- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.401
Selamunaleykum kızlar,dert sıkıntı bu aralar eksik olmadı başımdan,siteye girdim fakat kalamadım uzun uzadıya,listeyede katılamadım,ne olur benide içinde bulundugum şu dertlerden kurtulmam için dua ettiginiz arkadaşımın duasına katın olurmu
Ve listeye benide ekleyin inşallah eskisi gibi başım rahat olurda okurum dualarımı,şu sıralar en çok duaya ve sabra ihtiyacım var
Senin icin dua ettim cnm.Rabbim tum sikintilarini gidersin INS.Amin.
Emeralda001 için 1001 Fatiha suresi + 170 Ayetel Kursi okuyoruz.
Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat
******LİSTEMİZ: *****
AsiNaz : 143 Fatiha, 167 Ayetel Kursi OKUNDU
agustos72 : 143 Fatiha, 173 Ayetel Kursi OKUNDU
nurlum : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU
kirmizi86 : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi
özgem81 : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU
askitotomsu: 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU
nazliesma : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU
Dua okuyacaklarımız:
1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu.
8. AsiNaz 1001 fatiha suresi + 16.641 kez 'Ya Latif' okundu.
9. karanfil16 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Vedud' okundu.
10. golge1004 ertelendi.
11. Debusi 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Fettah' okundu.
12. _laurana_ 1001 Fatiha + 3669 'Ya Vahid' okundu.
13. isyan123 silindi.
14. sey_ren 1001 Fatiha + 100'er kere 'Vedud' ve 'Fettah' + 7'şer kez "Rabbi yessir" duası okundu.
15. toprakdates silindi.
16. kuzucukuzucuk silindi.
17. tukenmeyenumutlar 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Latif' okundu.
18. sbry
19. yavrucugum silindi.
20. pupilla34 okundu.
21. nurlum okundu.
22. askitotomsu okundu.
23. Emeralda001
24. EylulAksami
25. CuteMom
26. sevcan...
27. okarauzum
28. nazliesma
29. tanemmmmm
30. agustos72
31. kırmızı86
32. Zeliha_NBG
33. touch
34.ozgem81
35. WhitePrenses
36. eda8988
37. poeticcry
38. lemonade123
Dualarinizi yazarmisiniz .Arkadaslar .Bu sayfa hiç ilerlemiyor hayret ediyorum..........
Maalesef hiç ilerlemiyor...
Benim duam:""""" Babannemin sağlığına kavuşmasını, şekerinin ve tansiyonunun normal seviyelerde olmasını istiyorum.Böbrekleri sınırda, böbreklerinin zarar görmemesini diliyorum.(Bu çok ama çok önemli.)Aynı zamanda kalp hastası kalp yetmezliği var, tüm hastalıkları için şifa istiyorum."""""""
"313 Ayetel Kürsi"
"422 Ya Şafi "
Ayetel Kürsi kaça bölünür kaç kişiyiz bilmiyorum ama, Ya Şafi (C.C) esmasını herkes 422 kez okuyabilir mi?Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Allah (C.C) razı olsun sizlerden.
amin canım
ben ferahlık, iç huzuru, sağlık, bağışlanma, hidayet istiyorum
Rabbim kabul eder inşallah
Selamunaleykum kızlar,dert sıkıntı bu aralar eksik olmadı başımdan,siteye girdim fakat kalamadım uzun uzadıya,listeyede katılamadım,ne olur benide içinde bulundugum şu dertlerden kurtulmam için dua ettiginiz arkadaşımın duasına katın olurmu
Ve listeye benide ekleyin inşallah eskisi gibi başım rahat olurda okurum dualarımı,şu sıralar en çok duaya ve sabra ihtiyacım var
Merhaba hanımlar,
1 haftadır çok sıkıntıdayım. Anksiyete ve baş ağrısı ile mücadele ediyorum. Manevi sıkıntılar da cabası. Sürekli ağlayasım, içimi boşaltasım var. Bu süre zarfında giremedim kk'ya. Eylül Akşamı için kimler okumak isterse ona göre bir liste oluşturalım, diyorum. Galiba hepimizin duaya çok çok ihtiyacı var.
Merhaba hanımlar,
1 haftadır çok sıkıntıdayım. Anksiyete ve baş ağrısı ile mücadele ediyorum. Manevi sıkıntılar da cabası. Sürekli ağlayasım, içimi boşaltasım var. Bu süre zarfında giremedim kk'ya. Eylül Akşamı için kimler okumak isterse ona göre bir liste oluşturalım, diyorum. Galiba hepimizin duaya çok çok ihtiyacı var.
EylulAkşamı arkadaşımızın Babaannesi için Okuyoruz
EylulAkşamı Duası : """"" Babannemin sağlığına kavuşmasını, şekerinin ve tansiyonunun normal seviyelerde olmasını istiyorum.Böbrekleri sınırda, böbreklerinin zarar görmemesini diliyorum.(Bu çok ama çok önemli. )Aynı zamanda kalp hastası kalp yetmezliği var, tüm hastalıkları için şifa istiyorum."""""""
--------------------------------------------------------------------------------
"313 Ayetel Kürsi"
"422 Ya Şafi "
(Okuyabilenler Yasin Süresini de okuyabilirler)
Ayetel Kürsi kaça bölünür kaç kişiyiz bilmiyorum ama, Ya Şafi (C.C) esmasını herkes 422 kez okuyabilir mi?Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Allah (C.C) razı olsun sizlerden
Amin, bizlere de nasip etsin Rabbim.
Hayırdır seyren? Kötü bir şey mi?
Bazen hayat bizi deniyor canım inan geçen haftalarda çok kötü idim ama atlattım şükürler olsun,
Sanada çok geçmiş olsun tatlım Rabbim şifalar versin,aglamak bazen iyidir ben gecenlerde aglamasam ölecek gibi ruhum bedenime sıgmıyordu
Allah sıkıntılarını gidersin bi an önce inşallah ben okurum her listeye varım
Rabbim sifa versin cnm.Sikintilarin gecsin INS..
cnm bence liste yapinca cok gecikiyor gibi geliyor.Ben bir liste oluşturdum herkes gönlüne göre okusa dua etse olmazmı..
EylülAksaminin babaannesinin de acil duaya ihtiyacı var...Herkes bir ân ince dua etmeye baslasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?