DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

tamam canım kacar tane okuyacagız ve nezamana dek

Günaydın sabah şeriflerini hayırlı olsun,Cumanız mübarek olsun,Duanız kabul olsun.Kibariye kardeşimiz eşi ile olan o sıkıntısı Allah kolaylaştırsın canım.

Kızlar merhaba, kibariye29 için okuyalım. (1001 Fatiha)

Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)

Listedekiler:

AsiNaz 143
eysaih 143
dreamer22 143
Rainbyte 143
sbry 143
assia baby 143
minigmanig 143

Dua sayılarımız bu şekilde...

canım ben hastalandım hastayken sureler okunuyo mu okunmuyo mu tam bi bilgim yok:26:

bende sureler okunmuyo die biliodum canım o yüzden dedim artık 4gün mazur görün beni bitince tekrar devam ederim kusura bakmayın silmeyinde sakın listeden gözüm üzerinizde

bende katılmak istiyorum kızkardeşler beni de alırmısınız? :) kim için okuyoruz ve hangi duaları edecegiz?

hemen okumaya başlayalımmmm o zmnnnnn

canım okudum insallah esi yuvasına tekrar geri döner ve birbirlerine sevgileri hep artar,mutlu olurlar insallah bir ömür.amin amin amin

kızlar kendim konu açtım ama ilgilenen olmadı maalesef
izniniz olursa bende size katılabilir miyim bende size dua ederim
tez zamanda hayırlı bi iş ve borçlarımdan kurtulmayı diliyorum Rabbimden
herkesin duası kabul olsun inşallah..

canım okudum insallah esi yuvasına tekrar geri döner ve birbirlerine sevgileri hep artar,mutlu olurlar insallah bir ömür.amin amin amin

Sağol, allah razı olsun minigmanig'ciğim.

hoşgeldin musmutlu. İlgilenilmemesi seninle ilgili değil, o kadar çok konu ve üye var ki. Yoğun bir forum olduğu için böyle şeyler olabiliyor.

Şimdi seni de listeye ekliyorum. Listede yapmamız gerekenler ayrıntılı yazıyor. İnşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz.

kibariye29 için okuyoruz. (1001 Fatiha)

Niyetimiz: kibariye29'un gönlündeki isteğinin hayırlısıyla gerçekleşmesi. (Eşiyle ilgili ayrıntıyı özellikle yazmadım, zaten Rabbim gönüllerdekini en iyi bilendir)

Listedekiler:

AsiNaz 143
eysaih 143
dreamer22 143
Rainbyte 143
sbry 143
assia baby 143
minigmanig 143 OKUNDU
helenus
musmutlu

Listemizin son hali böyle kızlar. helenus ve musmutlu kaç adet Fatiha almak istersiniz? Ona göre bir düzenleme yapayım. (Okumayanların sayılarından düşerek)

bana da 143 yazabilirsin canım hatta hemen abdest alır okurum..
peki bu liste hergün bir kişi için mi okunuyor ya da kaç günde tamamlamak gerekiyor?

bana da 143 yazabilirsin canım hatta hemen abdest alır okurum..
peki bu liste hergün bir kişi için mi okunuyor ya da kaç günde tamamlamak gerekiyor?

Allah gönlüne göre versin, çok iyisin.
Ama 143 yazamıyorum, çünkü 1001 tane okuyoruz. Kendi sayımdan düşeyim. 71 tane Fatiha sen oku, 72 tane ben okuyayım olur mu?

Bir de duaların bittiği zamana göre, online olma durumumuza göre liste hazırlıyoruz. kibariye29'un duası bittikten sonra tekrar bir kişiyi seçip ona okuyacağız, kısmet olursa.

Allah razı olsun canım bir müminin bir mümine duası çok kıymetledir va Rabbim kabul ederse tez zamanda oluverir..
o zaman ben hemen abdestimi alıp okuyorum.Okumam bitince yazarım ve yeni listeye katılırım Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…