DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

minigmanig: 5 OKUNDU
sey_ren: 5 OKUNDU[/QUOTE]
sbry: 5
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5
Sunayberk: 5
masal_gibi: 5 OKUNDU[/

Hepiniz sağolun kızlar. Ben de okudum, ayrıca yasin-i şerif de okudum, sizlere (de) dua ettim. Şimdi sbry, zbtzbt, Rainbyte ve Sunayberk'ten haber bekliyoruz.[/QUOTE]

[/QUOTE]

okudum ben caniiimmm 5 tane. Allah kabul etsin insallahhh

okudum ben caniiimmm 5 tane. Allah kabul etsin insallahhh

Sağol, Allah razı olsun canım.

bu arada, minigmanig'cim assia_baby ile özelden görüşebildin mi canım?

****************************************************************************************

Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:

41 adet Fetih suresi okuyacağız, allah izin verirse.

Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.

Dua okuyacaklar ve sayıları:

AsiNaz: 6 OKUNDU
minigmanig: 5 OKUNDU
sey_ren: 5 OKUNDU
sbry: 5 OKUNDU
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5 OKUNDU
Sunayberk: 5 OKUNDU
masal_gibi: 5 OKUNDU

kızlar kusura bakmayın kaç gündür yoktum annemlerdeydim hastaneye gidip geliyordum. kanamam oldu bebeğimin düşük riski var lütfen dua edin. doktor kalkmamı yasakladı abdestte alamıyorum. ne olur dua edin ilk bebeğimi kaybettim tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum dualarınıza ihtiyacım varr

ben de dua grubunuza katılmak istiyorum zor durumdayım sevdiğim insan tarafından terk edildim o da beni severken ailesi yüzünden içim çok yanıyor birbirimize ne kadar dua edersek kabul olacağına inanıyorum lütfen beni de dua grubunaza katın bunun için hangi duaları okumam gerektiğini de söyler misiniz?

canım 5 tane fetih suresini okuyabilirsin

Allah yardımcın olsun Rabbim bebegini ayırmasın senden
ALLAHIM BU GÜNLERİ CABUK ATLATMAMIZI NASİP ET BUGÜN COK DUA ET CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ALLAHIMYARDIM ET HEPİMİZE ZOR GÜNLER GECSİN YÜZÜMÜZ GÜLSÜN NE OLUR RABBİM

amin inşallahh .Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahhhh

Kızlar hayırlı Cumalar Duanız kabul olsun İnşaALLAH,Duanızı bekleriyorum

[/QUOTE]
ben bunun 3 tanesini okumuştum 2 tanesi kaldı

ben bunun 3 tanesini okumuştum 2 tanesi kaldı[/QUOTE]

tamam kuzum sen dert etme biz 2 tanesini okuruz sen iyi ol dualarımızdasın Allah yardımcın olsun Allah razı olsun.Allah yardım etsin hepimize

ben bunun 3 tanesini okumuştum 2 tanesi kaldı

tamam kuzum sen dert etme biz 2 tanesini okuruz sen iyi ol dualarımızdasın Allah yardımcın olsun Allah razı olsun.Allah yardım etsin hepimize[/QUOTE]
amin inşallah Allahım cümlemizden razı olsun iyiki varsınız unutmayın benide duanızda

tamam kuzum sen dert etme biz 2 tanesini okuruz sen iyi ol dualarımızdasın Allah yardımcın olsun Allah razı olsun.Allah yardım etsin hepimize
amin inşallah Allahım cümlemizden razı olsun iyiki varsınız unutmayın benide duanızda[/QUOTE]

AMİN CANIM DUALARIMIZDASIN SENDE LÜTFEN BİZLERE DUA ET HAMİLELERİN DUALARI KABUL OLURMUS ...

SEVDİGİMLE HAYIRLI HUZURLU COCUKLU BİR YUVA İÇİN ALLAH HERKESİN DİLEGİNE KAVUSTURSUN AMİN AMİN AMİN

GECMİŞ OLSUN ALLAH SİFA VERSİN

amin inşallah Allahım cümlemizden razı olsun iyiki varsınız unutmayın benide duanızda

AMİN CANIM DUALARIMIZDASIN SENDE LÜTFEN BİZLERE DUA ET HAMİLELERİN DUALARI KABUL OLURMUS ...

SEVDİGİMLE HAYIRLI HUZURLU COCUKLU BİR YUVA İÇİN ALLAH HERKESİN DİLEGİNE KAVUSTURSUN AMİN AMİN AMİN

GECMİŞ OLSUN ALLAH SİFA VERSİN[/QUOTE]
duacınım canım benim Rabbim tez zamanda sevdiğine kavuştursun ellerinizi hiç ayırmasın hayırlı yuva ve evlat versin... sana tavsiyim secdeye vardığında aklından duanı dileğini geçirmen Rabbimin huzurunda ben çok yapmıştım ve şuan sevdiğimleyim şükür Rabbime çok zor oldu ama pes etmedik oldu sonunda

duacınım canım benim Rabbim tez zamanda sevdiğine kavuştursun ellerinizi hiç ayırmasın hayırlı yuva ve evlat versin... sana tavsiyim secdeye vardığında aklından duanı dileğini geçirmen Rabbimin huzurunda ben çok yapmıştım ve şuan sevdiğimleyim şükür Rabbime çok zor oldu ama pes etmedik oldu sonunda[/QUOTE]

AMİN AMİN AMİN.ALLAH YARDIMCIN OLSUN COK SAGOL ALLAH BEBİŞİNİ SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİN.NE ZAMAN OKUYODUN CANIM NAMAZDAN ÖNCEMİ NAMAZ SIRASINDAMI ONU BENDE DUYDUM ALLAH RAZI OLSUN BENDE ZOR BİR DÖNEMDEN GECİYORUM BİZİMDE COK ZORLUKLARIMIZ OLDU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…