DUBLEKSE ÇIKIYORUZ..

O zaman anlattığınız şartlarda gayet mantıklı olmuş.
Herşeyi de konuşup planlamışsınız zaten ilerisi için de sıkıntı olmayacak.
Hayırlısı olsun sizin için.

Çok teşekkür ederim.
Kayınvalidem gerçekten uyumlu bir insan.
Haftasonu öyle gelin kalksın da kahvaltı hazırlasın falan diye beklemez aksine ses yapmaayalım da uyusunlar der eminim.
3 buçuk yıllık evliyim tanıdım artık :)

ikizlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bende aileden biri olmadıkça güvenip bırakamıyorum kimseye kızımı..
Umarım büyük sorunlar çıkmadan yaşayıp gideriz :)

Teşekkürler yorumuzun için.
Biz altta kayınvalidemler üstte kalacaklar.
Onlar yıllardır bahçekatta oturdular üst katta güzel bir teras var o yüzden onlar üst kata geçmek istediler :)
umarım herşeyin hayırlısı olur..

kayınvaldenizle ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz
ben mesela kızımı evladım canımdan cok severım ama kızım için bile olsa yapamam o kadınla
kadın zaten beni tımarhanelik eder benim de çocuguma hayrım kalmaz

siz kararınızı zaten vermişsiniz
hayırlısı olsun
yalnız cocugunuz ne bıleyım surda bır kac seneye krese gıder falan o zaman hadı artık ıhtıyacımız kalmadı evlerı ayıralım dıyebılır mısınız?
hanı o zaman da şimdi böle mi olduk falan tavırlar yok ağlamalar sömürüler falan yapacak biri mi ?
birde evde yaşam nasıl olacak kapılar ayrı mutfak falan hep ayrı demişsiniz de yeme içme falan beraber mi olacak şimdi ?

ben açıkcası kendi adıma kendimi kayınvaldemle değil dublex de yekta harmanlının ki gibi bir malikanede bile hayal edemediğim için bana çok korkunç geldi bu fikir
ama dediğim gibi siz kayınvaldenızle demekki iyisiniz ki ondan böyle yaptınız
inşallah iyiyken kötü olmazsınız
hayırlısı olsun

eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Limoncu senin İstanbuldaki kiralardan haberin yok herhalde
Benim evim 2+1 / 1000tl veriyorum
Ki İstanbul merkezi yerlerde aynı evler 2/3 katı neredeyse birde dubleks bulmuş.Üstelik çift mutfaklı vs. Öpsün başına koysun bence

Konu sahibi , inşallah hakkında hayırlısı olur.Aranız iyi herhalde ki böyle bir karar almışsın.

Ne güzel ayrıntılı ayrıntılı düşünmüşsünüz :)
Akşam yemekleri bir arada olacak.
Biz sabah evden çıkarken anne biz gidiyoruz diye seslenip haber vericez çıkıcaz.
İkimizde bulaşık makinası ayrı olacak ama çamaşır makinası için tek gider var. Üst katta olacak makina :)
Herkes kendine özel çamaşır sepetine atacak çamaşırını ve ayrı yıkanacak :)
Gündüz kızımın odası aşağıda olduğu için genelde bizim katta olurlar.Yemekten sonra kendi katlarına dinlenmeye çıkacaklar :) şimdilik planlar böyle canım :)

Allah pişman etmesin inşallah.
Kızınız için en doğru olanı yapmışsınız bence.
İkinizde uyumlu olduktan sonra neden geçinilmesin ki.
Ha illa ki ufak tefek sorunlar olabilir.
İnşallah onları da büyütmeden tatlıya bağlarsınız.
Şimdiden hayırlı olsun

1+1 ler bile 1500 civarından başlıyor ve yukarı çıkıyor ki konu sahibinin ki 5+2 miymiş.

Benim kvde de öyledir, onlarda kaldığımız da her seferinde ben severim diye sarma yapar sabah kahvaltıya ne istersiniz diye akşamdan sorar. Ama işte yine de komşu olsak 1de bişey için kapımı çalsa ben uyuyor olsam mahçup hissederim.. ondan dedim. Bir de çok iyiler ama sohbetimiz çok yok. 4 sene oldu hala çekingeniz iki taraf da..

Ama çocuğum olsa dediğim gibi ben de çok isterdim kvmin bakmasını. Çok sevgi dolu iyi niyetli insanlar gerçekten. Tek torunları var o da Almanyada , doğdu doğalı 2 kere gördüler. Çocuğum olsa onların da bakmak ilgilenmek isteyeceklerinden eminim zaten. Öyle bir durum olsa kiralarını da ben verir yanıma gelmelerini isterdim. Hem artık çocuk da olunca sohbet edecek konu da çıkardı

olsun farketmez zaten :)
ben çocuk olduktan sonra 1 yıl kv denin evinde kaldım
dubleks olmadığı halde bir sorun yaşamadım.
Sonuçta çocuguma bakıldı, işten geldiğimde yemeğim önüme
koyuldu :)
hayatımın en kolay zamanlarıydı diyebilirim.
Biraz oturup odama geçiyordum.
Sadece haftasonları eve geçiyorduk
o da onlar dinlensinler diye.
Sonuçta oğlum geceleri sürekli ağlıyordu
eşimin kardeşi bile gece uyanıp birazda ben dolaştirim diye
koridorda turluyordu düşün artık.

Dediğim gibi baktınız çok sorun oluyor zaten ayırırsınız.

bence harika yapmışsın. helal olsun torun bakmak isteyen kv ve kp re.

bunun geçici bir süre olduğunu herkes kabul etti mi peki ?
yani sonra ne bileyim onlar da kiradaymış sizde kiradaymışsınız , çocuk biraz büyüyünce kreş zamanı gelince ayrılmak istediğinizde böyle iki hane bir yerde tek kira , tek mutfak masrafı falan rahat gelmesin sonra ?

allah korusun hani istediğiniz zaman da ayrılamazsanız o kötü
yoksa şu durumda mantıklı düşünmüşsünüz çocuğu için insan katlanıyor işte

bence gayet iyi fiyatı ve mantıklı bi hareket olmuş. holden çıkan merdivenin başına bir kapı taktırın. hafta sonu-gece kapatın o kapıyı evin tam anlamıyla ayrı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…