- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Şu an Allah ın sana lütfettiği sağlık,aldığın nefes,önüne gelen nimet herşey Allah ın takdiridir.Merhaba kızlar aranızda dua veya herhangi bi enerji yöntemiyle hayatım değişti maddi manevi bolluk bereket kazandım diyen var mı? Varsa burada paylaşır mısınız? Zira artık bu sıkıntılardan dolayı çok yiprandim..
Yıllardır çalışıyorum ama elde var sıfır yan gelip yatmiyorum yaniŞu an Allah ın sana lütfettiği sağlık,aldığın nefes,önüne gelen nimet herşey Allah ın takdiridir.
Hee ama bir insan çalışmasın yan gelsin yatsın.Bütün gün dua etsin sonra rızık beklesin.Bu da olur bir şey değil.Tedbir kuldan,takdir Allah tan
Merhaba kızlar aranızda dua veya herhangi bi enerji yöntemiyle hayatım değişti maddi manevi bolluk bereket kazandım diyen var mı? Varsa burada paylaşır mısınız? Zira artık bu sıkıntılardan dolayı çok yiprandim..
Oturdugum yerden sadece dua ettiğimi ne biliyosun elimden geleni yapiyorum deli gibi gece gündüz çalışıyorum ama yok yani olmuyoHehe oturduğun yerden sadece dua et sonra birden zengin ol.İyiymiş valla hiç çabalama sonra birden varlığın olsun. Bizim millet kadar daha tembeli yok!
Yıllardır çalışıyorum ama elde var sıfır yan gelip yatmiyorum yani
Ben sana yan gelip yatıyorsun dedim mi?Konu senin üzerinden mi ilerliyor,genel bir soru mu sordun.Sadece çalışmakla olmuyor.Bir insan çok para kazanır ama paranın nereye gittiğini bilmez hesabı kitabı yoktur.Bir insan az kazanır ama iyi birikim yapar.Yıllardır çalışıyorum ama elde var sıfır yan gelip yatmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?