DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Nazlıesma için 1 yasin,489 Ya Fettah,214 Ya Bari okudum .
Allah kabul etsin.

Amin cnm.Cok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Rabbim senin de ne duan dileğin varsa kabul etsin ins.Agzina yuregine saglik cnm.

Beni çok mutlu ettiniz .Rabbim hayirlisiyla burada dua eden herkesi her daim mutlu etsin ins

nazlı esma için
11 fatiha
11 ayetel kursi
11 salatı tefriciye
11 ihlas
11 felak
11 nas
11 kafirun
1 nasr
1 fetih okudum bu gün de okuyacağım onlarıda yazarım

nazlı esma için
11 fatiha
11 ayetel kursi
11 salatı tefriciye
11 ihlas
11 felak
11 nas
11 kafirun
1 nasr
1 fetih okudum bu gün de okuyacağım onlarıda yazarım

Cnm Allah razi olsun .Ne kadar tesekkur etsem azdır.Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul etsin INS..

Cnm Ben de senin icin dua edicem ins...Sıkıntıların varmış telden girdiğim için pek okuyamadım Rabbim yardımcın olsun cnm.Sıkıntıların geçsin ins..Rabbim sabır versin .Hiçbirşeye üzülmezsin ins...

amin canım hepimizden .... canım et benm için dua o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam çok kötü günler yaşıyorum nefse alamadığımı hissediyorum tuvalet köşelerinde ağlıyorum inşallah feraha çıkarım yakın zamanda

canım sabah senn için ve kendim için 3 felak 3 nas 3 ihlas 3 fatiha 3 kafirunla birlikte kenzül arş duasını okudum sennde niyetini söyledim ilk yazdıklarımı dün gece okumuştum

canım sabah senn için ve kendim için 3 felak 3 nas 3 ihlas 3 fatiha 3 kafirunla birlikte kenzül arş duasını okudum sennde niyetini söyledim ilk yazdıklarımı dün gece okumuştum

Allah razi olsun cnm.Cok saol cnm.Rabbim yardimcin olsun .Aglamamaya calis nolur guclu olmaya calis.Bende senin icin okuyucam dua edicem ins cnm.Ozel gunum bugun veya yarın bitiyo ins mutlaka okuyucam cnm.. ..Rabbim hayirli kapilar acsin.Benimde ağladığım cok olmuştur.Hepimizin böyle zamanları oluyor .Demekki böylesi hayirliymis cnm..Rabbim seni korudu belki de .. .Hayat cok zor gercekten.Rabbim buyuk hayirli kapilar acar INS .

Cnm sikintili zamanlarda

La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin ...

Rabbi inni Lima enzelte ileyhi min hayrin fakr..

Ya Hayyu Ya Kayyum birahmetike estegisu

Hasbiyallahu ve nimel vekil venimel mevla

venimel Nasir

Bu dualarida mutlaka oku cnm.Çok rahatlatıyor gercekten .Yalnız netten bak ben telden yazıyorum yazım hatası olabilir.Allah'a emanet ol..

Bu dualari 100 er kez oku cnm.

Son düzenleme:

allah razı olsun canım çok saol inşallah bunlarda gelip geçer güzel günler bizi bekliyordur Rabbim güzel kapılarını açmıştır belki şimdiden zamanının gelmesini bekliyordur bize sunmak için... allahın iyi kuluymuşum ki gösterdi bana her şeyi ama kimsenn yanına bir şeyi bırakmaz ilahi kılınç sallanır tepelerinde bazen de diyorum ki acaba allah benm mi cezamı verdi bir günahıma karşılık ben bunları yaşıyorum

Cnm seni çok iyi anlıyorum hepimiz imtihandayiz.Bazen bizim hayır zannettiğimiz seyler ser .Ser zannettiklerimiz hayır olabiliyor. Yasandigimiz her üzüntü sıkıntı günahlarımıza kefaret olur ins..Bu kisi senin için hayırlı deildi demekki Belki de Rabbim seni korudu cnm.İns hayırlı iyi bir insanı karsına çıkarır .Ben de dua ediyorum hayirli es için sende dua et.Kendini toplamaya çalış cnm artık üzülme degmeyecek insanlar için ...
Bir de regl donemin yaklaştıysa ondan da gergin ve sıkıntılı olabilirsin cnm..Üzüntülerin geçsin ins cnm.Şimdi senin için dua edicem cnm Yasin suresini ve diğer Duaları okuyacam ins..İcin ferahlar cnm ins

canımm Allah razı olsun teşekkürlerrr benimde dua sıram geldiğinde güzel bir eş için diye ekleriz canım

cnm yalnız 6 kişi dua etmiş. ...Başka dua eden olurmu acaba?

yeni kişiye geçebiliriz isterseniz.Dua eden herkesten Allah razı olsun inş... Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.Amin...

canım bilmiyorum ki 2 günden beri ses seda yok bilemedim bende biraz pasif miyiz neyiz sanki :) ben bu gün hem kuran okuyacağım hem dua senn için tekrar okurum canım

cnm yalnız 6 kişi dua etmiş. ...Başka dua eden olurmu acaba?

yeni kişiye geçebiliriz isterseniz.Dua eden herkesten Allah razı olsun inş... Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.Amin...

aminn canımm amin Allah duyuyordur inşallah sesimizi

canım bilmiyorum ki 2 günden beri ses seda yok bilemedim bende biraz pasif miyiz neyiz sanki :) ben bu gün hem kuran okuyacağım hem dua senn için tekrar okurum canım

Evet cnm az kişi aktif oluyor ...
Çok Saol cnm.Allah razı olsun.Ben de seni dualarıma katıyorum .. .İnş ben de senin için dua ederim akşama

Evet cnm az kişi aktif oluyor ...
Çok Saol cnm.Allah razı olsun.Ben de seni dualarıma katıyorum .. .İnş ben de senin için dua ederim akşama

saol canım benm msj attım bende sana msj atayım bilgileri ona göre et olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…