- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
ala ala nasil evlilikler bunlar özelin hayat vs cinselik? hafta sonundan hafta sonuna mi. galiba esimle benim libidom yüksekolsun farketmez zaten :)
ben çocuk olduktan sonra 1 yıl kv denin evinde kaldım
dubleks olmadığı halde bir sorun yaşamadım.
Sonuçta çocuguma bakıldı, işten geldiğimde yemeğim önüme
koyuldu :)
hayatımın en kolay zamanlarıydı diyebilirim.
Biraz oturup odama geçiyordum.
Sadece haftasonları eve geçiyorduk
o da onlar dinlensinler diye.
Sonuçta oğlum geceleri sürekli ağlıyordu
eşimin kardeşi bile gece uyanıp birazda ben dolaştirim diye
koridorda turluyordu düşün artık.
Dediğim gibi baktınız çok sorun oluyor zaten ayırırsınız.
:)) o göz kulak olacak sadece. Evin düzenini bozmaması konusunda oğlu uyarıyı verdi:) Allahtan uyumlu biri. Tavsiyelerini dinlerim bana uygun olan var ise uygularım. Tabi ôzel hayat kalmayacak, benim iki tane olacak:) 6 ay sonra işe gidecegim. Birilerinin olması lazim.oh canim hem yardim etsin hem karismak yasakne olursa olsun sonuc özel hayat kalmiyor. o yüzden evimde kendim baktim cocugumu sonrada krese verdim. kimseyle ugrasamam. ne kadar iyi olursaniz olun ayni evin icinde ben kendi annemle dahi yasiyamam.
ala ala nasil evlilikler bunlar özelin hayat vs cinselik? hafta sonundan hafta sonuna mi. galiba esimle benim libidom yüksekhayatta öyle evde biri varken rahat edemem
Çocuk olunca öncelikler degisiyor. Bende hayatta evde kimseyi istemem diyordum ama simdi bakici kadin ile yalniz birakamam. Ben kuzularimi 3 sene bekledim:)ala ala nasil evlilikler bunlar özelin hayat vs cinselik? hafta sonundan hafta sonuna mi. galiba esimle benim libidom yüksekhayatta öyle evde biri varken rahat edemem
Çocuk olunca öncelikler degisiyor. Bende hayatta evde kimseyi istemem diyordum ama simdi bakici kadin ile yalniz birakamam. Ben kuzularimi 3 sene bekledim:)
ala ala nasil evlilikler bunlar özelin hayat vs cinselik? hafta sonundan hafta sonuna mi. galiba esimle benim libidom yüksekhayatta öyle evde biri varken rahat edemem
Arkadaşlar Merhaba
Ben çalışıyorum ve 2 yaşında bir kızım var.
Kızımı sabah işe gitmeden ya ananeye ya babanneye bırakıyorduk ama artık sabah onu uykudan uyandırmak beni o kadar kahrediyordu ki kayın valideme birlikte dublekste oturmayı teklif ettim.
Bu zamanda hangi gelin birlikte oturmayı teklif eder sana helal olsun diyen de var,sen ne yaptın saçmalama diyende..
Biz kiracıyız kayın validemler de kirada oturuyor.
Biz 1350 TL veriyoruz onlar 550 TL veriyorlar. (Kayınpederim de var)
O yüzden sıfır içime sinen bir dubleks buldum 1500 TL ye.
Kapı girişleri ayrı,banyosu,wc si,mutfağı her şeyi ayrı sadece holden üst kata merdiveni var.
Çocuğumun bir düzeni olsun istediğim için yaptım bunu ama tabiki soru işaretleri var kafamda.
Gerçi haftanın 5 günü evde olmayacağım. Hafta sonları da genelde geziyoruz.
Aramızda hiç bu şekilde yaşayan var mı ?
Ya da bana tavsiyeniz ?
Amacım akıl almak bu konuda sohbet etmek..
Hayırlı olsunbizimki 1500 :)
Arkadaşlar Merhaba
Ben çalışıyorum ve 2 yaşında bir kızım var.
Kızımı sabah işe gitmeden ya ananeye ya babanneye bırakıyorduk ama artık sabah onu uykudan uyandırmak beni o kadar kahrediyordu ki kayın valideme birlikte dublekste oturmayı teklif ettim.
Bu zamanda hangi gelin birlikte oturmayı teklif eder sana helal olsun diyen de var,sen ne yaptın saçmalama diyende..
Biz kiracıyız kayın validemler de kirada oturuyor.
Biz 1350 TL veriyoruz onlar 550 TL veriyorlar. (Kayınpederim de var)
O yüzden sıfır içime sinen bir dubleks buldum 1500 TL ye.
Kapı girişleri ayrı,banyosu,wc si,mutfağı her şeyi ayrı sadece holden üst kata merdiveni var.
Çocuğumun bir düzeni olsun istediğim için yaptım bunu ama tabiki soru işaretleri var kafamda.
Gerçi haftanın 5 günü evde olmayacağım. Hafta sonları da genelde geziyoruz.
Aramızda hiç bu şekilde yaşayan var mı ?
Ya da bana tavsiyeniz ?
Amacım akıl almak bu konuda sohbet etmek..
Benimde kafamdaki max 2 sene sonra kayinvalide kendi evine gider, cocuklar bakiciya alismis olur, belki krese giderler. İse giderken gozum arkada kalmasin diger seyler halledilir. Baktikki olmuyor arada otele kacariz :)Aynen bende normal şartlarda kalabalık sevmem.
Bu çocuktan dolayı kendi hayatımızdan vazgeçmek değil
Geçici bir süre askıya almak
Önceliği çocuğa vermek.
İçim rahat bir şekilde işe gelebilmem
özel hayatımdan çok daha önemli.
Şuan çocuk 3,5 yaşında herşey normal seyrinde.
Evimizdeyiz
Sıkıntı yok :)
Fiyat cok iyi bence.bizimki 1500 :)
bizimki 1500 :)
Valla ben sekiz yıllık evliyim geçen hafta 8.yılı bitirdik çok şükür gelin geldiğim günden beri kaynanamla oturuyorum. Allahın izniyle çok ciddi sorunlar yaşamadık 4 yaşında kızım ve 1.5 yaşında oğlum var ikisini de o büyütüyor çalışmak zorundayım oyüzden çalışıyorum ayrıca eşim lise mezunu ben lisans mezunuyum ve şuan memurum gelir uzmanı olmaya çalışıyorum bir taraftan müdürlük sınavları da var ve tek dairede kalıyoruz iki evimiz var eşimle bana ait ve hergün eşimin diğer beş kardeşinden biri sürekli bizde anlayacağın ben daha çılgınım senden sen yeterki anlaşmak iste kaynananla.
Allah yardım ediyor doğru olduktan sonra ben çok sıkıntı çektim ama hep dürüst ve saygılı oldum ucunda ne olursa olsun intikam ve kin duygusuna kalbimde yer vermedim eşimle tartışsam bile kaynanama yansıtmadım kaynanamla tartışsam eşime bile yansıtmadım dokuz ay hamileliğimde işten gelince yemeğimi de yaptım oda çamaşırlarımı yıkadı katladı günde sadece bir kere arıyorum ayıp olmasın diye fazla ararsam sıkıntı olabilir ama oda gözü gibi bakıyor sağolsun arkadaşlarına bile gitmiyor çocuklara birşey olacak diye
insan kendi annesiyle bile fikir ayrılığı yaşıyor yeterki onun yaşça bizden büyük ve kocamızın annesi olduğunu unutmayalım doğru haklı olsak bile susucağımız yeri bilelim Allah ozaman yardım eder inşallah. Çocuklarımı işe getirdiğimde herkes hayranlıkla bakıyor terbiyelerine ve hareketlerine ve onları büyüten kocamın okula bile gitmeyen annesi. İnşallah onun hakkına girmeden vazifelerimi yaparım beni sevmese bile. Hafta sonları ben mesela fazla dışarı çıkmam evle ilgilenirim. Gelenim de gidenim de eksik değil hafta içi bile yemeğe davete çağırırlar bizi beraber gideriz.
Sen yeterki anlaşmak iste güzelim kocanla aran iyiyse annesiyle de aran iyi olur onu yetiştirip büyüten kişiliğini oluşturan o çünkü.
Benim kızım 4 yaşına girmedi işe gidebilir miyim dediğimde tabi gidebilirsin anne akşam gel ama olur mu diyor sadece. Çünkü o kendi evinde büyüyor ben onu bir yere bırakmıyorum bu durum çocuklar için daha travmatik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?