DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Okudum. Allah şifa versin inşallah bi aksilik çıkmazsa akşam kv niz için 422 Ya Şafii okuyacam .

Son düzenleme:
nurlum senin için dua ettim cnm.Rabbim ne duan varsa hayirlisiyla kabul etsin ins.
regl oldugum icin 129 Ya Latif 80 Ya Hasip 100 Ya Fettah ,100 Ya Sabur okuyabildim .Rabbim kabul etsin ins..

Selam sanırım liste yapılmadı herkes dilediği duaları okuyor bende aksattım çok özür diliyorum.. Finallerim bitti bütünlemeye kaldım bir dersten sınavım yarın, atlatıp gelicem inşallah. Dualarınızı esirgemeyin kalmadan geçeyim. :)

Merhaba bayanlar,

askitotomsu'nun mesajını alıntılıyorum.

Ayrıca,

pupilla34, senin için 1000 Fettah, 129 Latif esması okudum. (Hem özel günümdeyim, hem de fırsatım olmadı. Affet, hakkını helal et.)

nurlum, senin için de, 129 Latif, 80 Hasip esması okudum. (Sen de affet, hakkını helal et.)

İnşallah geçersin canım Allah yardımcın olsun :)

Ayrıca,

nurlum, senin için de, 129 Latif, 80 Hasip esması okudum. (Sen de affet, hakkını helal et.)
Allah razı olsun.
Sorun yok canım kim ne okuyabilirse demiştim zaten. Hak yok yani ama helal olsun diyeyim yinede :)

Yeni gelen bayanlar,

Şu an askitotomsu rumuzlu arkadaşımız için dua okuyoruz. İsterseniz siz de katılabilirsiniz. Bir önceki sayfada ne okunacağı ile ilgili bir paylaşım yapmıştım.

Asinazcım canım çoookk teşekkür ederim

sıradaki arkadaş için cumartesi günü okuyabilceğim , topiğe fazla girmiyorum okuduğumda haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…