dua..

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Arkadaslarim sizden yardim istiyrum. Nisanlimdan ayrildim biliyrsunuz. Ama syle bir sorunum var onun sosyal hesaplardan resmlerine bajiyrum iyi gunler aklima geliyr gozlerim doluyr ozluyorum. Anneme saygiszlik ettu uslubu cok cirkindi af edenrzdim onu. O ilk erkek arkadas ilk sevdigimdi sizin onerebileceginiz dua varmi bu aciyi nasil atlatirum yada oneriniz var mi ??

Arkadaslarim sizden yardim istiyrum. Nisanlimdan ayrildim biliyrsunuz. Ama syle bir sorunum var onun sosyal hesaplardan resmlerine bajiyrum iyi gunler aklima geliyr gozlerim doluyr ozluyorum. Anneme saygiszlik ettu uslubu cok cirkindi af edenrzdim onu. O ilk erkek arkadas ilk sevdigimdi sizin onerebileceginiz dua varmi bu aciyi nasil atlatirum yada oneriniz var mi ??
icinden geldigi sekilde sigin Rabb'e.. yureginin yanginiyla..

Dua degil de canim onu beyninden silmen lazim, aklindan hatiralarindan cikarman lazim. Namaz falan kilmiyorsan baslayabilirsin gercekten tum herseyi unutturuyor, hayatta neden var oldugunu, insanlari onemsememen gerektigini herseyin gelip gecici oldugunu ogretiyor. Her turlu dua edebilirsin ama oncelikle kafandan silmen lazim, yani duayi onu unutmak icin degil de kendi hayatinin guzellesmesi, feraha ulasman icin etmelisin..

Dua degil de canim onu beyninden silmen lazim, aklindan hatiralarindan cikarman lazim. Namaz falan kilmiyorsan baslayabilirsin gercekten tum herseyi unutturuyor, hayatta neden var oldugunu, insanlari onemsememen gerektigini herseyin gelip gecici oldugunu ogretiyor. Her turlu dua edebilirsin ama oncelikle kafandan silmen lazim, yani duayi onu unutmak icin degil de kendi hayatinin guzellesmesi, feraha ulasman icin etmelisin..

Cok hsklisin canim saplanti oldu sanki hesaplarini takip etmek onun umru degilken . ah bir bilsem nasil dur dicem kendime

evet bence de
bildiğin duaları oku
sonra içinden geldiği gibi sığın
"Allah'ım" de ne istiyorsan onu söyle
ama her duadan önce sahip oldukların için şükret mutlaka Hoppa

Sukurler olsun. Cok haklisin. Ama dedim ya bu saplantidan nasil vazgecicem bakmayi biraksam merak etmesem belki daha kolay olacak

Gecer mi ki bu sanki hic gecmiyr bunaldigim anda sozlerini geciriyrum aklima birax sakin oluyrum ama hic gecmiyr sanki lavantakokulusandik
ilk zamanlar icin sokulecek gibi olur canim, zordur, ilk askim/esim/deli gibi sevdigim adamdan bosandim bi kac ay once.. ve ben artik biktigim halde, net olarak onu istemedigim halde zorlandim.. sen de ilerde onunla mutlu olamayacagina, daha kotu olacagina inandir kendini, anlattigina bakilirsa oyle cunku.. o zaman insaallah daha kolay silersin..

ilk zamanlar icin sokulecek gibi olur canim, zordur, ilk askim/esim/deli gibi sevdigim adamdan bosandim bi kac ay once.. ve ben artik biktigim halde, net olarak onu istemedigim halde zorlandim.. sen de ilerde onunla mutlu olamayacagina, daha kotu olacagina inandir kendini, anlattigina bakilirsa oyle cunku.. o zaman insaallah daha kolay silersin..

Allah yar yardimcin olsun canim. Gecen gun buradaki alyanslara baktim gozlerim sel olduu akri canim inan cok zorrr cokkk

anneniz bahane olmuş sevseydi gitmezdi.. bunu anladığınızda acınız hafifleyecektir..

daha zorda olanlari dusun, sukret.. ben her karesini ellerimle sildigim, ozene bezene yerlestigim evimi elimle koliledim, dagittim bosaninca :KK66:

elbette çok zordur.. Allah daha daha iyisini de yine ellerinle kurmayı nasip etsin.. bazı şeylerin başlaması için bazı şeylerin bitmesi gerekir..

elbette çok zordur.. Allah daha daha iyisini de yine ellerinle kurmayı nasip etsin.. bazı şeylerin başlaması için bazı şeylerin bitmesi gerekir..
tesekkur ederim arkadasim.. insaallah.. saglik olsun da, ne diyeyim.. haklisin, bazen zor gelse de hayirli olan o oluyor..

benim ilk tanistigimiz zamanlarim düş gibiydi.. ama sonra yaptiklariyla, o gunlere hasret birakti beni.. ve sosyal hesap olarak nesi varsa engelledim, ulasmayi da ulasmasini da engelledim imkanlarim elverdigince.. ondan haber getirme ihtimali olanlarla dahi gorusmek istemiyorum.. ne diye deprestireyim kendimi?
ne kadar seviyosun bilmiyorum ama, gozumden yas gelirdi askimin siddetinden.. duygularini kucumsuyorum sanma, gececek Allah in izniyle, bunu anlatmaya calisiyorum..

Dua dua eller karincalanmis diyor Necip Fazil.

Gönlünden nasil etmek geciyorsa öyle et.
Allahim unuttur, gönlümü ferah et, beni düzlüğe çıkar. ...
diye edebilirsin..

Takibi bırak ve İnşirah suresini oku lütfen
Bir de peygamber efendimiz bi şeye üzüldügü zaman "biz dünyaya bunun için gelmedik" der, abdest alıp, iki rekat namaz kilarmis. Belki daha güçlü hissetmene yardımcı olur.

Takip etmekten vazgeçme lisin öncelikle..
Namaz kilibilirsin..
Sonrada içinden geçenleri dualarına dökebilirsin..
Allahım kabul eder inşallah

benim ilk tanistigimiz zamanlarim düş gibiydi.. ama sonra yaptiklariyla, o gunlere hasret birakti beni.. ve sosyal hesap olarak nesi varsa engelledim, ulasmayi da ulasmasini da engelledim imkanlarim elverdigince.. ondan haber getirme ihtimali olanlarla dahi gorusmek istemiyorum.. ne diye deprestireyim kendimi?
ne kadar seviyosun bilmiyorum ama, gozumden yas gelirdi askimin siddetinden.. duygularini kucumsuyorum sanma, gececek Allah in izniyle, bunu anlatmaya calisiyorum..

Canim. Arkadasim tabiki zor mus hem de cok ama sukue guclu bir kadinsun insallah senin gibi olayim

Back
X