- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.221
nurlum, okuyamayan arkadaşların yerine biz okuyalım en iyisi. Çünkü bu liste çok uzun sürdü. Özelden sen mesaj gönderdiğin için bilirsin, kimler geri dönüş yaptı, kimler yapmadı?
Askitotomsu cutemum dualarını alabilrisn canım,
Teşekkür ederim desteğin için.
Eylülaksamı yerine okuyan olup olmadığını sormuştu sana yönlendirmiştim. Bana özelden yazan bir iki arkadaş topiğe de yazdı saolsunlarBaşka kimse yok bildiğim.
Askitotomsu cutemum ın dualrını alacak sanırım.
Eylüle mesaj attım dönmezsen yarın okuruz.
nazlıesma isimli arkadaş okumak stediğini yazmıştı. Şimdi onada mesaj attım.
Yarına kadar dönen olmazsa , akşam eksikleri okuruz inşallah.
Sırası gelen arkadaş yazsın bence duasını , perşembe yetiştirirek başlayalım olmadı cuma.
Ne dersin ?
Ben sbry nin niyeti icin yarin aksama kadar okurum INS.okuyunca da buraya yazarim kizlar ins.Allah 'a emanet olun..
Ben de sikintiliyim biraz.İcimin ferahlamasi ve sabırlı olmam için dua edermisiniz.Allah razı olsun..
Allah yardımcın olsun ederiz tabi .
Bol bol inşirah suresini okumanı öneririm.
Saol canım Allah razı olsun.nurlum bitirdim canım
okumasaydım unutabilirdim
emeraldaya da söz vermiştim unutmuşum
arkadaşlar eksik kalan,okuyamayan varsa okuyabirim
Saol cnm .Allah razı olsun. Rabbim sabur ve huzur versin hepimize INS.
Sbry nib niyeti icin okudum.Allah kabul etsin ins.
kızlar geciktim bu sefer kusura bakmayın ben anca bitirebildim.
h3n2 denen virüs eşimi kızımı ve beni cok kötü etkiledi. daha yeni kendimize geliyoruz.
herkese saglıklı güzel günler güzel bir yıl diliyorum.
Allah'ım senden istenen şeylerin hayırlısını , duanın hayırlısını , eşin ve evladın hayırlısını, işlerin hayırlısını, hayatın hayırlısını , ölümün hayırlısını istiyorum.
Allah'ım senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını ve cennette yüksek dereceler istiyorum.
Allahım geçmiş ve gelecek bütün günahlarımı bağışlamanı kalbimi nurlandırmanı , ve dualarımı kabul etmeni istiyorum.
Benim, ailemin , dua kardeşlerimin tüm din kardeşlerimin dualarını kabul et bize gönlümüzden geçenleri hayırlı bişekilde, nasip et...
Asinaz duam bu, ama ben sayıyla dua vermek istemiyorum, 2 yada 3 gün verelim herkes neyi nekadar okumak istiyorsa okusun,
Pupilla 34 için; 41 adet Salat-ı tefriciye + 489 adet '' Ya Fettah'' esması okudum.....Rabbim tüm dileklerini tez zamanda versin...
Yasin ve İsmi Azam okudum.Rabbim kabul etsin ins hepimizin dualarını hayirlisiyla...Âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?