DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Arkadaşlar günlük dua okurken aklıma geliyor sizleri de aklımdan geçiriyorum.Gönlünüzdeki neyse (sonuçta bılmeme imkan yok )hakkınızda hayırlısıyla olsun diye.Ancak dilerimve isterım ki içten edeyım gün içinde bi fatıhada okusam aklıma kım geldıyse onuda katayım ben bu nazlıesma assıa baby iste kırmızılı gibi nickleri tutamıorum aklımda bırde kızmayın bir tek kısı nıyetı ıcın okurken neysede kendım dua ederken bı aklımdan yuregımden gecırıyım dıorum olmuyor bır ımgeleme olmuyor kafamda isteyen varsa kendi adını yazsın normal isimleri tutarım aklımda :) dualarıma katayım.İsterım ama ortayada yazmak istemem dıyen ozelden yazsın benım msj hakkım yok donemem ama gorurum
sevgiyle kalın

sen bizleri aklından geçirerek duanda yer veriyosan nickleri hatırlayamasanda sorun olmaz sonuçta niyetin belli o yerini buluyodur inşallah :) Allah razı olsun

Allah razi olsun cnm.cok saol.ne kadar guzel duanda olmak .Rabbim Kabul etsin INS

Ben de dua ederken cogu zaman Yarabbi burada dua eden dua arkadaslarimin dualarini hayirlisiyla Kabul et.Evlenmek isteyenlere hayirli evlilik evlatlar isteyenlere hayirli evlatlar ver.Sikintilarimizi gider diye dua ediyorum:) .Rabbim Kabul etsin INS .

Son düzenleme:
kızlar ne okunacaksa bana da haber edin e mi
bi de zor bir hamilelik geçiriyorum kızlar,bana da dualarınızda yer verin,Allah razı olsun hepinizden

kızlar ne okunacaksa bana da haber edin e mi
bi de zor bir hamilelik geçiriyorum kızlar,bana da dualarınızda yer verin,Allah razı olsun hepinizden

Canım senin için bebeğini sağlıkla kucağına alman,sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olman için Künfeyekün okudum.Allah kabul etsin sağlıkla kolaylıkla al bebişini kucağına işallah:))

Son düzenleme:
arkadaşlar bana ısımlerınız bıldırırsenız yarın kısmet olursa secde ayetlerını okuyup dua etcem ısteyen varsa yarın akşam 11 e kadar beklerım allahım dualarımız kabul eylesın amınnnn

arkadaşlar bana ısımlerınız bıldırırsenız yarın kısmet olursa secde ayetlerını okuyup dua etcem ısteyen varsa yarın akşam 11 e kadar beklerım allahım dualarımız kabul eylesın amınnnn

Allah razı olsun canım Rabbim dualarını kabul etsin ben duana talibim ama özelden mesaj hakkım dolmadı yazamıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…