- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.421
Arkadaşım Allah nasip ederse ben Salı akşamı okuyabileceğim okuyunca yazarım
sevgiler
Allah sıkıntısı olanlara tez zamanda ferahlıklar nasip etsin herbirimize İşallah
EylülAkşamı için 100 Ayetel Kürsi , 422 Ya Şafii ve Yasin okudum.
Allah kabul etsin .
arkadaşlar bende dua kardeşleri arıyorum...benım sorunum 13 yıl sonra tüp bebekle hamıle kalmıştım ...ama 3 hafta sürdü mutlulugum ...kürtajla bebegımı kaybettım...ben herkesten dua istıyorum kım nasıl dua etmek isterse öyle dua etsın ...dualarınızda benıde unutmayın arkadaşlar bu çok zor bir durum yaşayanlar ıyı bılır ...okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun Allaha emanet olun
arkadaşlar bende dua kardeşleri arıyorum...benım sorunum 13 yıl sonra tüp bebekle hamıle kalmıştım ...ama 3 hafta sürdü mutlulugum ...kürtajla bebegımı kaybettım...ben herkesten dua istıyorum kım nasıl dua etmek isterse öyle dua etsın ...dualarınızda benıde unutmayın arkadaşlar bu çok zor bir durum yaşayanlar ıyı bılır ...okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun Allaha emanet olun
Bana da dua edin kızlar bebeğim olsun inşaallah
Dua eder, dua beklerim
Rabbim dualarımızi kabul eylesin inşallah
Canım sayı vermiyoruz bu kez , istediğimiz sayıda okuyoruz . Daha önce dua mesajını atmıştım .Bana dua verecekmisiniz eksik varmı kızlar
senin kadar uzun olmasada bende bebek için uğraşıyorum sorun bir değil bi sürü.. Allah dermansız dert vermesin hayırlı evlatlar versin hepimize
merhaba bende aranızda olmak isterim
Canım sayı vermiyoruz bu kez , istediğimiz sayıda okuyoruz . Daha önce dua mesajını atmıştım .
Son gün ne zaman ise , o gün okunanları toplar , 313 er ayırır ,eksiği tamamlarız .
Asinaz bitiş gününü en yazar mısın , o gün kac eksik kalırsa isteyen okur. Benim fikrim bu yönde , farklı bir şey düşünürsen ona uyarız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?