- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.281
kızlar kayınvalidemin göz tansiyonu çıkıyor ve gözünde aşırı kanlanma var. ve birçok doktora gittik kimse birşey demiyor.. gözündeki ağrıyı tam bir buçuk yıldır çekiyor.. lütfen ona yardımcı olalım.. kayınvalidem için bir kez bile olsa bu duayı okur musunuz lütfennnn..kayınvalidemin adı necla..
okuyandan okumayandan Allah razı olsun..
GÖZ AĞRISI DUASI
“Allâhümme metti’nî bi basarı, ve’c’alhü’i-vârise minnî, ve erinî fi’l-adüvvi se’ri, ve’nsurnî alâ men zalemenî.”
ANLAMI: “Allahım, gözümden beni yararlandır ve ölünceye kadar onu sıhhat ve afiyette kıl. Düşmanıma karşı intikamımı bana göster ve bana zulmedene karşı da yardım ihsan eyle.”
Hayber Kalesi’nin fethi esnasında Peygamber Efendimiz (sav) sancağı vermek için Hz. Ali’yi yanına çağırmıştı. Hz. Ali (ra) o sırada şiddetli bir göz ağrısı çekiyordu. Efendimiz (sav) mübarek ellerini onun gözleri üzerine koydu ve şu duayı okudu:
‘Allah’ın adıyla, Allah’ın izniyle. Selâm Allah Rasulünün üzerine olsun. Ey Allah'ını, onu sıcaktan ve soğuktan koru. Onu çektiği acıdan kurtar.”
Nitekim Hz. Ali (ra) bu duadan sonra ne göz ağrısı çekmiş, ne de sıcak ve soğuktan etkilenmiştir.
Efendimiz’in (sav) bu duası okunup vesile edilirse inşâallah şifa bulunur.
Okudum. Allah şifa versin inşallah bi aksilik çıkmazsa akşam kv niz için 422 Ya Şafii okuyacam .
Aşkitotomsu senin sıran sanırım.
İstesen Asinaz a niyetini yazıp gönderebilirsin. Asinaz nete girince , senin duana başlarız hayırlısıyla .
Sağol canım, ilgilendiğin için.
Yalnız bana mesaj gelmemiş. Bekliyorum.
askitotomsu .!.:Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez estağfrullah
10 kez sübhanallahi ve bihamdihi
10 kez allahuekber
10 kez salavat
1 Fatiha, 1 Ayetel Kürsi
Allah, er-Rahman, er-Rahim, es-Selam, el-Fettah, el-Basıt, el-Afüvv. el-Hadi, el-Kuddüs, eş-Şafi, el-Mü'min, el-Kaviy, el-Metin, en-Nafi, el-Kerim, el-Bedi', en-NUr, el-Gafur (Her biri 7 kere)
***Okuyabilenler 1 Fetih Suresi okuyabilirse sevinirim.
Not: Arkadaşlar, sayıları gönlünüze göre artırabilirsiniz, benim hoşuma gider.
Niyet: Ey Yüce Allah'ım! askitotomsuyu ve anne, baba, kız ve erkek kardeşini, eşini, gelmiş geçmiş ve gelecek tüm akrabalarını ve tüm müminleri bağışla, merhamet et hepsine. Hepsine hidayet, ilim, iman gücü ver; şifa ver; ruh-beden sağlığı ve kuvveti nasip eyle. Kardeşlerine, kendisine ve herkese derslerinde, sınavlarında anlama kolaylığı ve hayırlı başarılar nasip eyle. Kardeşlerine ve herkese hayırlı bir iş ve hayırlı eş nasip eyle. Kendisine, kardeşlerine, isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip eyle. Onun, ailesinin ve inananların iç sıkıntılarını ve hastalıklarını gider. Askitotomsunun gönlünden geçen niyetini kabul buyur. Tüm şerlerden koru, hayırlı, imanlı ve sağlıklı ömür nasip eyle. askitotomsunun babasına rahmet et, tüm günahlarını bağışla. Babasını ve bütün müminleri azaptan koru. Hepimizi affet Rabbimiz, hakkımızda hayırlı olanları nasip et. Bizlere dünyada ve ahirette iyilikler ve güzellikler nasip et. Amin
Arkadaşlar, uzun oldu, hakkınızı helal edin
Selam sanırım liste yapılmadı herkes dilediği duaları okuyor bende aksattım çok özür diliyorum.. Finallerim bitti bütünlemeye kaldım bir dersten sınavım yarın, atlatıp gelicem inşallah. Dualarınızı esirgemeyin kalmadan geçeyim. :)
Aşkitotomsu senin sıran sanırım.
İstesen Asinaz a niyetini yazıp gönderebilirsin. Asinaz nete girince , senin duana başlarız hayırlısıyla .
Allah razı olsun.Ayrıca,
nurlum, senin için de, 129 Latif, 80 Hasip esması okudum. (Sen de affet, hakkını helal et.)
Hoş geldiniz.bende katılabilirimm
Hoş geldiniz.
listeyi asinaz arkadasımız tutuyor , konuyu okuyunca yazar size mutlaka.
Bende olabilirim
hoşbulduk, peki
Hosbuldukk :)))))))))))Hoşgeldiniz bayanlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?