- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.501
Ben 100 tane fatiha suresi ve 489 tane ''Ya Fettah'' esması okudum...Rabbim kabul etsin
kızlarr birde kimler katılacak bir toplansak çok iyi olacak böyle kim kime dum duma oluyor biraz nasıl yapsak ki ? hiç hareket yok kimseden bu gün başladık duaya ne zaman bitireceğiz ve kimler hala devam ediyor bir belli olsa daha iyi olmaz mı ? kim aktif kim pasif nasıl bilebiliriz?
Nacizane 10 fatiha okudum ezanla beraber allah kabul etsin
canım 120 tane fatiha okudum okudukça yazarım
Ben 100 tane fatiha suresi ve 489 tane ''Ya Fettah'' esması okudum...Rabbim kabul etsin
okarauzum, ben özel günüme girdim. Dün söylemeyi unuttum. Fatiha suresi okuyayım mı?
Okuma dersen, esmaül hüsna okurum.
Hoşgeldin canım. Allah razı olsun. Uzun zamandır yoktun?
hastamız vardı ....anneannem rahatsızlandı bende anneme yardıma gidiyordum... şimdi iyileşti...İnşallah devam ederim...... bu arada kardeşim hamile
tüm benim ve kardeşim için dua eden '' dua kardeşlerimden ''Allah razı olsun...
asinaz ben özel günümde okumuyorum acıkcası.
ama sen bilirsin nasıl istersen sadece esmaül hüsnada okuyabilirsin.
hastamız vardı ....anneannem rahatsızlandı bende anneme yardıma gidiyordum... şimdi iyileşti...İnşallah devam ederim...... bu arada kardeşim hamile
canım bende özel günümdeyim ben özel günümde pek etmek istemiyorum açıkcası herkese eşit okumak istiyorum.Abdestli temiz rahat...
Senin için bu dönemde Fettah ve Rezzak esmalar çekerim ancak senin içinde uygunsa fatihalarını temizlenince okuyayım. Veya hepsini aynı zamanda yapayım gönlün nasıl istiyorsa sana bıraktım
Sevgiler
Esmağl hüsna okuyayım o zaman.
Rabbim şifasını versin. Kardeşine çok sevindim. Biz ona da dua etmiştik, dimi? (Yanlış hatırlamıyorsam)
canım bende özel günümdeyim ben özel günümde pek etmek istemiyorum açıkcası herkese eşit okumak istiyorum.Abdestli temiz rahat...
Senin için bu dönemde Fettah ve Rezzak esmalar çekerim ancak senin içinde uygunsa fatihalarını temizlenince okuyayım. Veya hepsini aynı zamanda yapayım gönlün nasıl istiyorsa sana bıraktım
Sevgiler
okarakuzum için 20 fatiha 150 ya rezzak okudum Allah kabul etsin
kalemero sagol canım
allah dualarımızı kabul etsin
hersey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?