DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

19. cüz .............. Kandilde HATİM için ramazan hatmine var mısınız topiğine yardım edin

Merhaba kızlar, pupilla'nın mesajını aynen alıntılıyorum.

Liste yapmayalım bence. 3 gün içinde isteyen herkes istediği duayı okuyup bu sayfaya yazabilir.

Ben özel günümdeydim Allah nasip ederse yarına temizlenip o an okuyacağım kandil gecesi :) okuyunca yazarım buraya da süreyi geçirmedim işallah.Kızlar ben hepinize dua edicem malum yarın Kandil sizde bana edin nolur bu 1 senedir her işimde bir dara girme her hevesimin elimde kalması gibi bi durum var. Vardır yaradanımın birbildiği binlerce şükür halime diyorum yinede.Lakin dualarınıza talibim
Sevgiler

herkesın zor sıkıntılı zamanları oluyor ama bunlar hep sınav..
Allah yar ve yardımcınız olsun dualrınızı kabul etsın ıns

Pupilla34 icin;
66 defa El-Vekil – Allah’tan her türlü yardımı görmek için.
489 El-Fettah - Maddi manevi hayırlar için.
129 El-Latif - Dileklerin olması, kısmet ve rızık için.
108 El-Hakk - Sağlam bir imana ve doğru bir ibadet hayatına sahip olmak, başladığı işin sonunun gelmesi icin.
312 Er-Rakib - Her işte Allah’ın koruması altında olmak için.
256 En-Nur - Doğruyu ve yanlışı görüp kalp nuruna sahip olmak icin.
Ayrica 125 Fatiha ve 7 Rabbi yessir duasini okudum... Rabbim kabul etsin insallah... Amin...

canim senin icin de islerinin kolaylasmasi icin 7 defa Rabbi yessir ve basladigin isin sonunun gelmesi icin 108 defa El-Hakk okudum ama tabii senin de dedigin gibi vardir yaradanin bir bildigi Rabbim insallah herseyin hayirlisini nasip eder sana...

Pupilla34 için 41 Fatiha ,41 Ayetel Kürsi , 389 Ya Fettah okudum.
Allah kabul etsin.

Kandiliniz mubarek olsun canlarim.Bugun birbirimize cok dua edelim..Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul eder INS.Burada dua Eden herkesin Ne duasi Varsa Rabbim Kabul etsin INS.Allah hepimize sevincli guzel gunler gitmeyi nasip eder INS.Amin

Kandiliniz mubarek olsun canlarim.Bugun birbirimize cok dua edelim..Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul eder INS.Burada dua Eden herkesin Ne duasi Varsa Rabbim Kabul etsin INS.Allah hepimize sevincli guzel gunler gitmeyi nasip eder INS.Amin

Sagol canim senin de kandilin mubarek olsun... Amin insallah Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul eder

pupilla için 489 ya fettah 3 ihlas 1 fatiha 7 ayetel kürsi okudum
Rabbim bu mübarek günde Peygamber Efendimiz hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

pupilla34 arkadaşımız için

1 adet fetih suresi
1 adet rahman suresi
1 adet yasin suresi ve ismi azam okudum.
Allah bu mubarek günün hürmetine gönlünden geçeni dileklerini hakkında hayırlısıyla nasip kısmet etsin işallah.

Onun dışında bu topik ahalisi için ayrıca 41 adet fatiha ve ismi azam okudum.
Rabbim herbirinizin duasını kabul eylesin

Hayırlı kandiller olsun arkadaşlar

canim senin icin de islerinin kolaylasmasi icin 7 defa Rabbi yessir ve basladigin isin sonunun gelmesi icin 108 defa El-Hakk okudum ama tabii senin de dedigin gibi vardir yaradanin bir bildigi Rabbim insallah herseyin hayirlisini nasip eder sana...

Allah milyon defa razı olsun arkadaşım.Bana ettiklerinin misli mislini melekler rabbime senin için etsin.
Ne dileğin varsa hakkında hayırlısıyla olsun işallah
Hayırlı kandiller

Allah milyon defa razı olsun arkadaşım.Bana ettiklerinin misli mislini melekler rabbime senin için etsin.
Ne dileğin varsa hakkında hayırlısıyla olsun işallah
Hayırlı kandiller

Amin insallah... sagol canim sana da hayirli kandiller :) guzel dualarin dileklerin icin cok coook tesekkur ederim

sıradaki arkadaşa hangi duaları okuyacağız.okuyanlr farklı sayıda ve farklı dualar okumuş.benim okuyacağım duaları ve sayılarını yazarsanız okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…