dualarinizi istixorum

kibariye29

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
273
3
116
İzmir
Ben esimle 7 aydir ayriyim ne olur benim icin biri dua etsin esimin beni birkere aramasi istiyorum ne olur dua edin ben ozel gunumde oldugum icin bana yardim efin ararsa size duacigim allah sizden razi olsun

inşallah en kısa zamanda arar arkadaşım..allah eşinin gönlüne yumuşaklık versin,seni arama isteği versin senin de i,çini ferahlatsın..allah yardımcın olsunn

Canim biliyorum cok sacma ama benim esim annekuzusuydu annesi ne derse onu yapar ama biz birbirimizi cok sevdik.benim icin okurmusun canim rica etsem lutfen

canm kendin okumalısın...bn okusam olmaz çünkü kişisel bir dua manası açısından allahım bana şunu ver falan gibi mealen...ama peygamber efendimizin torununun oğlu imma zeynel abidin.. sen de biliyorsundur belki..yani çok özel bi duaa

Ben esimle 7 aydir ayriyim ne olur benim icin biri dua etsin esimin beni birkere aramasi istiyorum ne olur dua edin ben ozel gunumde oldugum icin bana yardim efin ararsa size duacigim allah sizden razi olsun

senin için dua edicem krdeşm gönlünü ferah tutt Allahtan ümit kesilmez.... "ŞÜPHESİZ ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR" (BAKARA 153)

Bu dua var 7 gun gunde 3 kez okuyosun..ve bende cok ise yaradi. O gelip senle konusuyo.bir kerw cok kotu kavga etmistik ayrilcaktik okudum ise yaradi

Back
X