- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.141
Canım şimdiden Allah kabul etsin Mevlüt duanızı.Kızlar, pazartesi günü evde mevlüt okutacağız. Özel dua isteyenleri not alacağım. Cemaat evden çıkmadan dua edeceğim.
Özel dualarınızı yazabilirsiniz.
arkadaslar ben 5.tüp bebege basladım bugun transferın 5. gunu ALLAH rızası için banada bı dua edermısınız
Kızlar, pazartesi günü evde mevlüt okutacağız. Özel dua isteyenleri not alacağım. Cemaat evden çıkmadan dua edeceğim.
Kızlar, pazartesi günü evde mevlüt okutacağız. Özel dua isteyenleri not alacağım. Cemaat evden çıkmadan dua edeceğim.
Dedeciğim vefat edeli tam bir yıl oldu bugün. Ona bir Fatiha gönderir misiniz kardeşlerim?
canımm bwnimde özel duam vaaar:))))Kızlar, pazartesi günü evde mevlüt okutacağız. Özel dua isteyenleri not alacağım. Cemaat evden çıkmadan dua edeceğim.
Hepinizin dualarını kaydettim kızlar, sağolun.
sen sağol bizide düşündügün için,ALLAH dedeciğine gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlerede ALLAH sabır versin sevdigin insanları kaybetmek çok zor gerçekten bizlere dua ettigin içinde hakkını helal et
cansiniz hepiniz caannnndua eden herkese cok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun ne muradiniz varsa Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla versin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?