Sağol canimmCanım doğum günün kutlu olsun
Sayısı var mıydı Yasin'in 6 kişi daha okudu:)
Yeni yaşın sağlıkla mutlu haberlerle gelsin inşallah:)
Amin inşallahAldığım yasini okudum canım,hakkında hayırlısı olsun, yeni yaşında hayırlı olsun
Aminn inşallah isteyen herkesin
Profil msjlarindan yazmıştım cnm bende okurum diye o gün okudum
Canım aklıma düştün nasılsın? Son durumun neDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..
Biliyorsunuz çoğunuz tüp bebekte 4ncu denemeye gideceğim zorlu süreçler geçirdim.
Son denemem hayırlısıyla sağlıkla sonuçlanması için dualariniza ihtiyacım var
Benim için 20 gün içinde 1 er Yasini şerif okurmusunuz
Hepinize canı gönülden teşekkür ederim bir nefes bir dua olun bana da..
Canım senin için yarın 1 Yasin'i Şerif aldım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah dualarımdasınDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun..
Biliyorsunuz çoğunuz tüp bebekte 4ncu denemeye gideceğim zorlu süreçler geçirdim.
Son denemem hayırlısıyla sağlıkla sonuçlanması için dualariniza ihtiyacım var
Benim için 20 gün içinde 1 er Yasini şerif okurmusunuz
Hepinize canı gönülden teşekkür ederim bir nefes bir dua olun bana da..
Canim maalesef olmadı.. hayırlısı böyleymişCanım aklıma düştün nasılsın? Son durumun ne
Allah razı olsun canim sürecim geçti olmadı ama yinede sagolCanım senin için yarın 1 Yasin'i Şerif aldım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah dualarımdasın
İnşallah canim ümidimiz o yöndeCanım üzme sen kendini Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur en hayırlı zamanda gelir inşallah meleğin
Canım çok üzüldüm inşallah olur. Genetik test yaptırdınız mi .hiç çocuğun var mı.dun senin için de dua ettim . Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Canim maalesef olmadı.. hayırlısı böyleymiş
Hiç yok canımCanım çok üzüldüm inşallah olur. Genetik test yaptırdınız mi .hiç çocuğun var mı.dun senin için de dua ettim . Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?