DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Arkadaşlar merhaba
Tesadüfen gördüm konuyu birbiriniz için dua ediyorsunuz çok güzel çok hoş :)
Sayfalar uzun malum tek tek bakma şansım olmadı eğer kısaca bilgi geçerseniz sıradaki arkadaşınız kimdir kişi başına hangi sayıda hangi dua okunur bende katılmak isterim.Şu anda kendim için bir dua yetiştirmeye çalışıyorum Cuma gününden sonra seve seve okurum:)
Allah ne sıkıntınız derdiniz varsa hakkınızda hayırlısıyla avuçlarınıza dermanını bıraksın
Sevgiler

Hoşgeldin özgem, sağol :)
Sayfayı bundan sonra takip edersen duaları görmüş olursun. Şu an yeni bir liste yok, ama yakında olacak.

Aramıza hoşgeldin Özgem

hosgeldin aramiza :)
amin canim sagolasin :)

selamün aleyküm kızlaar.. bayadır topikte yoktumm.. yeni gelenler hoşgeldinizz öncelikle burda tam bir dua kardeşliği yaşıcaksınızz:) kızlaar bayadır topikte olmamamın sebebi çok kötü bi süreçten geçtim daha doğrusu şöyle söyliyim bi sıkıntım vardı kötü bi sıkıntı 10 ay kadar devm eden bi sıkıntıı.. bunun için yapmamam gereken bişey yaptımm sonucu felakket oldu.. bugün çok zor bi gündü benim için.. herkesden nolduu bişey olmuş sanaa sözlerini duydum.. bunları neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama canım o kadar sıkkın ki kimseyle paylaşamadığım bu sıkıntıyı buraya yazark hem dua kardeşlerimle paylaşmak istiyorum hemde sizlerden dua bekliyoruum gerçekten şu sıkıntılara acılara katlanmak o kadar zor ki allah hepimizin yardımcısı olsun.. hele ki günül sıkıntısı

AS assia_baby
Allah yardımcın olsun , bir an evvel sıkıntılarını giderip, hayirlarla karşılaştırsın insallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…