Allah razi olsun öğlen gidip alacagim amin haber ederim cok korkuyorum bi an once iyilesir sicrama olmaz inşallahcok uzuldum..
allah sıfa versın ınsallah
sık sık durumundan haberdar edersen sevınırım
dualarım sızınle
Amin amin Allah razi olsun cok zorallah şifa versin inşallah güzel haberler alırsın.. Allah senide kimseyide babasız anasız bırakmasın
ben babamı 6 yıl önce klon kanserinden kaybettim 6 ay içinde herşey olup bitti. Allah kimseye yaşatmasın o acıyı. biz öğrenmekte çok geç kalmıştık. bunları sizi üzmek umutsuzluğu düşürmek için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın sadece sizi anladığımı bilmenizi istiyorum. tüm dualarım sizinle Allah babanızı size bağışlasın. mutlu uzun bir ömrünüz, yaşayacağınız güzel günler olsun..Aminnn
Amin amin Allah razi olsun cok zor
Amin inşallahAcil şifalar dilerim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Başınız saolsun cok zor amin amin cok saolunben babamı 6 yıl önce klon kanserinden kaybettim 6 ay içinde herşey olup bitti. Allah kimseye yaşatmasın o acıyı. biz öğrenmekte çok geç kalmıştık. bunları sizi üzmek umutsuzluğu düşürmek için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın sadece sizi anladığımı bilmenizi istiyorum. tüm dualarım sizinle Allah babanızı size bağışlasın. mutlu uzun bir ömrünüz, yaşayacağınız güzel günler olsun..
Kanser ama sicrama var mi yok mu ona bakacaklar; (Benim babama da bir kaç sene önce akciğer kanseri teşhisi koymuşlardı ama sonra zatüre çıkmıştı. İkisi de kötü ama umarım kanser değildir. Acil şifalar dilerim.
Saolun cok zor hemde neler çekiyoruz yemek yiyemiyo diye benim bile yiyesim gelmiyor aldim azar azar yiyoAllah sifalar versin canim
Zor bir surec ve moral en etkili ilac
Beslenmesi cok saglam olmali bu aradazorla da olsa yemek yesin tahin pekmez bal tereyagi vs yemeli,tavuk et balik yemeli ciger alin ondan da yesin kan can olur moral olur
Kolayliklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?