DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

tama kızlaar kararı size bırakıyorumm

Gönlünden 4444 geçiyorsa seni kırmayalım, onu okuyalım :) Yalnız benim özel günüm gelmek üzere, hatta ufaktan geldi sayılır. Özel günümde okuyabilirim herhalde. Netten yine bir araştırıp bakayım.

arkadaşlar tefriciye okursanız yardımcı olabilirim..

Çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Topiğimizi takip edebilirsin, hatta dua listemize ekleyebiliriz seni :)

Kızlar Tefriciye alamayacağım malum durum bitince haber veririm.Buraya çok fazla bakamıyorum kaçırdığım birşey olursa özelden bildirirseniz çok sevinirim.

iki tane fetih vardı ya ya okumam gereken bugün okuyabildim canlar

canlar şimdi girebildim daha bir sürü şey kaçırmışım şimdi listede kim var kaçırdığım günler için ne okuyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim kızlar

hayatım ne durumdayız 10 gün önce bi dua okudum sonrası yok sırada dua bekleyen arkadaşlar var çook yavaş ilerliyoruzz ((

saoll canımmm eveet okuyabilirsin canımm

assia baby, senin listene başlamamız gerekiyor. Diğer kişilere okunanlar bitti. 4444 mü okuyalım, ne diyorsun?
Cevabını bekliyorum, aldığımda hemen listeyi hazırlayacağım

kimin için ve kaç tane okuyacağımı söylerseniz hemen başlayabilirim..

Listeyi hazırladığımda sana da sayı vereyim Debusi, takipte kal :)

Kızlar Tefriciye alamayacağım malum durum bitince haber veririm.Buraya çok fazla bakamıyorum kaçırdığım birşey olursa özelden bildirirseniz çok sevinirim.

Peki canım.

canlar şimdi girebildim daha bir sürü şey kaçırmışım şimdi listede kim var kaçırdığım günler için ne okuyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim kızlar

Listeyi hazırlayacağım, assia baby haber versin bir.

hayatım ne durumdayız 10 gün önce bi dua okudum sonrası yok sırada dua bekleyen arkadaşlar var çook yavaş ilerliyoruzz ((

Maalesef, dediğin gibi yavaş ilerliyoruz nedense.

Merhaba kızlar. Assia baby için 4444 Salatı Tefriciye okuyoruz.

Niyetimiz: assia baby'nin sevdiğiyle aralarındaki engelin kalkması, hayırlısıyla birbirlerine kavuşmaları ve hayırlı bir evlilik yapmaları için okuyacağız. Okuduktan sonra dua da edebiliriz: Allah'ım sen assia baby ve sevdiğinin gönüllerine sevgi, hoşgörü ve bağlılık ver, diye.

******Listemiz: *****

AsiNaz: 448
BizimdeBebisimizOlsun: 444
masal_gibi: 444
Rainbyte: 444
sey_ren: 444
zbtzbt: 444
golge1004: 444
sbry: 444
Sunayberk: 444
Debusi: 444

Listeyi böyle yaptım. Bu arada her birinize özelden de ulaşmaya çalışacağım. Unuttuğum varsa hatırlatır mısınız?
Yeni listemiz hayırlı olsun.

canım ben derimki ozaman herkeze tefriciye okuyalım cünki zahmetli gercekten....ve adetliykende okunuyor.ozaman hak gecmesin diye diğerki lisstemizde fetih suresini okudugumuz arkadas gene katılırsa onu basa almamız gerekir

Merhaba kızlar. Assia baby için 4444 Salatı Tefriciye okuyoruz.

Niyetimiz: assia baby'nin sevdiğiyle aralarındaki engelin kalkması, hayırlısıyla birbirlerine kavuşmaları ve hayırlı bir evlilik yapmaları için okuyacağız. Okuduktan sonra dua da edebiliriz: Allah'ım sen assia baby ve sevdiğinin gönüllerine sevgi, hoşgörü ve bağlılık ver, diye.

******Listemiz: *****

AsiNaz: 448
BizimdeBebisimizOlsun: 444
masal_gibi: 444
Rainbyte: 444
sey_ren: 444
zbtzbt: 444
golge1004: 444
sbry: 444
Sunayberk: 444
Debusi: 444

Listeyi böyle yaptım. Bu arada her birinize özelden de ulaşmaya çalışacağım. Unuttuğum varsa hatırlatır mısınız?
Yeni listemiz hayırlı olsun.

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

Son düzenleme:

kızlar ne zamana kadar okuyacağız peki bir süresi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…