DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

ben olabilirmiyim okulum açılıcak orada hayırlı dostlarımın olabilmesi için dua isteyyecektmm sıkıntım buu iyi insanlarla karşılaşmak istiyorum bıktm artık yalnızlıktan eğer sizlern yoksa acil işiniz beni alırsanız çok sevinirimmm :26:

kızlar şimdi farkettimdee kibariye29 adlı arkadaşımızz sanırım onun hepimizden daha çok ihtiyacı var onun için okuyalm bence.....

Arkadaslar benim duaniza cok ihtiyacim var kocam beni 5 aydir aramiyor ne olur yardim edin her gun agliyorum ne olur

Allah gönlünü ferahlatsın, hayırdır sorun nedir?

Günaydın,Duada ki kardeşlerim,sabahınız hayırlı olsun,gelemedim,kaç haftadır,inşaAllah takip edcem,AsiNaz dan Allah razı olsun mesaj attıda geldim,en son ne zaman okunacak,okuyayım.Beni habersiz bırakmayın

eysaihcim, özel mesajda da dediğim gibi aycanisa arkadaşımıza okuduğumuz 1001 Fatiha bitti, Allaha şükür.
Şimdi tekrar bir liste açacağız, kime okuyacağımıza karar vereceğiz.

kızlar şimdi farkettimdee kibariye29 adlı arkadaşımızz sanırım onun hepimizden daha çok ihtiyacı var onun için okuyalm bence.....

Evet canım, onun için okuyabiliriz.

kızlarr bende geldim..

hoşgeldinnnn :)

Evet kızlar, kibariye29'a mı okuyalım?

Son düzenleme:
Kizlar benim en buyuk skntim su an platonik olarak sevdigim insan.
staj yaptigim yerde calisiyor. kendisine cuma gunu acilmayi dusunuyorum ama cok skntiliyim.
Acaba vazgecsem mi konussam mi bir daha gormeyecegim nasilsa.
Bazen de Allaha birak diyorum ama illa bir sey yapmam gerekiyormus gibi hissediyorum.
Kisacasi siradaki sira bana yapilsa olur mu ?
:2::2:

Neden kendini mecbur hissediyorsun, orayı anlamadım. kibariye29 arkadaşımızın eşiyle ilgili sıkıntısı varmış. O kabul ederse, sırayı ona vermemiz sanki daha iyi olur. (hakkını helal et, yanlış anlama sakın)

tamam sirayi ona verelim madem daha uygun olur
mecbur hissetmekten ziyade icimde kalmasini istemiyorum, sanki ben adim atsam devami daha kolay ilerleyecek gibi bi his olustu icimde. hayatimda ilk kez boyle bir sey hissediyorum.

Tskler kizlar eger bir gelisme olursa hemen yazicam allah sizden razi olsun birkere arasa bile bana yeter

Sizin durumunuz cok ciddiymis ben gecmisi okumadim tam olarak direkt kendi derdimi attim ortaya.
Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle, insallah hayirlisiyla arar esiniz

tamam sirayi ona verelim madem daha uygun olur
mecbur hissetmekten ziyade icimde kalmasini istemiyorum, sanki ben adim atsam devami daha kolay ilerleyecek gibi bi his olustu icimde. hayatimda ilk kez boyle bir sey hissediyorum.

Ben sana dua edeceğim. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Ama şöyle bir şey söyleyeyim, bazen hislerime çok güvenirim. Şu an açılmaman daha hayırlı olacak gibi hissettim. Bence biraz zamana bırak ; )

Tskler kizlar eger bir gelisme olursa hemen yazicam allah sizden razi olsun birkere arasa bile bana yeter

hoşgeldin kibariye. Onay verdiğine göre liste oluşturalım. Ne için okunmasını istiyorsun, anlaşılır ve açık bir şekilde yazar mısın lütfen?

Cok tesekkur ederim dualariniza guveniyorum. Hele bi yarin olsun da daha cumaya var, ama hislerinizi dikkate aldim ben de 6. hisse guvenenlerdenim. Bir daha goremeyecegim, Facebookta ekli ama ordan acilmak ?? ne derece dogru olabilir, yine de eksik etmeyin dualarinizi nolur , konuyu dagitmayayim ben.

Yüz yüze iken açılırsan ve seni reddederse üzülmez misin? Bence çok üzülürsün. Belki sanaldan açılmak daha iyi olabilir.
Aslında, bilemiyorum. Kararını etkilemek istemem.

Insallah allahima tek istegim birkere aramasi ben onu cok sevdim arkadaslar ben internete hocamsir diye bir yer gordum kocani geri getirme duadi ama denemefim acaba deneyen varmi

Öyle bir dua görmedim, hayırlısını dilemek lazım her zaman.
Eşinizle aranızda bir problem mi var? Aramasını istiyorum diyorsunuz, afaki oluyor.

Günaydın,Sabahınız hayırlı olsun,duanız kabul olsun,duanızı bekleriz.listede benide yazın

bencede kibariye29 adlı kardeşimiz içinn okuyalımm eşinin ona tekrar geri dönebilmesi tekrardan ona kalbinin ısınabilmesi için...

Kızlar merhaba, kibariye29 için okuyalım. (1001 Fatiha)

Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)

Listedekiler:

AsiNaz
eysaih
dreamer22
Rainbyte
sbry
assia baby
minigmanig

Onay bekliyorum kızlarrr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…