- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.521
günaydınn kızlarr
toplamda 204 tane okuyabildim sabah abdest alamadım şimdide işyerindeyim alamıyorum burda ne yazıkki okusam olur mu ki ? bilemedim
Cnm senin icin 100 Fatiha 100 Ya Fettah okudum.Rabbim Kabul etsin INS.
canım benim sen gönlünden okuduktan sonra benim icin sorun degil
allah razı olsun
arkadaslar merhaba ; benımde sızler gıbı Dua ya ıtıyacım var aynı sekılde bende Dua edebılırım benıde lısteye alırmısnızı ? ne zaman neyı okuyacagım onuda soyleyın yeter...sımdıden ALLAH razı olsun hepınızden.
canım günaydın 381 oldu toplam kaç eksik kaldı topladın mı tammlandı sanki ?
Hoşgeldin hilal.
Seni de ekledim listemize.
İstersen şu an okuduğumuz arkadaşımıza sen de Fatiha okuyabilirsin.
tamam canım sağolasın. sırayla mı kıısıler ıcın okuyorsunuz?
Evet. Sırayla okuyoruz. Hatta seni de ekledim. Bir önceki sayfadan bakabilirsin.
kızlar merhaba dua kardeşiniz olabilirim
herkesin bir sorunu var Rabbim herkese ferahlık versin
gördüm evet cok sağol. cok soru soruyorum ama okunmasını ıstedıgım bırseyı soyluyormuyum yoksa sız mı karar verıyorsunuz?
Hayirli geceler ...o zaman ben fetih istiyorum benim adima okursaniz duaciniz olurum. Kac tane ojuyabilirlerse bende meryem suresine basliycam hayirlisiyla. Ben kim icin neyi okumaya basliyayimHoşgeldin, seni de ekliyorum listemize.
Önemli değil, sorabilirsin tabii ki. Okunmasını istediğin şeyi söylebiliyorsun, onda da sıkıntı yok.
arkadaslar merhaba ; benımde sızler gıbı Dua ya ıtıyacım var aynı sekılde bende Dua edebılırım benıde lısteye alırmısnızı ? ne zaman neyı okuyacagım onuda soyleyın yeter...sımdıden ALLAH razı olsun hepınızden.
Kızlar annemin rahatsızlıgı devam edince siteyede gelemedim kusura bakmayın duaya niyetleniyorum ama bir türlü görevimi yerine getiremiyorum beni bir süre askıya alın lütfen hakkınızıda helal edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?