DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

EylülAkşamı için 100 Ayetel Kürsi , 422 Ya Şafii ve Yasin okudum.
Allah kabul etsin .

arkadaşlar bende dua kardeşleri arıyorum...benım sorunum 13 yıl sonra tüp bebekle hamıle kalmıştım ...ama 3 hafta sürdü mutlulugum ...kürtajla bebegımı kaybettım...ben herkesten dua istıyorum kım nasıl dua etmek isterse öyle dua etsın ...dualarınızda benıde unutmayın arkadaşlar bu çok zor bir durum yaşayanlar ıyı bılır ...okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun Allaha emanet olun

Gecmis olsun.
En yakın zamanda hayırlı , sağlıklı bebekler nasip der insallah Rabbim . Sizin icin de bu aksam dua okurum insallah .Allah yardımcınız olsun .

Rabbim derdinin dermanını versin inşallah.
Kalbini ferah tutmaya çalış kardeşim.

Bana da dua edin kızlar bebeğim olsun inşaallah
Dua eder, dua beklerim
Rabbim dualarımızi kabul eylesin inşallah

senin kadar uzun olmasada bende bebek için uğraşıyorum sorun bir değil bi sürü.. Allah dermansız dert vermesin hayırlı evlatlar versin hepimize

eylülakşamı 422 ya Şafi esmasını okudum, özel durumdan ötürü ayetel kürsü okuyamıyorum
Allah kabul etsin inşallah, babaannen hayırlısıyla sağlığına kavuşsun, Allah bütün hastaların ve sıkıntısı olanların yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Bana dua verecekmisiniz eksik varmı kızlar
Canım sayı vermiyoruz bu kez , istediğimiz sayıda okuyoruz . Daha önce dua mesajını atmıştım .
Son gün ne zaman ise , o gün okunanları toplar , 313 er ayırır ,eksiği tamamlarız .

Asinaz bitiş gününü en yazar mısın , o gün kac eksik kalırsa isteyen okur. Benim fikrim bu yönde , farklı bir şey düşünürsen ona uyarız .

Son düzenleme:
Benim duam:""""" Babannemin sağlığına kavuşmasını, şekerinin ve tansiyonunun normal seviyelerde olmasını istiyorum.Böbrekleri sınırda, böbreklerinin zarar görmemesini diliyorum.(Bu çok ama çok önemli. )Aynı zamanda kalp hastası kalp yetmezliği var, tüm hastalıkları için şifa istiyorum."""""""

"313 Ayetel Kürsi"

"422 Ya Şafi "

Ayetel Kürsi kaça bölünür kaç kişiyiz bilmiyorum ama, Ya Şafi (C.C) esmasını herkes 422 kez okuyabilir mi?[/B][/FONT][/COLOR]Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Allah (C.C) razı olsun sizlerden.

canımm 70 Ayetel Kürsi 422 Ya Şafi (C.C) esması okudum rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun ,nerede hasta şifa bekleyen varsa hepsinin yardımcısı olsun sağlık sıhhat versin.
sevgiler

Son düzenleme:

Canımcım o zaman ben tek tek hesap yapmadım 500 Ya Şafi - 50 Ayetel Kürsi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…