- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
bunu yapan ....sizi bi elime geçirsem zaten yatacak yeri yok dingilin.
Teşekkür ederimBen enerji yükseldiğinide maddi manevi bolluğun geldiğini düşünenlerdenim tabi olumsuza odaklanıp borcu düşünüp enerji yükseltilmez.
bazı dualar ve Esma'lar bereket için Ya fettah Ya rezzak gibi araştırırsanız bir çok Esma bulabilirsiniz
Yan gelip yatmakla olmuyor tabiki duayla başlayıp emekle devam eden bir döngü bu enerji yükseltmek şu açıdan gerekli; olumsuza odaklanıp depresyon boyutuna geçmek bir çok FIRSATı görmemenize neden olur ama farkındalıkla iyiye odaklandığınızda ne istediğinizi bilip hedefinize ilerlediğimizde o fırsatı yakalarsınız
Peygamber efendimiz ayakkabı bağcınıza kadar Allahtan isteyin diyor düşünün duanın önemini ve duanın kıymetini gücünü bilsek gerçekten inanarak dua etsek dağlar taşlar dümdüz olur bunun için müthiş bir enerji ve edilen duaya güven gerek ama hangimiz yapabiliyoruz ki
Sizden sadece varsa böyle bi dua bildiginiz benimle paylaşır mısınız dedim dimi gelmişsiniz burda yan gelip yatmakla olmuyor banka mı soycaksin falan filan boyle boş boş çene çalarak beni tahrik edip sonrada ne kadar agresifsin diyemezsiniz sizin gibilerden yardım isteyende hata zaten. Yardımcı olmaya çalışan bi iki arkadas sizlere çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
zenginlikten konu acilmis, bende zenginim sanilmasin simdi :) 30 yasim icin bekledigim yerdeyim diyelim. cokta hayallere kapilmamak lazim belkide.
Ay bu kitap bende var :) çok seneler oldu alalı ama okumadım. Keşke başlasaydım belki şimdi daha çok param olurdupara parayı çeker diye bir kanun var, para yok demek yerine param var deyip zengin olunabilirmiş evrenden torpilim var kitabı açıklıyordu güzel bir kitaptı benim para da gözüm olmadığı için uygulamadım ama diğer konularda hakikaten faydasını gördüm. olumlu düşünme gücünün farkına vardırıyor.
k.bakma ama coğunluk agrasifsin diye düşünüyo sanırım.
kimse sana yan gelip yatıyosun dememiş tatlım yada banka soy dememiş sen sinirle tam okumamışsın yazılanları.
esmaül hüsna faziletlerini oku kendine göre bişey bulursun rabbimin isimleriyle şifa bulabiliyoruz cok şükür ki..
hemen başlamalısın bence hayatı değişiyor insanınAy bu kitap bende var :) çok seneler oldu alalı ama okumadım. Keşke başlasaydım belki şimdi daha çok param olurdu
yahu ben yazdım
BANKA SOYMAYI DUSUNDUGUM BI ANDA BOYLE KONU GORMEK DİYE
BANKAYI SOYMAYI DUSUNEN BENIM SAKIN OL ŞAMPİYON :)
Sizin yazdığınızı demiyorum başka birisi napicaksin banka mı soycaksin gibi şeyler yazmis ne alakaysa ona kızdım benyahu ben yazdım
BANKA SOYMAYI DUSUNDUGUM BI ANDA BOYLE KONU GORMEK DİYE
BANKAYI SOYMAYI DUSUNEN BENIM SAKIN OL ŞAMPİYON :)
Kadın İşi Soygunbende düşünmüo değilim aslında şöle afilli bi maske bide şık eldivenlerlebir gece ansızın soyabilirlim
çok dayanıksızsın coco olmuyo böylevarya kocamdan boşansam mı dıye dun durduk yere sınır bastı benı :) o kdr etkılı sılah dusun :) kı ben ki kocacı diye gezerım ortalıkta...ayyy korku saldı benı.....
Kadın İşi SoygunÖyle bir film vardı değil mi?
Sizin yazdığınızı demiyorum başka birisi napicaksin banka mı soycaksin gibi şeyler yazmis ne alakaysa ona kızdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?