- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.481
benide kleyebilirmisiniz listenize
ben aranıza yeni katıldımm teşekkü ediyorum uzun zamandan beri takip ediyordum ama :) benden önceki arkadaşlara ben dua etmemmiştim isteyen olursa söylesin ederim kimsenn hakkı kalmasın ama ben inanırım ki başkasına ettiğimiz dua bize de geçer ama bana edecek olanlara gerektiğinde elimden geldiğince dua ederim
Allah şifalar versin inşaAllah.Abim ici yardim istiyorum paikolojik tedavi goruyor suan ilac tedavisi ama allahtan baska hicbirseyin faydasi olmayacak biliyorum cocugu ve esi icin ve ailem iicin bundan baska birsey yapamam neyi ne kadar okumam gerekir yardimci olur musunuz belki yardimcida olursunuz okurken bendende isterseniz dua ederim insallah allah razi olsun
kızlar saglıgımla ilgili bir sıkıntım var bu mesajımı okuyan kardeşlerimizden ALLAH rızası için RABBİMin ŞAFİ ismiyle şifa vermesi için YA ŞAFİ diyerek dua etmesini istiyorum , birde sevdigim insan hakkımda hayırlısıysa onunla evlenmem için dua istiyorum.şimdiden ALLAH razı olsun.
İstersen hepimize teker teker içinden gelen bir duayı okuyabilirsin.
Bence sakıncası yok.
Bence de sıra kimdeyse başlayalım .yeni listeye geçelim artık
Bence de sıra kimdeyse başlayalım .
asinazcım , kime okunacak özelden de ulaşayım mı ?
Cutemum yoksa okarauzum ? Hangisine okunacak canım , beklemeden başlayalım mı ?
Okarauzum, arkadaşımıza ulaştım ben. Ondan dua ile ilgili haber bekliyorum.
güncel listeyi yayınlasan kendime ne kadar kalmış merak ediyorum :)
Okarauzum, arkadaşımıza ulaştım ben. Ondan dua ile ilgili haber bekliyorum.
okarauzum .!.:Duam ; Allahım benim sevdiklerimin ve tüm dua kardeşlerimin dualarını kabul et. Gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla nasip et. Birkac aydır yasadıgımız sıkıntıları bitir eşime hayırlı işler bol rızıklar ver. Borçlarımızı ödeme kolaylıgı ver. Birkac gün önce canım annemi kaybedeli bir sene oldu. Onunda mekanını cennet eyle.
Merhaba arkadaşlar, okarauzum'un duasına başlıyoruz. 1001 Fatiha okuyalım. Şimdilik gönüllü okumak isteyenler, 100 Fatiha okusun. Eksik olan sayıyı daha sonra tamamlayalım. Ayrıca, gönlünden geçen esmaül hüsnadan da okuyabilir. okarauzum'un duası şöyle:
(alıntı yapıyorum)
Merhaba arkadaşlar, okarauzum'un duasına başlıyoruz. 1001 Fatiha okuyalım. Şimdilik gönüllü okumak isteyenler, 100 Fatiha okusun. Eksik olan sayıyı daha sonra tamamlayalım. Ayrıca, gönlünden geçen esmaül hüsnadan da okuyabilir. okarauzum'un duası şöyle:
(alıntı yapıyorum)
(alıntı yapıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?