- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Kızım için yaptım böyle bir hamle.
Çünkü annemi de kayınvalidemi de kendi evinden etmek istemem.
Etrafımdaki çalışan annelerin ya annesi onda kalıyor ya kayınvalidesi
Evi ayırabiliriz çünkü hem kiradayız hemde kayınvalidem de başka bir şehirde evi var.
Biz ileride evimize gideriz diyor kendi zaten.
Kararını vermişsin zaten, şimdi "sen ne yaptın kv ile komşu olunur mu hiç" falan gibi yorumları okuyup boş yere içine kötü niyet sokma. Demek kv uyumlu bir insan ki böyle bir karar almışsın.
Şu anda kesinlikle düşünmem komşu olmayı dahi çünkü evim genelde dağınık olur hafta sonu 12 de 1 de kalkarım , yemek canım istemezse yapmam falan.. ne bana ne eşime dert değil bu durum ama kv komşum olsa bunlar bana hep tedirginlik nedeni olurdu. Ama çocuğum olsa kv min bakmasını çok isterdim. O zaman ben de senin aldığın gibi bir karar alabilirdim.
Karar verilmiş artık kötü düşünme , iyi düşün iyi olsun
Canım selam. Bizde 4 katlı villada oturuyoruz. İkizlerimdoğacak yakında. Kayınvalidemi çağirdım bende bizimle yaşaması icin. Ev islerini yapan yatili kadin var evde. Ben işe dönunce göz kulak olmasını istedim. Kocan kv ile seni karşı karşiya getirmiyorsa hic sorun olmaz beraber yasanir canim. Ben esime tembihledim evin kurallarini. Kv e söyledi simdiden bizim evin duzenini bozma diye.
Bence de çok mantıklı olmuş.
Sorunlu değilse ailesi gayet olur.
Hem çocuguna bakılır, hem işlerin görülür.
Üst katta siz kalırsınız zaten
yemek dışında herkes çekilir köşesine.
Baktın olmuyor zaten kira ev
tekrar ayrı evlere geçersiniz. geri gönüşü olmayan bir şey değil.
Limoncu senin İstanbuldaki kiralardan haberin yok herhaldeeeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
siz girmişsiniz bu yola
deneyip göreceksiniz
yalnız yemek çamaşır bulaşık vs nasıl olacak
yani kapılar ayrı
kv sabah çocuğa bakacak siz gelince evine mi gidecek
yoksa tüm gün evde yemek de yapacak birlikte mi yenilecek
çamaşır bulaşık ayrı ayrı mı atılacak
yani evi görmediğimiz için tam somutlayamadım herkesin evi eşyası var şimdi
iki ayrı ev iki ayrı bulaşık makinası mı olacak
sizin kızın bulaşığını sizin evde makinaya kendi eşinin bulaşığını kendi evinde makinaya mı dizecek
İstanbul şartları galiba arkadaşın bahsettiği.evi cokkk phalıya bulmussun bencee
1+1 ler bile 1500 civarından başlıyor ve yukarı çıkıyor ki konu sahibinin ki 5+2 miymiş.Limoncu senin İstanbuldaki kiralardan haberin yok herhalde
Benim evim 2+1 / 1000tl veriyorum
Ki İstanbul merkezi yerlerde aynı evler 2/3 katı neredeysebirde dubleks bulmuş.Üstelik çift mutfaklı vs. Öpsün başına koysun bence
Konu sahibi , inşallah hakkında hayırlısı olur.Aranız iyi herhalde ki böyle bir karar almışsın.
Aynen öyle..1+1 ler bile 1500 civarından başlıyor ve yukarı çıkıyor ki konu sahibinin ki 5+2 miymiş.
İstanbul şartları galiba arkadaşın bahsettiği.
Gayet uygun bi fiyat öyleyse normal daireler 3+1 en küçüğü 1000den başlıyo.
Çok teşekkür ederim.
Kayınvalidem gerçekten uyumlu bir insan.
Haftasonu öyle gelin kalksın da kahvaltı hazırlasın falan diye beklemez aksine ses yapmaayalım da uyusunlar der eminim.
3 buçuk yıllık evliyim tanıdım artık :)
Teşekkürler yorumuzun için.
Biz altta kayınvalidemler üstte kalacaklar.
Onlar yıllardır bahçekatta oturdular üst katta güzel bir teras var o yüzden onlar üst kata geçmek istediler :)
umarım herşeyin hayırlısı olur..
evi cokkk phalıya bulmussun bencee
bence harika yapmışsın. helal olsun torun bakmak isteyen kv ve kp re.Arkadaşlar Merhaba
Ben çalışıyorum ve 2 yaşında bir kızım var.
Kızımı sabah işe gitmeden ya ananeye ya babanneye bırakıyorduk ama artık sabah onu uykudan uyandırmak beni o kadar kahrediyordu ki kayın valideme birlikte dublekste oturmayı teklif ettim.
Bu zamanda hangi gelin birlikte oturmayı teklif eder sana helal olsun diyen de var,sen ne yaptın saçmalama diyende..
Biz kiracıyız kayın validemler de kirada oturuyor.
Biz 1350 TL veriyoruz onlar 550 TL veriyorlar. (Kayınpederim de var)
O yüzden sıfır içime sinen bir dubleks buldum 1500 TL ye.
Kapı girişleri ayrı,banyosu,wc si,mutfağı her şeyi ayrı sadece holden üst kata merdiveni var.
Çocuğumun bir düzeni olsun istediğim için yaptım bunu ama tabiki soru işaretleri var kafamda.
Gerçi haftanın 5 günü evde olmayacağım. Hafta sonları da genelde geziyoruz.
Aramızda hiç bu şekilde yaşayan var mı ?
Ya da bana tavsiyeniz ?
Amacım akıl almak bu konuda sohbet etmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?