dualarınızı esirgemeyin lütfen... çok ihtiyacım var...

cino_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
485
0
0
Erzincan
kızlar herkeslere merhaba... yaklaşık 10 gündür siteye uğramadım, 10 gün önce kontole gittiğimizde biz tabi o zaman 7 haftalık zannediyorduk, kalp atışını duyarız diye ümitle gittik..fakat ultrasonda sadece keseyi gördük ve doktor 5+2 olduğunu, kese çağının da haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. b hcg bakıldı düşüş var mı diye, dr boş gebelikten şüphelendi ancak kan tahlili sonucumda normAL çıktı.. yarın tekrar kontolüm var, geçen kontrolden bu yana yine 7 haftalık oluyor, sizden ricam lütfen bana dua edin, hamilelerin duları kabul olurmuş, miniğimin pıtpıtlarını duyalım...10 gün kendime yasak koydum burada çünkü hem iyi hem de kötü örnekler var durumumla ilgili..hasssaslığım nedeniyle de hep kötü olanları düşündüm..moralim çok bozuldu, ben de hiç bişi okumamaya karar verdim.. yarın inşallah iyi haberler alırız, noolur dualarınızı eksik etmeyin...

canımmm şuanda aynı şeyleri yaşıyoruzz ve inşallah rabbim sana bebeğinin kalp atışlarını duymanı nasip eder..
bende hamile kaldığımda aklımda binbir seneryo yazdım burdaki dış gebelikle ilgili boş gebelikle ilgili şeyleri okudum ve kafaya taktım allahım bana yaşatma diye dua ettim..
önce dış gebelikten korktum 6. haftada gittik keseyi gördük ohh dedim kalp atımı için erken dedi dr. haftaya gel dedi ve perşembe 7+4 gittik ve kesemizin içinin boş olduğunu boş gebelik olabileceğini söyledi ama salıya kadar bekleyelim yine bir gelişme olmassa kürtaj yapıcam dedi..cumartesi başka bir dr. daha gittik ve o dr. aynı şeyi söyledi kese boş gelişimi durmuş kesenin dedi..yani salı günü kürtaj oluyorum..
cok üzüldüm ve yıkıldımmm allahım hiçkimseyi bu sıvandan gecrimesin..binbir zorlukla hamile kalıpta bu şekilde olması beni cok üzdü birde bu 5. hamileliğimdi ve hiçbirini kucağıma almak nasip olmadı..
boş gebeliğind sebebleri sağlıksız sperm ve yumurtdan kaynaklanır dedi dr.
ama senin için cok dua edicem sen bu acıları yaşama..

inş duyarsınız kızlar hiç bi sorun çıkmaz

geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin için..inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun bebeğine...

peki kan tahlili felan yaptılar mı? beta hcg haftanla uyumlu mu diye?kese çapı felan nasıldı peki? yani burada 8. hatta 9. haftada da duyanlar var belki bi şans vardır ??

canım seni merak ettim gelmedinmi dr,dan..inşallah bebişini görmüşsündür..

canım seni merak ettim gelmedinmi dr,dan..inşallah bebişini görmüşsündür..

maalesef göremedik ve dün akşam küretaj yapıldı( boş gebelikmiş. zaten kese de küçülmeye başlamış.. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın... kelimeler yok, içim bomboş...bikaç hafta bile anneliği kenarından da olsun yaşadım..Allah bu günleri aratmasın..diyecek çok fazla bişi yok..Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

canımm cokk gecmiş olsun inan cok üzüldüm rabbim aynı acıları birdaha yaşatmasın..bende bugün kürtaj oldum dr. daha fazla beklemenin anlamı yok dedi kesemiş boştu ve boş gebelik yaşamışız.seni şuanda ne iyi anlayacak bilecek kişilerden birisiyim benimde içim cok yanıyo cük üzülüyorum.. aylarca ben bu anı bekledim ama böyle sonuclanacağını düşündüm ama düşünmek istemez istemez gibi aklıam getirmek istemedim..ne diyelim canım demekki rabbim bunu hayırlı gördü bize elbet birgün sağlıklı evlatlarımız olucak ama biraz zaman gerekiyo allahım yar ve yardımcın olsun..
peki dr. ne kadar korunma süresi verdi..ben bir ay gecsin tekrardan başlıcam çalışmalara belki acle ediyorum ama bu 5. hamilelik ve 6 yıllıkta evliyim benimle evlenen arkadaşlarım ikinciyi büyüttü bile ama ben dah birinciyi bile bulamadım..diliyorumki tekrardan hamile kalınca sağlıklı sıhatli kucağıma almak..rabbim herkezin evladın sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…