- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.581
nezlıesma senin için 3000 ya Fettah okudum
Allah kabul etsin inşallah
nazlı esma senin de hepimizin de hakkında hayırlı kapılar açsın inşallah
Nazlıesma için 1 yasin,489 Ya Fettah,214 Ya Bari okudum .
Allah kabul etsin.
nazlı esma için
11 fatiha
11 ayetel kursi
11 salatı tefriciye
11 ihlas
11 felak
11 nas
11 kafirun
1 nasr
1 fetih okudum bu gün de okuyacağım onlarıda yazarım
Cnm Allah razi olsun.Ne kadar tesekkur etsem azdır.Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul etsin INS..
Cnm Ben de senin icin dua edicem ins...Sıkıntıların varmış telden girdiğim için pek okuyamadımRabbim yardımcın olsun cnm.Sıkıntıların geçsin ins..Rabbim sabır versin .Hiçbirşeye üzülmezsin ins...
Cnm Allah razi olsun.Ne kadar tesekkur etsem azdır.Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul etsin INS..
Cnm Ben de senin icin dua edicem ins...Sıkıntıların varmış telden girdiğim için pek okuyamadımRabbim yardımcın olsun cnm.Sıkıntıların geçsin ins..Rabbim sabır versin .Hiçbirşeye üzülmezsin ins...
canım sabah senn için ve kendim için 3 felak 3 nas 3 ihlas 3 fatiha 3 kafirunla birlikte kenzül arş duasını okudum sennde niyetini söyledim ilk yazdıklarımı dün gece okumuştum
Allah razi olsun cnm.Cok saol cnm.Rabbim yardimcin olsun .Aglamamaya calis nolur guclu olmaya calis.Bende senin icin okuyucam dua edicem ins cnm.Ozel gunum bugun veya yarın bitiyo ins mutlaka okuyucam cnm.. ..Rabbim hayirli kapilar acsin.Benimde ağladığım cok olmuştur.Hepimizin böyle zamanları oluyor .Demekki böylesi hayirliymis cnm..Rabbim seni korudu belki de .. .Hayat cok zor gercekten.Rabbim buyuk hayirli kapilar acar INS .
Cnm sikintili zamanlarda
La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin ...
Rabbi inni Lima enzelte ileyhi min hayrin fakr..
Ya Hayyu Ya Kayyum birahmetike estegisu
Hasbiyallahu ve nimel vekil venimel mevla
venimel Nasir
Bu dualarida mutlaka oku cnm.Çok rahatlatıyor gercekten .Yalnız netten bak ben telden yazıyorum yazım hatası olabilir.Allah'a emanet ol..
Bu dualari 100 er kez oku cnm.
Amin .Cnm cok cok saol .Allah razi olsun.Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin ,hepimize hayirli kapilar acsin INS..
allah razı olsun canım çok saol inşallah bunlarda gelip geçer güzel günler bizi bekliyordur Rabbim güzel kapılarını açmıştır belki şimdiden zamanının gelmesini bekliyordur bize sunmak için... allahın iyi kuluymuşum ki gösterdi bana her şeyi ama kimsenn yanına bir şeyi bırakmaz ilahi kılınç sallanır tepelerinde bazen de diyorum ki acaba allah benm mi cezamı verdi bir günahıma karşılık ben bunları yaşıyorum
Amin canım , Allah yardımcın olsun , yüreğini ferahlatsın inşşallah.Benim gibi, şu an yüreği daralanların Rabbim yardımcısı olsun.
Cnm seni çok iyi anlıyorum hepimiz imtihandayiz.Bazen bizim hayır zannettiğimiz seyler ser .Ser zannettiklerimiz hayır olabiliyor. Yasandigimiz her üzüntü sıkıntı günahlarımıza kefaret olur ins..Bu kisi senin için hayırlı deildi demekki Belki de Rabbim seni korudu cnm.İns hayırlı iyi bir insanı karsına çıkarır .Ben de dua ediyorum hayirli es için sende dua et.Kendini toplamaya çalış cnm artık üzülme degmeyecek insanlar için ...
Bir de regl donemin yaklaştıysa ondan da gergin ve sıkıntılı olabilirsin cnm..Üzüntülerin geçsin ins cnm.Şimdi senin için dua edicem cnm Yasin suresini ve diğer Duaları okuyacam ins..İcin ferahlar cnm ins
günaydınnn kızlarrrr yeni kişiye geçelim mii ?
Benim gibi, şu an yüreği daralanların Rabbim yardımcısı olsun.
cnm yalnız 6 kişi dua etmiş. ...Başka dua eden olurmu acaba?
yeni kişiye geçebiliriz isterseniz.Dua eden herkesten Allah razı olsun inş...Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.Amin...
cnm yalnız 6 kişi dua etmiş. ...Başka dua eden olurmu acaba?
yeni kişiye geçebiliriz isterseniz.Dua eden herkesten Allah razı olsun inş...Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.Amin...
canım bilmiyorum ki 2 günden beri ses seda yok bilemedim bende biraz pasif miyiz neyiz sanki :) ben bu gün hem kuran okuyacağım hem dua senn için tekrar okurum canım
Evet cnm az kişi aktif oluyor ...
Çok Saol cnm.Allah razı olsun.Ben de seni dualarıma katıyorum .. .İnş ben de senin için dua ederim akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?