- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.241
19. cüz .............. Kandilde HATİM için ramazan hatmine var mısınız topiğine yardım edin
Merhaba kızlar, pupilla'nın mesajını aynen alıntılıyorum.
Liste yapmayalım bence. 3 gün içinde isteyen herkes istediği duayı okuyup bu sayfaya yazabilir.
ben özel günümdeydim allah nasip ederse yarına temizlenip o an okuyacağım kandil gecesi :) okuyunca yazarım buraya da süreyi geçirmedim işallah.kızlar ben hepinize dua edicem malum yarın kandil sizde bana edin nolur bu 1 senedir her işimde bir dara girme her hevesimin elimde kalması gibi bi durum var. Vardır yaradanımın birbildiği binlerce şükür halime diyorum yinede.lakin dualarınıza talibim
sevgiler
Keşke layıkıyla Arapça okuyabilseydim. Gerçi okusam da özel günüme girdim. İnşallah hakkıyla değerlendirebiliriz o geceyi. Bizi unutmayın, bize de dua edin. :))
Ben özel günümdeydim Allah nasip ederse yarına temizlenip o an okuyacağım kandil gecesi :) okuyunca yazarım buraya da süreyi geçirmedim işallah.Kızlar ben hepinize dua edicem malum yarın Kandil sizde bana edin nolur bu 1 senedir her işimde bir dara girme her hevesimin elimde kalması gibi bi durum var. Vardır yaradanımın birbildiği binlerce şükür halime diyorum yinede.Lakin dualarınıza talibim
Sevgiler
489 Ya Fettah olacak , hatalı yazmışım , ilk mesajı düzeltmedimPupilla34 için 41 Fatiha ,41 Ayetel Kürsi , 389 Ya Fettah okudum.
Allah kabul etsin.
Kandiliniz mubarek olsun canlarim.Bugun birbirimize cok dua edelim..Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul eder INS.Burada dua Eden herkesin Ne duasi Varsa Rabbim Kabul etsin INS.Allah hepimize sevincli guzel gunler gitmeyi nasip eder INS.Amin
canim senin icin de islerinin kolaylasmasi icin 7 defa Rabbi yessir ve basladigin isin sonunun gelmesi icin 108 defa El-Hakk okudum ama tabii senin de dedigin gibi vardir yaradanin bir bildigi Rabbim insallah herseyin hayirlisini nasip eder sana...
Allah milyon defa razı olsun arkadaşım.Bana ettiklerinin misli mislini melekler rabbime senin için etsin.
Ne dileğin varsa hakkında hayırlısıyla olsun işallah
Hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?