Amin haticem aminnTugbisim sagolasin hepimiz alalım inşallah
Sağol yarimmmBende okurum canım rabbım hayırlıca nasıp etsın ınslalah sağlıklı hayırlı bır evlat versın
Alınıyor filizim farketmez ne kadar okunsaKactane aliniyo canim istedigin kadarmi
Tamam canim yazicam ben birazdanAlınıyor filizim farketmez ne kadar okunsa
Son şansımı denicem canım aynen kalmadı daha artık nasip bakalımAmin haticem aminnaynı merkezde mi yaptrcan tekrar kuzum dondurmuş embryo mu
Yaa Rabbim dua edenlerin ne skntisi varsa gidersin10tane aldim canim
Bilmezmiyim yarimm biliyorum. Amin inşallah dualarken tüm arkadaşlarımı niyetime alarak yapacağım hepsinin olmasını isterim yüzleri gülsün herkrsin inşallah aminnn aminnnBenı hatırlamazsın belkı dua gruplarında ve mesajlarda konuşuyorduk benımde bebegım olmuyordu.bır kızım oldu tüp bebek ıle çok şükür. Inslalah senın gibi bu yolda emek harcayan her kadın sağ salım kavuşur cennet kokulu yavrularına
Sifa olsun herkese insAllah canim Rabbim yüzünüzü güldürsün enkisa zamandaYaa Rabbim dua edenlerin ne skntisi varsa gidersinokuyan okumayan herkes ne güzelsiniz..
Bilmezmiyim yarimm biliyorum. Amin inşallah dualarken tüm arkadaşlarımı niyetime alarak yapacağım hepsinin olmasını isterim yüzleri gülsün herkrsin inşallah aminnn aminnn
Aminn aminnn filiz ablam inşallah burdaki tüm arkadaşlarımın.. Allah büyük inşallah hazinesinden bizede verirSifa olsun herkese insAllah canim Rabbim yüzünüzü güldürsün enkisa zamanda
Aynen canımBütün isteyen arkadaşlara diye de niyet ederseniz mutlu olurum bu yoldaki zorluk cekenleri çok iyi anlıyorum..
Allah kabul etsin kaptanimKuzum okudum ben
Sağol canım benm hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin inşallahH M canıımmm, ben de birazdan 1 tane okuyacağım. Okumuş olarak sayabilirsin. Allah tez zamanda her isteyene Çifter Çifter versin inşallah
Hayrlsı olsun inşallah kuzum umut her zaman vardr❤Son şansımı denicem canım aynen kalmadı daha artık nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?