DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

tamam canım hayırlı olsun ne zamana dek okuyacagız

Bence 1,2 gün içinde okuyalım :)

Benim için uygundur canım 5 Fetih Suresi bende.Allah kabul etsin.Okuyunca okundu yazarım.Sevgiler

Çok teşekkürler

Allah kabul etsin dualarımızı umarım arkadaşın dilekleri kabul olur okudum ben

Allah razı olsun.

Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:

41 adet Fetih suresi okuyacağız, allah izin verirse.

Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.

Dua okuyacaklar ve sayıları:

AsiNaz: 6
minigmanig: 5
sey_ren: 5
sbry: 5
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5
Sunayberk: 5
masal_gibi: 5 OKUNDU

bende okudum canım.insallah musmutlu adlı arkadasım hayırlı işine kavusur ve borclarını insallah ödeyip bitirir amin amin amin

Geç oldu kızlar hafta sı-onu denize gtmiştim,arkadaşımızın ne niyeti varsa Rabbim kabul etsin
Okunmuştur
Bu arada bazen görmeyebilirim yeni dualara başladıgınızda buraya yazamaz isem özelden bildirebilirmisiniz acaba
Sevgiler

Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.

AsiNaz: 6 OKUNDU[/QUOTE]
minigmanig: 5 OKUNDU[/QUOTE]
sey_ren: 5 OKUNDU[/QUOTE]
masal_gibi: 5 OKUNDU[/QUOTE]

Hepiniz sağolun kızlar. Ben de okudum, ayrıca yasin-i şerif de okudum, sizlere (de) dua ettim. Şimdi sbry, zbtzbt, Rainbyte ve Sunayberk'ten haber bekliyoruz.

Canım ben oraya sınavlarım için dua etmeye gitmedim .Benim sürekli rahatsız olduğum bi konu vardı.Bunun için sürekli dua edip namaz kılıyordum.Aklımdan hiç çıkmıyordu çok huzursuzdum.Ben sırf belki Allah o zatın hatrına dualarımı kabul eder diye sınavlarım olmasına rağmen oraya gittim,ders çalışmak yerine.2 gün sonra final sınavım vardı.

Pardon ben bu mesajı size yazmayacaktım.

masal_gibi: 5 OKUNDU[/QUOTE]

Hepiniz sağolun kızlar. Ben de okudum, ayrıca yasin-i şerif de okudum, sizlere (de) dua ettim. Şimdi sbry, zbtzbt, Rainbyte ve Sunayberk'ten haber bekliyoruz.[/QUOTE]

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ALLAH KABUL EYLESİN.BENİMDE SEVDİGİM VAR EVLENMEK İÇİN DUA EDİYORUM HAYIRLISI İLE GECE NAMAZA KALKICAZ SEVDİGİMİZLE HAYIRLI BİR SEKİLDE EVLENMEK İÇİN DUA EDELİM BİRBİRİMİZE COK ÖPTÜM ALLAH KABUL EYLESİN

Son düzenleme:

masal_gibi: 5 OKUNDU[/

Hepiniz sağolun kızlar. Ben de okudum, ayrıca yasin-i şerif de okudum, sizlere (de) dua ettim. Şimdi sbry, zbtzbt, Rainbyte ve Sunayberk'ten haber bekliyoruz.[/QUOTE]

Tamam canım okuyacağım

Allah kabul etsin okundu 5

Canım amacım seni yargılamak değil ama o an öyle şeyler yazmışsın ki yazdıklarına kayıtsız kalamadım.Her ne konuda rahatsız oluyorsan bunu güvenlik birimlerinin halledeceği bir şey ise onlara yada gerekli kişilere,hasta isen doktora,ruhsal veya manevi bir rahatsızlığın varsa yine gerekli kurumlara başvurabilir ve Allah'a bıkmadan usanmadan dua ederek yardım bekleyebilirsin.Ama dua etmekle birşey olmuyor boşuna dua etmeyin dersen inan bana bu kimseye fayda getirmez.Sen umudunu yitirmeden dua etmeye salih kalp ile Rabbimize yalvarmaya devam et.Unutma O kuluna taşıyamayacağından fazlasını yüklemez.Bir imtihandayız ve bunu sabrederek dua ederek namazla isteyerek kazanabiliriz.
Allaha dua ederken araya özellikle evliya,enbiya eren ve peygamberleri aracı ederek yalvarma.Senin rızanı gözeterek ve hakkımda hayırlı ise beni boş çevirme demen O na yetecektir.Çünkü o kullarının salih kalp ile ettiği duaları onlar için hayırlı ise geri çevirmekten haya edecek kadar merhametlidir.O herşeyi en iyi bilen gören ve işitendir.
Bak ne güzel yazmışsın ders çalışmak yerine dua etmeye gittim demişsin.Sen oraya gidene kadar derslerine çalışsa idin belkide olacaktı.Bunu insan yaşamadan bilemez.Burada kaderini değiştirmek senin elinde çünkü ders çalışman için sana vakit verilmiş eğer bunu yapsa idin kaza yaparak kaderini değiştirebilirdin.Allah kullarının kaderini saati saatine hatta salisesi salisesine yazmamış belli olaylar dışında insan yaşadığı müddetçe kaderini değiştirme seçenekleri sunularak kaderi yazılmaya devam eder.Sen yaşadıkça iyi kötü işler yaptıkça kaderin şekillenir.Yani bir nevi ALlahın gösterdiği iyi ve kötü yollara giderek kaderini sen yazıyorsun.
Sevgiler.

AsiNaz: 6 OKUNDU
minigmanig: 5 OKUNDU
sey_ren: 5 OKUNDU
sbry: 5 OKUNDU
Sunayberk: 5 OKUNDU
masal_gibi: 5 OKUNDU

*****************************************************************************************

Merhaba kızlar, şu an zbtzbt'den ve Rainbyte'den haber bekliyoruz. Rainbyte okuyacağını söyledi, okudum dediğinde listeye yazacağım.

canım okuma hala bitmedimi sıradaki arkadaşın duasını okusaydık :44:

Ben sıradaki arkadaşa özel mesajla ulaşayım, liste hazırlığına başlayayım :))

benim duaya cok ihtiyacım var canım işlerim bozuldu sıradaki ben olmak isterim arkadasta kabul ederse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…