DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

dualarımı okudum ama ayetel kürsi 173 diye aklımda kalmış 3 fazla okudum birisi eksik okusun :26:

Kızlar nerdesiniz ? Okuyalım bitirelim listeyi , yarım kalmasın . Saolsun arkadaslar bizlere dua etti , ilerleyelim kimin gönlünden gelirse iştirak etsin ama lutfen yarım bırakmayalım listeyi .

Canlar merhaba

Allah dualarimizi kabul etsin insaAllah
Tefriciyye eksigim war 600 adet yardim eder misiniz .. zulkefliden olma semadan dogma yaprak ismim :) niyetim icin kizlar...

Allah razi olsun ...

(Gorumcem fazla okuyacakti okuyamamis )

Kızlar nerdesiniz ? Okuyalım bitirelim listeyi , yarım kalmasın . Saolsun arkadaslar bizlere dua etti , ilerleyelim kimin gönlünden gelirse iştirak etsin ama lutfen yarım bırakmayalım listeyi .

ite kaka ilerliyo işte emeralda için okunanlar bitti heralde asinazda çok giremiyomuş girince yeni liste başlar inşallah en azından burdaki gönüllüler yeter

ite kaka ilerliyo işte emeralda için okunanlar bitti heralde asinazda çok giremiyomuş girince yeni liste başlar inşallah en azından burdaki gönüllüler yeter

Ya evet nerdeyse bitti birtek AsiNazla kirmizi86 haber yazmamis.Bitirmemislersede hafta sonuna kadar bitmis olur.Hemen yeni listeye baslariz diger uyeler icin dualar okuruz.

Canim konu acsan daha iyi olmaz mi? Daha cok insanlar görür okuyabilenler okur.

Canim konu acsan daha iyi olmaz mi? Daha cok insanlar görür okuyabilenler okur.
Cnm acmistim konu ama utandim konuyu guncellemekte acikcasi :26::26:

Hani heralde kendi okumuyo biturlu bitmiyo eksigi diye algilanmasindan korktum bnm regl 10 gun surdu ve mubarek aksamdayiz daha saclarimdan su akio yine abdest aldim ins daha gelmez baliga dondum yaa ((

Canim gecen senin gibi dua acmis hala bitirememis arkadasada söyledim istersen konuyu güncele bir kac gün icinde okusunlar yada gel bizim Dilek duasi konumuza, gelen haftadan her birimiz icin Salati Tefriciye okuyacagiz eger cok önemliyse gelen hafta ilk senden baslayalim.Gecen arkadasa dedim biraz alindi galiba fkt kötü bir manada söylemiyorum tamamen seni düsünerek söylüyorum.Uzun süredir okundugu icin belki aramiza katilasin en uzun 1 haftada bitiririz biliyorsun dua ne kadar kisa sürede bitirilse o kadar iyi.Yine de gönlün bilir.Güncelemen ayip birsey degil özel sebeplerden dolayi okuyamadim az kaldi yardimci olurmusunuz dersen okunur bence.

Son düzenleme:

Cok memnun olurum bacim nie olmasin...

Az once kizimi yikadim baktm hala kirmizi kafayi yicem nedir bu anlamadim..dr.a gitcem artikim (

Dilegim cok cok onemli, okdar ki koyun adagim war

Kocam cok sinirli eli ayagi titriyo artik bu is ve para mevzusundan... ( yanlis anlasilmasin duam zenginlik icin fln degil ha ) alacagimiz gelmio maas yetmio yardim eden yok tek basina cirpiniyor askim yaaa ( extradan da bi borclar ciktiki anlatamam ne yapacagimizi sasirdik inanin..

Neyse bnm kanama dewam edio okuyamayacagm ama o topige geliorum bizimkileri uyutaym da cnm bnm cok cok tesekkurler Allah bin kere razi olsun senden ve herbirinizdende

Emeralda001
için 1001 Fatiha suresi + 170 Ayetel Kursi okuyoruz.

Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz
: 143 Fatiha, 167 Ayetel Kursi OKUNDU

agustos72 : 143 Fatiha, 173 Ayetel Kursi OKUNDU

nurlum : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU

kirmizi86 : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi

özgem81 : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU

askitotomsu: 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU

nazliesma : 143 Fatiha, 170 Ayetel Kursi OKUNDU

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu.
8. AsiNaz 1001 fatiha suresi + 16.641 kez 'Ya Latif' okundu.
9. karanfil16 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Vedud' okundu.
10. golge1004 ertelendi.
11. Debusi 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Fettah' okundu.
12. _laurana_ 1001 Fatiha + 3669 'Ya Vahid' okundu.
13. isyan123 silindi.
14. sey_ren 1001 Fatiha + 100'er kere 'Vedud' ve 'Fettah' + 7'şer kez "Rabbi yessir" duası okundu.
15. toprakdates silindi.
16. kuzucukuzucuk silindi.
17. tukenmeyenumutlar 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Latif' okundu.
18. sbry
19. yavrucugum silindi.
20. pupilla34 okundu.
21. nurlum okundu.
22. askitotomsu okundu.
23. Emeralda001
24. EylulAksami
25. CuteMom
26. sevcan...
27. okarauzum
28. nazliesma
29. tanemmmmm
30. agustos72
31. kırmızı86
32. Zeliha_NBG
33. touch
34.ozgem81
35. WhitePrenses
36. eda8988
37. poeticcry
38. lemonade123

asinazcım
ben okudum
Allah kabul etsin inşallah gönlündekileri hayırlısıyla emeraldacım

Emeralda icin okudum . Allah hayirlisiyla kabul etsin

Emaralda uzerime dusenleri okudum.Rabbim kabul etsin INS.

dualarımı okudum ama ayetel kürsi 173 diye aklımda kalmış 3 fazla okudum birisi eksik okusun :26:

Emeralda001
Arkadaşım dualarını okudum bitti.Rabbim kabul etsin gönlüne göre hakkında hayırlısıyla nasip eylesin.

kırmızı86'nın dualarını kim almak ister?
Yarın akşama kadar alan olmazsa ben okuyacağım.

Canlarim sizin hepinize cok minnetarim, ALLAH binlerce kez razi olsun hepinizden Benim icin dua ettiginiz icin cok tesekkür ederim, dua okuyan dilinize, yüreginize ve ellerinize saglik ALLAH herkesin duasini kabul etsin ve ne niyetiniz varsa HAYIRLISIYLA tez vakitte gönlünüze göre versin AMIN! INSALLAH!

amin canım
ben ferahlık, iç huzuru, sağlık, bağışlanma, hidayet istiyorum
Rabbim kabul eder inşallah

Selamunaleykum kızlar,dert sıkıntı bu aralar eksik olmadı başımdan,siteye girdim fakat kalamadım uzun uzadıya,listeyede katılamadım,ne olur benide içinde bulundugum şu dertlerden kurtulmam için dua ettiginiz arkadaşımın duasına katın olurmu
Ve listeye benide ekleyin inşallah eskisi gibi başım rahat olurda okurum dualarımı,şu sıralar en çok duaya ve sabra ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…