- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi assia_baby
-
ben olabilirmiyim okulum açılıcak orada hayırlı dostlarımın olabilmesi için dua isteyyecektmm sıkıntım buu iyi insanlarla karşılaşmak istiyorum bıktm artık yalnızlıktanKızlar, aycanisa arkadaşımız için okuduğumuz 1001 Fatiha'nın son hali aşağıdaki gibi.
Listedekiler ve Fatiha okuma Sayısı:
AsiNaz: 151 OKUNDU
sbry : 325 OKUNDU
minigmanig : 250 OKUNDU
dreamer22 : 100 OKUNDU
1.73 : 100 OKUNDU
eysaih : 75 .............................
Gördüğünüz gibi sadece eysaih arkadaşımızdan okuduğuna dair bir onay gelmedi. Onun dışında hepimiz okuduk, ne mutlu bizlere :)
Rabbim kabul etsin inşallah. eysaih'den cevap bekleyelim, ondan sonra da 2. kişiye geçelim. Kim 2. olmak istiyor, söyleyin bakalım :)
Arkadaslar benim duaniza cok ihtiyacim var kocam beni 5 aydir aramiyor ne olur yardim edin her gun agliyorum ne olur
Günaydın,Duada ki kardeşlerim,sabahınız hayırlı olsun,gelemedim,kaç haftadır,inşaAllah takip edcem,AsiNaz dan Allah razı olsun mesaj attıda geldim,en son ne zaman okunacak,okuyayım.Beni habersiz bırakmayın
kızlar şimdi farkettimdee kibariye29 adlı arkadaşımızz sanırım onun hepimizden daha çok ihtiyacı var onun için okuyalm bence.....
kızlarr bende geldim..
Kizlar benim en buyuk skntim su an platonik olarak sevdigim insan.
staj yaptigim yerde calisiyor. kendisine cuma gunu acilmayi dusunuyorum ama cok skntiliyim.
Acaba vazgecsem mi konussam mi bir daha gormeyecegim nasilsa.
Bazen de Allaha birak diyorum ama illa bir sey yapmam gerekiyormus gibi hissediyorum.
Kisacasi siradaki sira bana yapilsa olur mu ? :2::2:
Neden kendini mecbur hissediyorsun, orayı anlamadım. kibariye29 arkadaşımızın eşiyle ilgili sıkıntısı varmış. O kabul ederse, sırayı ona vermemiz sanki daha iyi olur. (hakkını helal et, yanlış anlama sakın)
Tskler kizlar eger bir gelisme olursa hemen yazicam allah sizden razi olsun birkere arasa bile bana yeter
tamam sirayi ona verelim madem daha uygun olur
mecbur hissetmekten ziyade icimde kalmasini istemiyorum, sanki ben adim atsam devami daha kolay ilerleyecek gibi bi his olustu icimde. hayatimda ilk kez boyle bir sey hissediyorum.
Tskler kizlar eger bir gelisme olursa hemen yazicam allah sizden razi olsun birkere arasa bile bana yeter
Insallah allahima tek istegim birkere aramasi ben onu cok sevdim arkadaslar ben internete hocamsir diye bir yer gordum kocani geri getirme duadi ama denemefim acaba deneyen varmigünaydın kızlar
Ben sana dua edeceğim. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Ama şöyle bir şey söyleyeyim, bazen hislerime çok güvenirim. Şu an açılmaman daha hayırlı olacak gibi hissettim. Bence biraz zamana bırak ; )
Cok tesekkur ederim dualariniza guveniyorum. Hele bi yarin olsun da daha cumaya var, ama hislerinizi dikkate aldim ben de 6. hisse guvenenlerdenim. Bir daha goremeyecegim, Facebookta ekli ama ordan acilmak ?? ne derece dogru olabilir, yine de eksik etmeyin dualarinizi nolur , konuyu dagitmayayim ben.
Insallah allahima tek istegim birkere aramasi ben onu cok sevdim arkadaslar ben internete hocamsir diye bir yer gordum kocani geri getirme duadi ama denemefim acaba deneyen varmi
Yüz yüze iken açılırsan ve seni reddederse üzülmez misin? Bence çok üzülürsün. Belki sanaldan açılmak daha iyi olabilir.
Aslında, bilemiyorum. Kararını etkilemek istemem.
Öyle bir dua görmedim, hayırlısını dilemek lazım her zaman.
Eşinizle aranızda bir problem mi var? Aramasını istiyorum diyorsunuz, afaki oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?