CanisiBende okurum canım.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Allah kabul etsin amin amin tüm kardeşlerimize inşallah.Aldığım yasini okudum cuma saatinde Rabbim tez vakitte kavuştursun ins seninde isteyen herkesin de kucağını doldursun ..
Gücün ne kadar yetiyorsa okuyabilirsin canim Allah razı olsunOkurum tabiki birden fazla okunuyorsa birden fazla da alırım
Tamamdır canım okuduğum kadar sayısını yazarım. İnşallah Rabbim hayırlısıyla evlat nasip eder sanaGücün ne kadar yetiyorsa okuyabilirsin canim Allah razı olsun
İnşallah tüm arkadaşlarımla nasip olsunn canimTamamdır canım okuduğum kadar sayısını yazarım. İnşallah Rabbim hayırlısıyla evlat nasip eder sana
Canım bir tane okudum Rabbim sana hayırla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..
Biliyorsunuz çoğunuz tüp bebekte 4ncu denemeye gideceğim zorlu süreçler geçirdim.
Son denemem hayırlısıyla sağlıkla sonuçlanması için dualariniza ihtiyacım var
Benim için 20 gün içinde 1 er Yasini şerif okurmusunuz
Hepinize canı gönülden teşekkür ederim bir nefes bir dua olun bana da..
Amin isteyen herkese inşallah sağolasınCanım bir tane okudum Rabbim sana hayırla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yeni gördüm canim ,kusura bakma :/ 2 tane aldımDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..
Biliyorsunuz çoğunuz tüp bebekte 4ncu denemeye gideceğim zorlu süreçler geçirdim.
Canım benim insallah rabbim dualarını kabul etsin simdi adetliyim ama biter bitmez okurum senin icinDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..
Yeni gördüm canim ,kusura bakma :/ 2 tane aldımAllah güzel gönlüne göre versin insallah
Bende yeni gördüm canim konunu hemen okurum kusura bakma olurmu
Yok sürem daha vardı zaten Allah razı olsun canimlaaar olsunCanım benim insallah rabbim dualarını kabul etsin simdi adetliyim ama biter bitmez okurum senin icin
Ben okurum canm bu sefer kucağına al inşallahDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..
Tugbisim sagolasin hepimiz alalım inşallahBen okurum canm bu sefer kucağına al inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?