- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.261
Merhaba kızlar, pupilla'nın mesajını aynen alıntılıyorum.
Allah'ım senden istenen şeylerin hayırlısını , duanın hayırlısını , eşin ve evladın hayırlısını, işlerin hayırlısını, hayatın hayırlısını , ölümün hayırlısını istiyorum.
Allah'ım senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını ve cennette yüksek dereceler istiyorum.
Allahım geçmiş ve gelecek bütün günahlarımı bağışlamanı kalbimi nurlandırmanı , ve dualarımı kabul etmeni istiyorum.
Benim, ailemin , dua kardeşlerimin tüm din kardeşlerimin dualarını kabul et bize gönlümüzden geçenleri hayırlı bişekilde, nasip et...
Asinaz duam bu, ama ben sayıyla dua vermek istemiyorum, 2 yada 3 gün verelim herkes neyi nekadar okumak istiyorsa okusun,
Liste yapmayalım bence. 3 gün içinde isteyen herkes istediği duayı okuyup bu sayfaya yazabilir.
sıradaki arkadaşa hangi duaları okuyacağız.okuyanlr farklı sayıda ve farklı dualar okumuş.benim okuyacağım duaları ve sayılarını yazarsanız okurum.
nurlum .!.:Selam asinaz
İnşallah herşey yolundadır.
Benim niyetim de uzun ve genel olduğundan okuyan arkadaşlar nurlum un gönlündekilerin hayırlısıyla kabulü şeklinde niyet edip dua okurlarsa sevinirim.
Bana da liste yapmayalım , okuyabilen 7 Fatiha , 7 Ayetel Kürsi , 129 Ya Lâtif , 80 Ya Hasip esmalarından hangisini okuyabilirlerse olur. 3 gün sonra diğer arkadaşa geçeriz .
Allah razı olsun.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba kızlar,
nurlum'un mesajını alıntılıyorum. Yine liste yapmayalım dedik, okumak isteyenler okuyabilir.
birbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?
kızlar kayınvalidemin göz tansiyonu çıkıyor ve gözünde aşırı kanlanma var. ve birçok doktora gittik kimse birşey demiyor.. gözündeki ağrıyı tam bir buçuk yıldır çekiyor.. lütfen ona yardımcı olalım.. kayınvalidem için bir kez bile olsa bu duayı okur musunuz lütfennnn..kayınvalidemin adı necla..
okuyandan okumayandan Allah razı olsun..
GÖZ AĞRISI DUASI
Allâhümme mettinî bi basarı, vecalhüi-vârise minnî, ve erinî fil-adüvvi seri, vensurnî alâ men zalemenî.
ANLAMI: Allahım, gözümden beni yararlandır ve ölünceye kadar onu sıhhat ve afiyette kıl. Düşmanıma karşı intikamımı bana göster ve bana zulmedene karşı da yardım ihsan eyle.
Hayber Kalesinin fethi esnasında Peygamber Efendimiz (sav) sancağı vermek için Hz. Aliyi yanına çağırmıştı. Hz. Ali (ra) o sırada şiddetli bir göz ağrısı çekiyordu. Efendimiz (sav) mübarek ellerini onun gözleri üzerine koydu ve şu duayı okudu:
Allahın adıyla, Allahın izniyle. Selâm Allah Rasulünün üzerine olsun. Ey Allah'ını, onu sıcaktan ve soğuktan koru. Onu çektiği acıdan kurtar.
Nitekim Hz. Ali (ra) bu duadan sonra ne göz ağrısı çekmiş, ne de sıcak ve soğuktan etkilenmiştir.
Efendimizin (sav) bu duası okunup vesile edilirse inşâallah şifa bulunur.
kızlar kayınvalidemin göz tansiyonu çıkıyor ve gözünde aşırı kanlanma var. ve birçok doktora gittik kimse birşey demiyor.. gözündeki ağrıyı tam bir buçuk yıldır çekiyor.. lütfen ona yardımcı olalım.. kayınvalidem için bir kez bile olsa bu duayı okur musunuz lütfennnn..kayınvalidemin adı necla..
okuyandan okumayandan Allah razı olsun..
GÖZ AĞRISI DUASI
Allâhümme mettinî bi basarı, vecalhüi-vârise minnî, ve erinî fil-adüvvi seri, vensurnî alâ men zalemenî.
ANLAMI: Allahım, gözümden beni yararlandır ve ölünceye kadar onu sıhhat ve afiyette kıl. Düşmanıma karşı intikamımı bana göster ve bana zulmedene karşı da yardım ihsan eyle.
Hayber Kalesinin fethi esnasında Peygamber Efendimiz (sav) sancağı vermek için Hz. Aliyi yanına çağırmıştı. Hz. Ali (ra) o sırada şiddetli bir göz ağrısı çekiyordu. Efendimiz (sav) mübarek ellerini onun gözleri üzerine koydu ve şu duayı okudu:
Allahın adıyla, Allahın izniyle. Selâm Allah Rasulünün üzerine olsun. Ey Allah'ını, onu sıcaktan ve soğuktan koru. Onu çektiği acıdan kurtar.
Nitekim Hz. Ali (ra) bu duadan sonra ne göz ağrısı çekmiş, ne de sıcak ve soğuktan etkilenmiştir.
Efendimizin (sav) bu duası okunup vesile edilirse inşâallah şifa bulunur.
Merhaba kızlar ben ve oglum yaklaşık 15 gündür çok hastayız ben atlattım şükü ama paşam hala arada ateşleniyor 39 larda geziyor sürekli,bizede dua edin ve ben son okunan dualara katılamadım hakkınızı helal edin lütfen
okunacak birşey varsa okuyabilirim inşallah
SEVGİLER VE SAGLIKLA KALIN CANLAR
Allah razı olsun .Merhaba kızlar.
İş yerimde çok yoğunum, Hatta Önümüzdeki pazartesi denetimimiz var benim içinde çok önemli bir denetim sizden dua istiyorum. Rabbim yüz akıyla kurtarmayı nasip etsin.
Ayrıca,
nurlum için 7 Fatiha, 7 Ayetel kursi, 132 Ya Latif, 100 Ya Hasip okudum... Allahım duasını kabul etsin insallah. Amin...
pupilla içinde geç oldu biliyorum ama Umarım Rabbim kabul eder İnşallah dularımızı.
66 el vekil.
66 el fettah
66 el latif
66 el hak
66 er rakip
66 en nur
okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?