huzursuzdum.Bunun için sürekli dua ediyor namaz kılyordum.Ben bu yüzden 2 gün sonra final sınavım olduğu halde ders çalışmak yerine oraya kadar gidip namaz kıldım.Belki Allah ordaki zatın hatırına duamı kabul eder diye.
pardon ben bu mesajı size yazmayacaktım.
minigmanig: 5 OKUNDU[/QUOTE]Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
Allah kabul etsin okundu 5Bence 1,2 gün içinde okuyalım :)
Çok teşekkürler
Allah razı olsun.
Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
AsiNaz: 6
minigmanig: 5
sey_ren: 5
sbry: 5
Sunayberk: 5
Canım ben oraya sınavlarım için dua etmeye gitmedim .Benim sürekli rahatsız olduğum bi konu vardı.Bunun için sürekli dua edip namaz kılıyordum.Aklımdan hiç çıkmıyordu çok huzursuzdum.Ben sırf belki Allah o zatın hatrına dualarımı kabul eder diye sınavlarım olmasına rağmen oraya gittim,ders çalışmak yerine.2 gün sonra final sınavım vardı.
canım okuma hala bitmedimi sıradaki arkadaşın duasını okusaydık :44:
benim duaya cok ihtiyacım var canım işlerim bozulduSıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
minigmanig: 5 OKUNDU
sey_ren: 5 OKUNDU
sbry: 5 OKUNDU
Sunayberk: 5 OKUNDU
*****************************************************************************************
Merhaba kızlar, şu an zbtzbt'den ve Rainbyte'den haber bekliyoruz. Rainbyte okuyacağını söyledi, okudum dediğinde listeye yazacağım.
Ben sıradaki arkadaşa özel mesajla ulaşayım, liste hazırlığına başlayayım :))
benim duaya cok ihtiyacım var canım işlerim bozuldusıradaki ben olmak isterim arkadasta kabul ederse
tamam canım :) gerçi okumayan arkadaşlar var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?