- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.601
Siradaki arkadasa 250 ya fettah okudum allah niyetini kabul etain insallah
sıra bana geldi ama topikte yine kimse kalmadı
Merak etme canım, toparlarız arkadaşları.
sen geldiysen toplanır zaten inşallah
Arkadaşlar günlük dua okurken aklıma geliyor sizleri de aklımdan geçiriyorum.Gönlünüzdeki neyse (sonuçta bılmeme imkan yok )hakkınızda hayırlısıyla olsun diye.Ancak dilerimve isterım ki içten edeyım gün içinde bi fatıhada okusam aklıma kım geldıyse onuda katayım ben bu nazlıesma assıa baby iste kırmızılı gibi nickleri tutamıorum aklımda bırde kızmayın bir tek kısı nıyetı ıcın okurken neysede kendım dua ederken bı aklımdan yuregımden gecırıyım dıorum olmuyor bır ımgeleme olmuyor kafamda isteyen varsa kendi adını yazsın normal isimleri tutarım aklımda :) dualarıma katayım.İsterım ama ortayada yazmak istemem dıyen ozelden yazsın benım msj hakkım yok donemem ama gorurum
sevgiyle kalın
Arkadaşlar günlük dua okurken aklıma geliyor sizleri de aklımdan geçiriyorum.Gönlünüzdeki neyse (sonuçta bılmeme imkan yok )hakkınızda hayırlısıyla olsun diye.Ancak dilerimve isterım ki içten edeyım gün içinde bi fatıhada okusam aklıma kım geldıyse onuda katayım ben bu nazlıesma assıa baby iste kırmızılı gibi nickleri tutamıorum aklımda bırde kızmayın bir tek kısı nıyetı ıcın okurken neysede kendım dua ederken bı aklımdan yuregımden gecırıyım dıorum olmuyor bır ımgeleme olmuyor kafamda isteyen varsa kendi adını yazsın normal isimleri tutarım aklımda :) dualarıma katayım.İsterım ama ortayada yazmak istemem dıyen ozelden yazsın benım msj hakkım yok donemem ama gorurum
sevgiyle kalın
sen bizleri aklından geçirerek duanda yer veriyosan nickleri hatırlayamasanda sorun olmaz sonuçta niyetin belli o yerini buluyodur inşallah :) Allah razı olsun
kızlar ne okunacaksa bana da haber edin e mi
bi de zor bir hamilelik geçiriyorum kızlar,bana da dualarınızda yer verin,Allah razı olsun hepinizden
Cnm Rabbim yardimcin olsun sîfa versin .Hamileligin kolay gecer INS.Saglikli dogum yaparsin INS..
Allah razı olsun cnm
kızlar ne okunacaksa bana da haber edin e mi
bi de zor bir hamilelik geçiriyorum kızlar,bana da dualarınızda yer verin,Allah razı olsun hepinizden
arkadaşlar bana ısımlerınız bıldırırsenız yarın kısmet olursa secde ayetlerını okuyup dua etcem ısteyen varsa yarın akşam 11 e kadar beklerım allahım dualarımız kabul eylesın amınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?