Dualariniza ihtiyacımız var. Oğlum icin ...

Allahım şifa versin inş. Ne yaratırsa güzel yaratır o.canım benim ilerde hiç durmayacak annesi dans etcek içerde sen cevap verene kadar vurcak:)testlere çok güvenme bi kaç Dr gez.

Allahım şifa versin inş. Ne yaratırsa güzel yaratır o.canım benim ilerde hiç durmayacak annesi dans etcek içerde sen cevap verene kadar vurcak:)testlere çok güvenme bi kaç Dr gez.

Testlere zerre güvenmiyorum zaten. Dr sürekli takip etmek zorundayız dedi. Ne olur ne olmaz aksatma dedi. Kontrol dışında test istemiyorum zaten. Ne gelirse ALLAH'TAN gelir..

Ahhh o minicik ayaklarına kurban olsunlar.Allah ikinizinde yardımcısı olsun kardeşim.İnsallah saglıkla sag salim alırsın evladını kucagına.
Amiiiiinnnn :) insalllahhhhh :) 7.ayı bi gecebilseydik. Iste o zaman biraz daha rahatlayacaktım. Korkudan melegime daha hiçbir eşyasini bile alamadım. 7. Ayı bekliyorum .

Amiiiiinnnn :) insalllahhhhh :) 7.ayı bi gecebilseydik. Iste o zaman biraz daha rahatlayacaktım. Korkudan melegime daha hiçbir eşyasini bile alamadım. 7. Ayı bekliyorum .
Canım benim sıkıntı endişe yapmamaya çalış.Seni ne rahatlatıyorsa onu yap.Mesela müzik dinlemek mi kitap okumak mı dini kitap okumak mı vs ne rahatlık veriyorsa.İnan stres çok etkiliyor inan buna.Elde degil biliyorum ama sakin kalmaya çalış.Benim kızımın hamileligimde çok şukur hiçbir sıkıntısı yoktu ama mobilya kıyafet vs aklına ne gelirse hepsini 8.ayında aldım.Saglıkla olsunda hepsi alınıyor hiç merak etme.

Canım benim sıkıntı endişe yapmamaya çalış.Seni ne rahatlatıyorsa onu yap.Mesela müzik dinlemek mi kitap okumak mı dini kitap okumak mı vs ne rahatlık veriyorsa.İnan stres çok etkiliyor inan buna.Elde degil biliyorum ama sakin kalmaya çalış.Benim kızımın hamileligimde çok şukur hiçbir sıkıntısı yoktu ama mobilya kıyafet vs aklına ne gelirse hepsini 8.ayında aldım.Saglıkla olsunda hepsi alınıyor hiç merak etme.
Ben korkuyorum. Dr konuştukça sinirlerim daha da geriliyor. Dr um iyi bir insan biliyorum ama sadece benim sağlığımla ilgileniyor gibi. Yani yada bana öyle geliyor. Bende istiyorum ki melegimi iyi etsin. Ben dayanırım 4 ay daha. Ama Dr önce senin sağlığın diyor. Bugün öğrendim ki meleğim kendini toplamış daha iyi durumda. Aslında sormak istediğim bi kaç bisey daha var ama hem gec oldu hemde üst üste konu açmış olcam. Belki bilgin vardır akıntı m oluyor benim. Beyaz ve peynir gibi. Zaten mantar vardı bende. Bu akıntı başka ama. Hem içim ilik ilik oluyor sarı akıntı geliyor hemde beyaz beyaz bisey geliyor. Bugün dra sordum ilaç verecek misiniz diye. Hayır dedi. Bebeğini etkileyebilir o yüzden sen temizliğine dikkat et dedi. Bilmiyoru m ya Dr kafamı karıştırıyor. Ben mi cok panik yapıyorum acaba.

gözleri
Ben hala burda değilim. Resimlere bakıp bakıp şükürler ediyorum :) Uzuntume ortak oldunuz, bende mutluluguma ortak olun istedim. Heyecanımı maruz görün görgüsüz gibi resim attım ama napiyim içim içime sığmıyor kiiii :)

BEN ANNELİĞİ BUGÜN KALP ATİSLARİNİ DUYDUĞUMDA ANLADIM .. Keşke hep duyabilsem. Artık bi dahaki sefere :KK200:
gözlerim dolu dolu... çok şükür bin şükür :)

Allah ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

allah şifa versin allahın izni ile sağlıklı tatlı mı tatlı bi bebişiniz olacak inşallah

Back
X