- Konu Sahibi assia_baby
-
[sıze=3]kızlar hayırlı cumalar duanız kabul olsun inşaallah,duanızı bekleriyorum[/sıze]
duacınım canım benim Rabbim tez zamanda sevdiğine kavuştursun ellerinizi hiç ayırmasın hayırlı yuva ve evlat versin... sana tavsiyim secdeye vardığında aklından duanı dileğini geçirmen Rabbimin huzurunda ben çok yapmıştım ve şuan sevdiğimleyim şükür Rabbime çok zor oldu ama pes etmedik oldu sonunda
aminnnnn canım benimm.. namaz sırasında secdeye eğilirken içinden geçir canım Allahın izniyle kabul olur inşallah.. dua sabır inanç bu üçünü yap Rabbim zorlukları kaldırır inşallah kavuşursunuzzAMİN AMİN AMİN.ALLAH YARDIMCIN OLSUN COK SAGOL ALLAH BEBİŞİNİ SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİN.NE ZAMAN OKUYODUN CANIM NAMAZDAN ÖNCEMİ NAMAZ SIRASINDAMI ONU BENDE DUYDUM ALLAH RAZI OLSUN BENDE ZOR BİR DÖNEMDEN GECİYORUM BİZİMDE COK ZORLUKLARIMIZ OLDU
aminnnnn canım benimm.. namaz sırasında secdeye eğilirken içinden geçir canım Allahın izniyle kabul olur inşallah.. dua sabır inanç bu üçünü yap Rabbim zorlukları kaldırır inşallah kavuşursunuzz
kızlar kusura bakmayın kaç gündür yoktum annemlerdeydim hastaneye gidip geliyordum. kanamam oldu bebeğimin düşük riski var lütfen dua edin. doktor kalkmamı yasakladı abdestte alamıyorum. ne olur dua edin ilk bebeğimi kaybettim tekrar aynı acıyı yaşamak istemiyorum dualarınıza ihtiyacım varr
Allah razı olsunnn canımmm Rabbim seninde gönlündeki versin inşallah ve tüm dualarını kabul etsinnayy canımm yazını şimdi okudun çok üzüldümm ALLAH korusun cnm senide bebeginide sana dua edicemm hemde canı gönülden ama sende yeşil çay ve maydonozdan ve beyaz çaydan uzak dur tehlikeli onlarr
Allah razı olsunnn canımmm Rabbim seninde gönlündeki versin inşallah ve tüm dualarını kabul etsinndikkat ediyorum bitkilerden uzak duruyorum inşallah bişey olmazz
ben bunun 3 tanesini okumuştum 2 tanesi kaldı
ben de dua grubunuza katılmak istiyorum zor durumdayım sevdiğim insan tarafından terk edildim o da beni severken ailesi yüzünden içim çok yanıyor birbirimize ne kadar dua edersek kabul olacağına inanıyorum lütfen beni de dua grubunaza katın bunun için hangi duaları okumam gerektiğini de söyler misiniz?
Kızlar hayırlı Cumalar Duanız kabul olsun İnşaALLAH,Duanızı bekleriyorum
Allah razı olsun canım, biz o 2 taneyi okuruz bir şekilde, merak etme. Ağzına ve bedenine sağlık, vesile olsun bu dualar. Ayrıca, inşallah sağlıkla, sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım. Rabbimiz yardımcın olsun.
Hoşgeldin gölge. Tabi ki katılabilirsin. Okunamayan 2 Fetih suresi kaldı, bunu sen tamamlayabilir misin? Cevabını bekliyorum.
Merhaba eysaih, sana özelden mesaj göndermiştim. Bana geri döner misin oradan?
Allah razı olsun canım, biz o 2 taneyi okuruz bir şekilde, merak etme. Ağzına ve bedenine sağlık, vesile olsun bu dualar. Ayrıca, inşallah sağlıkla, sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip eder Allahım. Rabbimiz yardımcın olsun.
Hoşgeldin gölge. Tabi ki katılabilirsin. Okunamayan 2 Fetih suresi kaldı, bunu sen tamamlayabilir misin? Cevabını bekliyorum.
Merhaba eysaih, sana özelden mesaj göndermiştim. Bana geri döner misin oradan?
Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah. Allah razı olsun duaların kabul olsun Rabbim gönlüne göre versin.sende benim dualarımdasın artıksaol cnm sendende allah razı olsun bu aralar bşey yapma yan gel yat yüksege uzanma agır kaldırma bildigin şeyler iştee öyle bişey yaşarsan çok üzülürümm ben 9 yıldır bebek için uğraşıyorum olmuyor bi türlü onun için hassasım baya bu durumlara karşı sana öylesine yazıyorum gibi gelebilir ama ben gerçekten çok üzülürüm
merhaba özekl günüm yarın bitiyor inşallah okuyacam.
kızlarr hangi duaları okuyoruzz ne zaman başlıyoruz okumaya
Okunmayan 2 tane Fetih suresi kaldı, onu golge1004 okuyacakmış. Ondan sonra sıra sana geliyor, biz sana okuyacağız. Özellikle istediğin bir dua var mı? Ya hangi niyetle okutmak istersin? Bunları yazarsan çok iyi olur canım
sağoll canımmmsiz ne okursanız ben ona uyarımm ben özellikle sevdiğime kavuşmak için sizden dua bekliyorum aramızdaki ki engelin kaderlerimizin birleşik birbirmize nsip olmamıza vesile olmasını istiyorum.rabbim onun gönlüne beni sevebilmesi için çokça sevgi vermesini istiyorum.. biraz uzun olduu ama bu arada ben ikinci sıradaysam birinci kişinin dualarını okumadımm galibaa :44::44:
1. sıradaki arkadaşımıza Fetih suresi okuduk, okunmayan 2 tane kalmıştı. Onu da golge1004 okuyacağını söyledi. Yani o da okunduğunda 41 Fetih suresini tamamlamış olacağız. Büyük ihtimalle pazartesi günü, kısmetse, sana dua okumaya başlarız. Bu arada, senin için 41 Fetih suresi ya da 1001 Fatiha okuyabiliriz? Hangisini istersen yani.
41 fetih zor olmaz mı canım sizin için? bide eğer mümkünse hani yapabiliceksek 4444 salavatı tefriciye okusak?
41 fetih zor olmaz mı canım sizin için? bide eğer mümkünse hani yapabiliceksek 4444 salavatı tefriciye okusak?
41 fetıh zor olmadı benim icin fıkrımı belırteyım5 adet okudum zaten uzun bi sure de degil ben okurum yine olursa kızlar
Salavat da cekerız guzel olur. yalnız dualarımızı kısa surede okuyalım lutfen arkadaslar. lıstede dua bekleyen cok insan var
hem zaten din buyuklerı de -salavatı tefrıcıye nın mesela- kısa sürede okunmasını öneriyor bu sureleri duaları vs..
ben elimden geldigince okuyacagım hızlı sekilde.
Allahım kabul etsin insallah dualarımızı kızlaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?