• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacımız var:((

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.435
749
688
Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun...Bu bayram bizim ailemizin üzerine kabus gibi çöktü...Kız kardeşimin eşi bayramın ikinci günü ağır bir kalp krizi geçirdi...şu anda bilinci kapalı bir şekilde yoğun bakımda...Şu noktada yapılacak tek şey dua etmek elimiz kolumuz bağlı hepinizin dualarını bekliyorum lütfen dualarınızda ona da yer verin...

İnşallah Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda sizin hastanıza ve tüm çare bekleyenlere şifasını yetiştirsin.
Sizlere de güç kuvvet versin inşallah..

Allah acil şifalar versin arkadaşım çok üzüldüm

allah sıfa versın canım gunde 100 kez ya şafi okuyup üfleyin...çok gecmıs olsun.saglıklar dılerım

canım çok ama çok üzüldüm,dualarımız seninle allahım acil şifalar versin ailesine bağışlasın inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce saglıgına kavusur..

Hastaya Allah`tan acil şifalar diliyorum, Rabbim ailesine bağışlasın.. Sizede Allah sabır versin ve çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun..inş kız kardeşinizin eşi en kısa zamanda iyileşir..ALLAH acil şifalar versin...

Allah yardım etsin,şifa diliyorum tez vakitte inşallah...

Çok geçmiş olsun güzelim, inşallah sağlığına kavuşur hastanız. Bol bol dua edin ve bunada şükür diyin.
Bizde bir aydır hastalıkla uğraşıyoruz, önce babam kısmi felç geçirdi, sonra ciğerleri su topladı, kızımın sağlık problemleri, oğlum hastalandı benim gözlerimde sorun çıktı. Yani son bir aydır (bayram dahil) bunlarla uğraşıyoruz.
Rabbimin sınavı bu galiba deyip şükrediyoruz. İnşallah Allahın izniyle hastanız iyi olacaktır. Dualarımız sizinle.

Back
X