dua ve destek istiyorum

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
318
Amasya
kızlar babmın beyninde tümör var bu konuda bilgisi deneyimi olanlar benimle paylaşabilirmi ? iyi huylu 3 yıl önce ameliyat olmuştu şu anda yeniden cıkdı ... ve de dua istiyorum ihlas ya şafi ne okursanız ne kadar icden dua ederseniz kimin dua sının kabul olacağı belli olmaz kızlar cok korkuyorum destek ve dua istiyorum ...

bılgm yok ama.. rabbm tum sıfa bekleyenlere sıfa nasıp etsn sbır versın bolcada cumlemıze. aminn

Allah yardımcınız olsun.bizim bir tanıdığımızın 20 yaşındaki kızında da var bir haftadır hastanede.

Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin sağlıklı uzun ömürler versin

kızlar babmın beyninde tümör var bu konuda bilgisi deneyimi olanlar benimle paylaşabilirmi ? iyi huylu 3 yıl önce ameliyat olmuştu şu anda yeniden cıkdı ... ve de dua istiyorum ihlas ya şafi ne okursanız ne kadar icden dua ederseniz kimin dua sının kabul olacağı belli olmaz kızlar cok korkuyorum destek ve dua istiyorum ...
Cnm bnm çaresizlik cok zor bi bilgim yok ama okurum rabbim baba
Cnm bnm bi bilgim yok ama dua ederim rabbim tüm şifa bekleynlere hasta olup hsta oldugunu ögrenmeyenlere şifasını versin inşllah

Back
X