- Konu Sahibi assia_baby
-
Evet canım, haber alamadıklarım var.
hayırlısı olsun canım ama bazen bildirimler gelmiyor kaçırabiliyorum okunacagı zaman bana özelden msj atarmısın?
sey_ren: 5 OKUNDU[/QUOTE]minigmanig: 5 OKUNDU
okudum ben caniiimmm 5 tane. Allah kabul etsin insallahhh
ben de dua grubunuza katılmak istiyorum zor durumdayım sevdiğim insan tarafından terk edildim o da beni severken ailesi yüzünden içim çok yanıyor birbirimize ne kadar dua edersek kabul olacağına inanıyorum lütfen beni de dua grubunaza katın bunun için hangi duaları okumam gerektiğini de söyler misiniz?
kızlar kusura bakmayın kaç gündür yoktum annemlerdeydim hastaneye gidip geliyordum. kanamam oldu bebeğimin düşük riski var lütfen dua edin. doktor kalkmamı yasakladı abdestte alamıyorum. ne olur dua edin ilk bebeğimi kaybettim tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum dualarınıza ihtiyacım varr
canım 5 tane fetih suresini okuyabilirsin
şu an özel günümdeyim pazar günü bitecek okurum inş ondan sonra[/QU
ALLAHIM SEN BİZİ SEVDİGİMİZİN YOKLUGUYLA SINAMA NE OLUR RABBİM
amin inşallahh .Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahhhhAllah yardımcın olsun Rabbim bebegini ayırmasın senden
ALLAHIM BU GÜNLERİ CABUK ATLATMAMIZI NASİP ET BUGÜN COK DUA ET CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ALLAHIMYARDIM ET HEPİMİZE ZOR GÜNLER GECSİN YÜZÜMÜZ GÜLSÜN NE OLUR RABBİM
[/QUOTE]Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:
41 adet Fetih suresi okuyacağız, allah izin verirse.
Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.
Dua okuyacaklar ve sayıları:
AsiNaz: 6
minigmanig: 5
sey_ren: 5
sbry: 5
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5
Sunayberk: 5
masal_gibi: 5
şimdilik listeyi böyle yaptım, uygun mu sizin için?
ben bunun 3 tanesini okumuştum 2 tanesi kaldı
amin inşallah Allahım cümlemizden razı olsun iyiki varsınız unutmayın benide duanızdatamam kuzum sen dert etme biz 2 tanesini okuruz sen iyi ol dualarımızdasın Allah yardımcın olsunAllah razı olsun.Allah yardım etsin hepimize
amin inşallah Allahım cümlemizden razı olsun iyiki varsınız unutmayın benide duanızda
duacınım canım benim Rabbim tez zamanda sevdiğine kavuştursun ellerinizi hiç ayırmasın hayırlı yuva ve evlat versin... sana tavsiyim secdeye vardığında aklından duanı dileğini geçirmen Rabbimin huzurunda ben çok yapmıştım ve şuan sevdiğimleyim şükür Rabbime çok zor oldu ama pes etmedik oldu sonundaAMİN CANIM DUALARIMIZDASIN SENDE LÜTFEN BİZLERE DUA ET HAMİLELERİN DUALARI KABUL OLURMUS ...
SEVDİGİMLE HAYIRLI HUZURLU COCUKLU BİR YUVA İÇİN ALLAH HERKESİN DİLEGİNE KAVUSTURSUN AMİN AMİN AMİN
GECMİŞ OLSUN ALLAH SİFA VERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?