DUBLEKSE ÇIKIYORUZ..

cocugun biraz büyüyene kadar olabilir. birbirinizi idare ederseniz cok fazla konusmazsanız yani o aradaki çizgiyi bozmassanız gecinirsiniz

sizinki aynı evde değil aynı apartmanda oturmak gibi olmuş sanki, ben öyle anladım yani. birlikte yapar yersiniz.
açıkcası ben şimdiden düşünüyorum kızım hadi kreşte bütün gün oynuyor eğleniyor ama ilkokula başladığında sabahın köründen akşama kadar okulda duramaz, eve kimi güvenip alacağım vs vs diye...
öyle bir şansım olsa kayınvalidemle yakın oturmak isterim en azından sabah okula bırakır öğleden sonra alır, karnını doyurur... yani sadece bebekken değil baya büyüyene kadar destek olacak biri lazım çalışan anneye. bence annesi ya da kayınvalidesi yakınında olup bakmaya gönüllü olanlar çok şanslılar.

ala ala nasil evlilikler bunlar özelin hayat vs cinselik? hafta sonundan hafta sonuna mi. galiba esimle benim libidom yüksek hayatta öyle evde biri varken rahat edemem

:)) o göz kulak olacak sadece. Evin düzenini bozmaması konusunda oğlu uyarıyı verdi:) Allahtan uyumlu biri. Tavsiyelerini dinlerim bana uygun olan var ise uygularım. Tabi ôzel hayat kalmayacak, benim iki tane olacak:) 6 ay sonra işe gidecegim. Birilerinin olması lazim.

ala ala nasil evlilikler bunlar özelin hayat vs cinselik? hafta sonundan hafta sonuna mi. galiba esimle benim libidom yüksek hayatta öyle evde biri varken rahat edemem

Nedenmiş
Bomboş evde herkes yapar
Önemli olan atraksiyon, ekşın falan
ne sıkıcısınız, nasıl evlilik sizin ki hiç anlamadım

Çocuk olunca öncelikler degisiyor. Bende hayatta evde kimseyi istemem diyordum ama simdi bakici kadin ile yalniz birakamam. Ben kuzularimi 3 sene bekledim:)

Selin'cim şaka bir yana
bazen mecburi haller olabiliyor.
Bende bakıcıya bırakabilirdim ama babaanne gibi
bir alternatifim varken değerlendirmek istedim.
Bunun için de biraz fedakarlık yapıyorsun mecburen.
Çocuk için askıya alabiliyorsun hayatını.
Ki geçici şeyler bunlar.
1 yıl da cinsel hayat, özel hayat biraz tolere edilebilir.
Ha sen edemezsin ona bir şey diyemem. S SSelinn_88

Çocuk olunca öncelikler degisiyor. Bende hayatta evde kimseyi istemem diyordum ama simdi bakici kadin ile yalniz birakamam. Ben kuzularimi 3 sene bekledim:)

Aynen bende normal şartlarda kalabalık sevmem.
Bu çocuktan dolayı kendi hayatımızdan vazgeçmek değil
Geçici bir süre askıya almak
Önceliği çocuğa vermek.
İçim rahat bir şekilde işe gelebilmem
özel hayatımdan çok daha önemli.
Şuan çocuk 3,5 yaşında herşey normal seyrinde.
Evimizdeyiz
Sıkıntı yok :)

Keşke Altlı üstlü iki daire tutsaydın da kiralarının üzerini sen tamamlasaydın ,eşin ailesiyle birlikte yaşamak eğer ki uyumunuz varsa ve her şeyi birlikte yapmaya çalışmazlarsa çok avantajlı ,eve gelince hazır yemek bulursun bebeğini uyandırmazsın bir yere giderken çocuğu hazırla bırak derdin olmaz bir yola çıkmışsın Allah utandırmasın.
eşimin ailesinin sürekli bize yerleşme çabası var ama ben gelmelerine bile katlanamıyorum çünkü heryeri darmadağın edip ellenmedik yer bırakmazlar gerçi bu biraz benim karakterimle de alakalı mesela evde pek usturuplu gezmem evdeki hiç bir şey yerinden kıpırdamasına tezgahta tabağa evin herhangi bir yerinde eşyaya tahammülüm yok hal böyle olunca da benimle birinin yaşaması zor oluyor

Eşimin halasıda geliniyle aynen bahsettğniz gibi oturuyorlar mecburiyetten

Memnuniyet konusu tartışılır tabi

Konunun geldiği son nokta nedir bilmiyorum tabii ki.
Fakat ev ev üstüne olmuyor malesef.

Benim de 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve ikincisi yolda.
Annemin bende kalmasını tecrübe ettim, insanın kendi annesi dahi olsa evinin ayrı olması şart.
O yüzden ben çözümü annemin yakınına taşınmakta buldum.
Ne çocuğumun düzeni ne de annemin düzeni bozuluyor bu şekilde.

Belki siz de böyle bir yöntem bulsanız daha iyi olur gibi.
İlerde aynı evde yaşadığınız için oluşacak olumsuzluklardan dolayı canınız sıkılabilir.
İnsanız sonuçta, herkes bir değil, fakat genelde problem oluşuyor böyle durumlarda.

Benim ev 1+1 kayınvalidem sizde kalırım bakarım çocuğa dedi. Benim kocamla rahat rahat kavga etme özgürlüğüm var o özgürlüğümü hiç bi şeye değişemem (kayınvalidem haklı haksız tartışmayı bırak konuşurken karışıyo kocamla aramızdaki ilişkiye), velhasıl işten ayrılıcam çocuk büyüyene kadar ben bakıcam hem gözüm arkada falan da kalmaz.

Valla ben sekiz yıllık evliyim geçen hafta 8.yılı bitirdik çok şükür gelin geldiğim günden beri kaynanamla oturuyorum. Allahın izniyle çok ciddi sorunlar yaşamadık 4 yaşında kızım ve 1.5 yaşında oğlum var ikisini de o büyütüyor çalışmak zorundayım oyüzden çalışıyorum ayrıca eşim lise mezunu ben lisans mezunuyum ve şuan memurum gelir uzmanı olmaya çalışıyorum bir taraftan müdürlük sınavları da var ve tek dairede kalıyoruz iki evimiz var eşimle bana ait ve hergün eşimin diğer beş kardeşinden biri sürekli bizde anlayacağın ben daha çılgınım senden sen yeterki anlaşmak iste kaynananla.

Allah yardım ediyor doğru olduktan sonra ben çok sıkıntı çektim ama hep dürüst ve saygılı oldum ucunda ne olursa olsun intikam ve kin duygusuna kalbimde yer vermedim eşimle tartışsam bile kaynanama yansıtmadım kaynanamla tartışsam eşime bile yansıtmadım dokuz ay hamileliğimde işten gelince yemeğimi de yaptım oda çamaşırlarımı yıkadı katladı günde sadece bir kere arıyorum ayıp olmasın diye fazla ararsam sıkıntı olabilir ama oda gözü gibi bakıyor sağolsun arkadaşlarına bile gitmiyor çocuklara birşey olacak diye

insan kendi annesiyle bile fikir ayrılığı yaşıyor yeterki onun yaşça bizden büyük ve kocamızın annesi olduğunu unutmayalım doğru haklı olsak bile susucağımız yeri bilelim Allah ozaman yardım eder inşallah. Çocuklarımı işe getirdiğimde herkes hayranlıkla bakıyor terbiyelerine ve hareketlerine ve onları büyüten kocamın okula bile gitmeyen annesi. İnşallah onun hakkına girmeden vazifelerimi yaparım beni sevmese bile. Hafta sonları ben mesela fazla dışarı çıkmam evle ilgilenirim. Gelenim de gidenim de eksik değil hafta içi bile yemeğe davete çağırırlar bizi beraber gideriz.
Sen yeterki anlaşmak iste güzelim kocanla aran iyiyse annesiyle de aran iyi olur onu yetiştirip büyüten kişiliğini oluşturan o çünkü.

Benim kızım 4 yaşına girmedi işe gidebilir miyim dediğimde tabi gidebilirsin anne akşam gel ama olur mu diyor sadece. Çünkü o kendi evinde büyüyor ben onu bir yere bırakmıyorum bu durum çocuklar için daha travmatik bence

Benimde kafamdaki max 2 sene sonra kayinvalide kendi evine gider, cocuklar bakiciya alismis olur, belki krese giderler. İse giderken gozum arkada kalmasin diger seyler halledilir. Baktikki olmuyor arada otele kacariz :)

allah bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…