- 23 Mayıs 2009
- 14.585
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.381
Kızlar nerdesiniz ? Okuyalım bitirelim listeyi , yarım kalmasın . Saolsun arkadaslar bizlere dua etti , ilerleyelim kimin gönlünden gelirse iştirak etsin ama lutfen yarım bırakmayalım listeyi .
ite kaka ilerliyo işte emeralda için okunanlar bitti heralde asinazda çok giremiyomuş girince yeni liste başlar inşallah en azından burdaki gönüllüler yeter
Canim konu acsan daha iyi olmaz mi? Daha cok insanlar görür okuyabilenler okur.Canlar merhaba
Allah dualarimizi kabul etsin insaAllah
Tefriciyye eksigim war 600 adet yardim eder misiniz .. zulkefliden olma semadan dogma yaprak ismim :) niyetim icin kizlar...
Allah razi olsun ...
(Gorumcem fazla okuyacakti okuyamamis )
Cnm acmistim konu ama utandim konuyu guncellemekte acikcasiCanim konu acsan daha iyi olmaz mi? Daha cok insanlar görür okuyabilenler okur.
Cnm acmistim konu ama utandim konuyu guncellemekte acikcasi:26::26:
Hani heralde kendi okumuyo biturlu bitmiyo eksigi diye algilanmasindan korktumbnm regl 10 gun surdu ve mubarek aksamdayiz daha saclarimdan su akio yine abdest aldim ins daha gelmez baliga dondum yaa ((
Canim gecen senin gibi dua acmis hala bitirememis arkadasada söyledim istersen konuyu güncele bir kac gün icinde okusunlar yada gel bizim Dilek duasi konumuza, gelen haftadan her birimiz icin Salati Tefriciye okuyacagiz eger cok önemliyse gelen hafta ilk senden baslayalim.Gecen arkadasa dedim biraz alindi galiba fkt kötü bir manada söylemiyorum tamamen seni düsünerek söylüyorum.Uzun süredir okundugu icin belki aramiza katilasin en uzun 1 haftada bitiririz biliyorsun dua ne kadar kisa sürede bitirilse o kadar iyi.Yine de gönlün bilir.Güncelemen ayip birsey degil özel sebeplerden dolayi okuyamadim az kaldi yardimci olurmusunuz dersen okunur bence.
kırmızı86'nın dualarını kim almak ister?
Yarın akşama kadar alan olmazsa ben okuyacağım.
AsiNazcim eger sen okursan kirmizi86nin payina düsenleri Ayetel Kürsiyi 167 tane okursan sevinirim.Cünki agustos72 yanlislikla Ayetel Kursiyi 3 fazla okumus.Cok tesekkur ederim.
Ha iyi o zaman cok tesekkur ederim canimOnu ben ayarladım canım, üstteki listede.
(Bak üstteki listeye)
asinazcım
ben okudum
Allah kabul etsin inşallah gönlündekileri hayırlısıyla emeraldacım
Emeralda icin okudum . Allah hayirlisiyla kabul etsin
Emaralda uzerime dusenleri okudum.Rabbim kabul etsin INS.
dualarımı okudum ama ayetel kürsi 173 diye aklımda kalmış 3 fazla okudum birisi eksik okusun :26:
Emeralda001
Arkadaşım dualarını okudum bitti.Rabbim kabul etsin gönlüne göre hakkında hayırlısıyla nasip eylesin.
kırmızı86'nın dualarını kim almak ister?
Yarın akşama kadar alan olmazsa ben okuyacağım.
Canlarim sizin hepinize cok minnetarim, ALLAH binlerce kez razi olsun hepinizdenBenim icin dua ettiginiz icin cok tesekkür ederim, dua okuyan dilinize, yüreginize ve ellerinize saglik ALLAH herkesin duasini kabul etsin ve ne niyetiniz varsa HAYIRLISIYLA tez vakitte gönlünüze göre versin AMIN! INSALLAH!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?