- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.181
selamün aleyküm kızlaar.. bayadır topikte yoktumm.. yeni gelenler hoşgeldinizz öncelikle burda tam bir dua kardeşliği yaşıcaksınızz:) kızlaar bayadır topikte olmamamın sebebi çok kötü bi süreçten geçtim daha doğrusu şöyle söyliyim bi sıkıntım vardı kötü bi sıkıntı 10 ay kadar devm eden bi sıkıntıı.. bunun için yapmamam gereken bişey yaptımm sonucu felakket oldu..bugün çok zor bi gündü benim için.. herkesden nolduu bişey olmuş sanaa sözlerini duydum.. bunları neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama canım o kadar sıkkın ki kimseyle paylaşamadığım bu sıkıntıyı buraya yazark hem dua kardeşlerimle paylaşmak istiyorum hemde sizlerden dua bekliyoruum gerçekten şu sıkıntılara acılara katlanmak o kadar zor ki allah hepimizin yardımcısı olsun.. hele ki günül sıkıntısı
selamün aleyküm kızlaar.. bayadır topikte yoktumm.. yeni gelenler hoşgeldinizz öncelikle burda tam bir dua kardeşliği yaşıcaksınızz:) kızlaar bayadır topikte olmamamın sebebi çok kötü bi süreçten geçtim daha doğrusu şöyle söyliyim bi sıkıntım vardı kötü bi sıkıntı 10 ay kadar devm eden bi sıkıntıı.. bunun için yapmamam gereken bişey yaptımm sonucu felakket oldu..bugün çok zor bi gündü benim için.. herkesden nolduu bişey olmuş sanaa sözlerini duydum.. bunları neden buraya yazıyorum bilmiyorum ama canım o kadar sıkkın ki kimseyle paylaşamadığım bu sıkıntıyı buraya yazark hem dua kardeşlerimle paylaşmak istiyorum hemde sizlerden dua bekliyoruum gerçekten şu sıkıntılara acılara katlanmak o kadar zor ki allah hepimizin yardımcısı olsun.. hele ki günül sıkıntısı
kızlar liste düzenlenince özel mesaj atarsanız sevinirim takip edemiyorum çünkü sevgiler
Arkadaslar herkese saglik, , huzur, mutluluk dolu bir yil diliyorum.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah.
sbry arkadaşımızın duası için özel mesaj atamadıklarım;
cutemom - canım arkadaş listende olmadığım için mesaj atamadım.
__laurana__ - Mesaj kutun dolu
ozgem - Arkadaş listende olmadığımdan mesaj atamadım.
Merhaba hepinize, yeni liste başlamış ama ben özel günümdeyim. Okuyayım mı okumayayım mı?:26: Size sormak istedim.. Özellikle sbry arkadaşım sana..
Ben şahsen regl günümde okumamı kesmem , ezberden okunan dualar okunabiliyor neticede ve esmaları da okumanın sakıncası yok.. Hem kendim hem başkaları için okumamı yaparım her zaman...
Ama burda regl gününde olan arkadaşlar okumuyor , niye bilmiyorum.
Okuma derseniz, cumartesiye kalır.
Siz bilirsiniz okumayayım mı?
Nurlum özel mesaj hakkım yok henüzbeni de listeye ekler misiniz elimde Mekke'nin Fethi için cuz var onu bitirip başlıycam bu gece hemen
Nurlum özel mesaj hakkım yok henüzbeni de listeye ekler misiniz elimde Mekke'nin Fethi için cuz var onu bitirip başlıycam bu gece hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?