• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacımız var:((

Teşekkür ederim arkadaşlar hastamız hala yoğun bakımda:((Allah yardımcımız olsun...

Merak eden arkadaşlarım için yazmak istedim....hastamız yoğun bakımdan çıktı 15 gündür evde ama beynine 6 dakika oksijen gitmediği için hafıza kaybı yaşıyor...Tıpkı 3 yaşında bebek gibi herşey yeniden öğretiliyor...Tuvalet.beslenme.herşey herşey allah yardımcımız olsun....konuların havada kalmasından hoşlanmadığım için yazma gereği duydum....Sağlık en önemli şey bunu bir kez daha anlamış olduk.....

Allah yardımcınız olsun.ben konuyu yeni gördüm ve içim bir garip oldu gözlerim doldu.Allah hastanıza şifa,ablanıza sabır versin.çok geçmiş olsun.

Allah yardımcınız olsun.ben konuyu yeni gördüm ve içim bir garip oldu gözlerim doldu.Allah hastanıza şifa,ablanıza sabır versin.çok geçmiş olsun.

sağolun, eksik olmayın...açılıyor yavaş yavaş ama tam olarak ne olduğunun, kim olduğunun, nerede bulunduğunun farkında değil...buna da şükür diyoruz...herşey Allahtan....

cok cok gecmis olsun...dua hele kalb rahatsizliginda cok faydalidir

Back
X