Babama akciger kanseri teshisi konulmuştu adi bile ne kadar ürkütücü ..Ates düştüğü yeri yakıyor canim babam ağrılardan duramıyor .Yara büyümüş pet filmi istediler sonuc çıkmış umarım sicramamıştır kötü degildir. 1 haftadiri 5 yas yaslandim Ogleden sonra gidip alacağım Allahim yardim etsin bizede temiz çıksın nolur dua edin Allah yüzümuze baksin babami bize bagışlasın dualariniza ihtiyacm var
Babama akciger kanseri teshisi konulmuştu adi bile ne kadar ürkütücü ..Ates düştüğü yeri yakıyor canim babam ağrılardan duramıyor .Yara büyümüş pet filmi istediler sonuc çıkmış umarım sicramamıştır kötü degildir. 1 haftadiri 5 yas yaslandim Ogleden sonra gidip alacağım Allahim yardim etsin bizede temiz çıksın nolur dua edin Allah yüzümuze baksin babami bize bagışlasın dualariniza ihtiyacm var
Benim babam da kucuk hucreli akciger kanseri.malesef ogrendigimizde son evredeymis.1 seneyi iyi kotu devirdik.cok fazla yere sicramis artk bilinci bir gidiyor bi geliyor.halisinasyonlar goruyor.hastanedeyiz artk malesef terminal doneme girdi babam.bir evladn gozunun onunde babasinin erimesi acı cekmesi ne kadar zormus.allaha sukur hastanede agrilarini kesebiliyorlar.ama karacigeri sismeye basladi.allahım artk cekmesin babam.herkese cok gecms olsun