DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Ben 100 tane fatiha suresi ve 489 tane ''Ya Fettah'' esması okudum...Rabbim kabul etsin

Hoşgeldin canım. Allah razı olsun. Uzun zamandır yoktun?

Canım, biz daha önceden liste yapıyorduk. Kimin ne kadar okuyacağı belli oluyordum. Ama son zamanlarda pek aktif değil bu topik. O yüzden liste yapamıyoruz.

okarauzum, ben özel günüme girdim. Dün söylemeyi unuttum. Fatiha suresi okuyayım mı?
Okuma dersen, esmaül hüsna okurum.

asinaz ben özel günümde okumuyorum acıkcası.
ama sen bilirsin nasıl istersen sadece esmaül hüsnada okuyabilirsin.

Esmağl hüsna okuyayım o zaman.

Rabbim şifasını versin. Kardeşine çok sevindim. Biz ona da dua etmiştik, dimi? (Yanlış hatırlamıyorsam)

Son düzenleme:
canım bende özel günümdeyim ben özel günümde pek etmek istemiyorum açıkcası herkese eşit okumak istiyorum.Abdestli temiz rahat...
Senin için bu dönemde Fettah ve Rezzak esmalar çekerim ancak senin içinde uygunsa fatihalarını temizlenince okuyayım. Veya hepsini aynı zamanda yapayım gönlün nasıl istiyorsa sana bıraktım
Sevgiler

Güzel yürekli

okarauzum'un için okunanlar:

azrabebek: 10 Fatiha

kalemero: 120 Fatiha

Debusi: 100 Fatiha, 489 'Fettah'

agustos72: 20 Fatiha, 150 'Rezzak'

Okarauzum için 100 Fatiha,100 Ya Fettah Ya Rezzak, 489 Ya Fettah , 100 Estağfirullah okudum. Allah kabul etsin.

gecmiş olsun canım allah şifa versin.
allah hayırlısıyla saglıkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin.

canım bende özel günümde okumam. uygun oldugunda okursun.

günaydınn kızlarr

toplamda 204 tane okuyabildim sabah abdest alamadım şimdide işyerindeyim alamıyorum burda ne yazıkki okusam olur mu ki ? bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…