DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

ben ilk bebeğimi kaybettim şimdi hayırlı sağlıklı bi evlat istiyorum ve eşimle Rabbimre giden yolda bi ömür mutlu olmak istiyorum. banada dua edermisin?? kime dua edeceğimi ne okuyacağımı banada bildirirseniz bende ederim inşallah..

Son düzenleme:

Hoşgeldin, bebeğin ahirette şefaatçi olsun inşallah. Şimdiki listeye katılmak istersen kendi dua sayımdan verebilirim.

Merhaba kızlar,

şu an kibariye29'a Fatiha okuyoruz. Onunki bittikten sonra kime okuyacağımıza karar verebilmek için, rumuzlarımızı bir kağıda yazarak ve içlerinden seçerek bir çekiliş yaptım. Her seferinde avucumun içinde salladım ve gözlerim kapalı çektim. Öncesinde de dua ettim. İnşallah, ilk sıralar acil duaya ihtiyacı olanlara çıksın diye. Sadece musmutlu'ya 1. sırayı verdik. Acil duaya ihtiyacı olduğunu yürekten hissettiğim için. Haklarınızı helal edin. Unuttuğum varsa da affedin.

Liste şöyle:

1. musmutluu
2. assia baby
3. zbtzbt
4. dreamer22
5. AsiNaz
6. minigmanig
7. masal gibi
8. sbry
9. 1.73
10. Rainbyte

Bu arada, bu topiğin ilk sayfalarında bir, iki kere yorum yazıp bir daha yazmamış olanlar var. Onları eklemedim listemize. Haklarını helal etsinler. bundan sonraki mesajlarda topiğe mesaj yazanları sırasıyla listenin altına ekleyebiliriz.

Son düzenleme:

canımm topiği ben açtım ama ilgilenen sensin ilgin için uğraşların içn çook sağoll çokta güzel düzenlemişsin hani :))

ben okudum 101 tane

hayırlı olsun canım hepimize hayırlı ugurlu olsun insallah

Günaydın canım,sabahınız hayırlı olsun,duanız kabul olsun,dileğiniz yerine gelsin.dualarınızı bekleriz canım

canımm topiği ben açtım ama ilgilenen sensin ilgin için uğraşların içn çook sağoll çokta güzel düzenlemişsin hani :))

Teşekküre gerek yok. :)
Hepimizin duaya ihtiyacı var.
Elbette birbirimize yardımcı olacağız.

ben okudum 101 tane

Sağolasın canım, yanlışlık olmasın. 101 mi, 1001 mi?

Allah razı olsun haklarınızı helal edin..

Helal olsun :))

günaydın canlarrrr

Ya erken kalkıyorsun, ya da çalışıyorsun sbry? :)

101 tane okudum kişi başına 100 tane düşüyo 1nide ben okudum

Yok canım, biz paylaştırmıştık zaten. Güzel gönlün için teşekkür ederim. Listenin son hali bak şöyle. Seni de ekledim.

kibariye29 için okuyoruz. (1001 Fatiha)

Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)

Listedekiler:

AsiNaz 132 adet OKUNDU, 125 DAHA OKUYACAK
eysaih 143
dreamer22 143
Rainbyte 143
sbry şu an okumayacak.
assia baby şu an okumayacak.
minigmanig 143 OKUNDU
zbtzbt 101 OKUNDU
musmutlu 71 OKUNDU

10 kişiyi görünce bende öyle hesaplamıştım :26: dediğiniz kadar okurum bundan sonra inşallah sıra kimde

10 kişiyi görünce bende öyle hesaplamıştım :26: dediğiniz kadar okurum bundan sonra inşallah sıra kimde

Şu an 3 arkadaştan daha "okundu" onayı beklememiz gerekiyor. Hatta ben de tamamlamadım daha. Ondan sonra sıradaki musmutluu olacak. 10 kişilik bir liste yapmıştım, o Fatiha okunacak listesi. O listeye göre hareket etmemiz daha adaletli olacak :)

oleyy 3. sıradayımm :))

Asinazcim geldim hemen. kusura bakma ya o kadar cok topik var ki valla yetisemiyorum.
iyi ki msj attin cok sag ol
143 tane okurum tabi ki ama bugun icerisinde mi?
bu arada liste yapilmis beni de yazdiniz miii

10. siradayim yaa haftaya persembeden once herhangi bi gun olaydi bana ne hos olurdu:)) degismek isteyen var mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…