DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

sıradaki arkadaşa hangi duaları okuyacağız.okuyanlr farklı sayıda ve farklı dualar okumuş.benim okuyacağım duaları ve sayılarını yazarsanız okurum.

Hatirlatma ......

Merhaba kızlar, kusuruma bakmayın ilgilenemiyorum sayfayla.
nurlum, bildiğim kadarıyla sıra sende. Özelden bana yazabilirsin isteklerini canım. Hoşçakal,

Merhaba kızlar,

nurlum'un mesajını alıntılıyorum. Yine liste yapmayalım dedik, okumak isteyenler okuyabilir.

7 Fatiha , 7 Ayetel Kürsi , 129 Ya Lâtif , 80 Ya Hasip okudum Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

birbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?

kızlar kayınvalidemin göz tansiyonu çıkıyor ve gözünde aşırı kanlanma var. ve birçok doktora gittik kimse birşey demiyor.. gözündeki ağrıyı tam bir buçuk yıldır çekiyor.. lütfen ona yardımcı olalım.. kayınvalidem için bir kez bile olsa bu duayı okur musunuz lütfennnn.. kayınvalidemin adı necla..

okuyandan okumayandan Allah razı olsun..

GÖZ AĞRISI DUASI

“Allâhümme metti’nî bi basarı, ve’c’alhü’i-vârise minnî, ve erinî fi’l-adüvvi se’ri, ve’nsurnî alâ men zalemenî.”

ANLAMI: “Allahım, gözümden beni yararlandır ve ölünceye kadar onu sıhhat ve afiyette kıl. Düşmanıma karşı intikamımı bana göster ve bana zulmedene karşı da yardım ihsan eyle.”

Hayber Kalesi’nin fethi esnasında Peygamber Efendimiz (sav) sancağı vermek için Hz. Ali’yi yanına çağırmıştı. Hz. Ali (ra) o sırada şiddetli bir göz ağrısı çekiyordu. Efendimiz (sav) mübarek ellerini onun gözleri üzerine koydu ve şu duayı okudu:

‘Allah’ın adıyla, Allah’ın izniyle. Selâm Allah Rasulünün üzerine olsun. Ey Allah'ını, onu sıcaktan ve soğuktan koru. Onu çektiği acıdan kurtar.”

Nitekim Hz. Ali (ra) bu duadan sonra ne göz ağrısı çekmiş, ne de sıcak ve soğuktan etkilenmiştir.

Efendimiz’in (sav) bu duası okunup vesile edilirse inşâallah şifa bulunur.

nnurlum için 7 Fatiha , 7 Ayetel Kürsi , 129 Ya Lâtif , 80 Ya Hasip okudum Rabbim kabul etsin

Merhaba kızlar, dualarınız hepinize çooookkkk teşekkür ederim

Nurlum senin duanı yarın okuyacağım, okuduğumda yazarım :)

Allah şimdiden hepimizin dualarını kabul etsin.

Rabbim yardımcısı olsun Necla teyzemizin. İnşallah hayırlı şifa kapıları açılıversin onun için.

Nurlum için 7 Fatiha, 7 Ayetel kursi, 129 Ya Latif, 80 Ya Hasip okudum.
Allahım gönlüne göre versin....

okudum arkadaşım
Allah şifa versin...

Merhaba kızlar ben ve oglum yaklaşık 15 gündür çok hastayız ben atlattım şükü ama paşam hala arada ateşleniyor 39 larda geziyor sürekli,bizede dua edin ve ben son okunan dualara katılamadım hakkınızı helal edin lütfen
okunacak birşey varsa okuyabilirim inşallah
SEVGİLER VE SAGLIKLA KALIN CANLAR

Seyren canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin , Oğlunda en kısa zamanda iyileşir inşallah.

Hepinizden Allah razı olsun , çok çok teşekkür ederim dualarınız için.
Allah sizlerinde gönlünde ne dileğiniz varsa hayırlısıyla en kısa zamanda gerçekleştirsin , maddi manevi her türlü sıkıntıdan uzak tutsun inşallah.

Merhaba kızlar.
İş yerimde çok yoğunum, Hatta Önümüzdeki pazartesi denetimimiz var benim içinde çok önemli bir denetim sizden dua istiyorum. Rabbim yüz akıyla kurtarmayı nasip etsin.

Ayrıca,
nurlum için 7 Fatiha, 7 Ayetel kursi, 132 Ya Latif, 100 Ya Hasip okudum... Allahım duasını kabul etsin insallah. Amin...

pupilla içinde geç oldu biliyorum ama Umarım Rabbim kabul eder İnşallah dularımızı.
66 el vekil.
66 el fettah
66 el latif
66 el hak
66 er rakip
66 en nur
okudum.

Allah razı olsun .
Senin için 489 Ya Fettah okuyacam bu akşam insallah .
Allah yardımcınız olsun , kolaylık versin , denetiminiz sorunsuz ve çok güzel geçer inşallah. Allah yüz akıyla denetimden çıkmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Aşkitotomsu senin sıran sanırım.
İstesen Asinaz a niyetini yazıp gönderebilirsin. Asinaz nete girince , senin duana başlarız hayırlısıyla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…