- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.621
arkadaşlar bana ısımlerınız bıldırırsenız yarın kısmet olursa secde ayetlerını okuyup dua etcem ısteyen varsa yarın akşam 11 e kadar beklerım allahım dualarımız kabul eylesın amınnnn
agustos72 .!.:ben isteğimi yazayımda sıra tanemdeyse yine önce ona okunur..
gönüllü listesini oluşturulmasını istiyorum ben kaç kişi okuyacağı belli olsun. sorunlarımızdan kurtulup hayırlısıyla hamile kalmak ve bir evlat sahibi olabilmek için dua istiyorum. 1001 fatiha ve 707 ya varis okuyabilenlerde birde meryem suresi okursa sevinirim..
arkadaşlar bana ısımlerınız bıldırırsenız yarın kısmet olursa secde ayetlerını okuyup dua etcem ısteyen varsa yarın akşam 11 e kadar beklerım allahım dualarımız kabul eylesın amınnnn
Merhaba kızlar,
3 gündür girememiştim. agustos72 için gönüllü listesi oluşturalım. Ben şimdilik okumak istediğini yazanları ekliyorum. Ayrıca, agustos72'nin dileğini de alıntı yapıyorum:
Liste:
nazliesma:200 Fatiha
poeticcry:200 Fatiha
özgem81:200 Fatiha
Debusi:200 Fatiha
AsiNaz:201 Fatiha
Şimdilik herkese 200 Fatiha yazdım, listemiz çoğalırsa sayıları azaltırız.
canım beni neden eklemedin bende sıradaki herkese okuyorum
Merhaba kızlar,
3 gündür girememiştim. agustos72 için gönüllü listesi oluşturalım. Ben şimdilik okumak istediğini yazanları ekliyorum. Ayrıca, agustos72'nin dileğini de alıntı yapıyorum:
Liste:
nazliesma:166 Fatiha
poeticcry:166 Fatiha
özgem81:166 Fatiha
Debusi:166 Fatiha
AsiNaz: 171 Fatiha
kalemero: 166 Fatiha
Şimdilik herkese 200 Fatiha yazdım, listemiz çoğalırsa sayıları azaltırız.
benide ekleyebilirsin:)
Ya ben yıne özele denk geldim :))))
Ağustos 72
Arkadaşım istermisin okuyayımmı temizlenincemi okuyayım sana bıraktım tatlım.Ama tanıdın ben abdestli niyetlenerek okumayı seviyorum.
Sen yinede oku dersen okurum tabi
Biz sana dua edelim, seni eklemeyelim :)))
Amin cnm.Cnm senin için Yasin Suresini ve 500 Ya Şafi okudum.Rabbim kabul etsin ins...Allah INS bebegini kucagina saglikli ,sihhatli almayi nasip eder.Hamileligin ve dogumun kolay ,sağlıklı huzurlu gecer INS ... Âmin.
Canım senin için bebeğini sağlıkla kucağına alman,sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olman için Künfeyekün okudum.Allah kabul etsin sağlıkla kolaylıkla al bebişini kucağına işallah:))
Nerelerdesin sen?
Ağustos 72 için ;166 Fatiha , 707 ''Ya Varis'' , 180 ''Ya Hayy'' ,489 ''Ya Fettah'' okudum .Rabbim kabul etsin......Tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?