DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

arkadaşlar bana ısımlerınız bıldırırsenız yarın kısmet olursa secde ayetlerını okuyup dua etcem ısteyen varsa yarın akşam 11 e kadar beklerım allahım dualarımız kabul eylesın amınnnn

Allah razı olsun cnm.çok saol ..Telden girdigim için mesaj atamıyorum cnm.Benim için de dua edermisin .Hayirli es ve hayırlı mutlu yuva için.

Merhaba kızlar,

3 gündür girememiştim. agustos72 için gönüllü listesi oluşturalım. Ben şimdilik okumak istediğini yazanları ekliyorum. Ayrıca, agustos72'nin dileğini de alıntı yapıyorum:

Liste:

nazliesma:166 Fatiha

poeticcry:166 Fatiha

özgem81:166 Fatiha

Debusi:166 Fatiha

AsiNaz: 171 Fatiha

kalemero: 166 Fatiha

Şimdilik herkese 200 Fatiha yazdım, listemiz çoğalırsa sayıları azaltırız.

Son düzenleme:

canım beni neden eklemedin bende sıradaki herkese okuyorum

arkadaşlar bana ısımlerınız bıldırırsenız yarın kısmet olursa secde ayetlerını okuyup dua etcem ısteyen varsa yarın akşam 11 e kadar beklerım allahım dualarımız kabul eylesın amınnnn

canım benm içibnde okurmusun mesaj attım ama kutun dolu olduğu için gitmedi ismim özge sevdiğine kavuşsun çevresindeki kötü insanlar ona zarar veremesinler de yeter Allah razı olsun canım Allah hepimizin dileklerini kabul etsin

benide ekleyebilirsin:)

Ya ben yıne özele denk geldim :))))
Ağustos 72
Arkadaşım istermisin okuyayımmı temizlenincemi okuyayım sana bıraktım tatlım.Ama tanıdın ben abdestli niyetlenerek okumayı seviyorum.
Sen yinede oku dersen okurum tabi

kızlarrrrr birde bir başlık açtım sadece Selatı Tefriciye için dört kişi olduk ama ıkı arkadaş özel gündeyiz biraz sayımız çoğalsın başlıyalım diyoruz sırayla katılmak isteyen olursa bekleriz sayı çok olunca adet az düşüp bir günde bir kişi tamamlanır diye açtım ama çok katılımcı yok şimdilik

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705351

benim için sorun değil bunlar dua olduğu için ben özel günümdede okuyorum ama senin bu şekilde için rahat etmiyosa abdestliyken oku

Biz sana dua edelim, seni eklemeyelim :)))

tamam öyle olsun

benim için sorun değil bunlar dua olduğu için ben özel günümdede okuyorum ama senin bu şekilde için rahat etmiyosa abdestliyken oku

Tamam cnm abdestli okuyayım o zaman herkese aynı özeni gösterdim çünkü sanada öyle olsun

Son düzenleme:
Liste:

nazliesma:143 Fatiha

poeticcry:143 Fatiha

özgem81:143 Fatiha

Debusi:143 Fatiha

AsiNaz: 143 Fatiha

kalemero: 143 Fatiha

nurlum: 143 Fatiha

Ağustos 72 için ;166 Fatiha , 707 ''Ya Varis'' , 180 ''Ya Hayy'' ,489 ''Ya Fettah'' okudum .Rabbim kabul etsin......Tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Allah razı olsun ama 166 fatiha çok keşke bekleseydin katılan olurdu sayı düşerdi ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…