- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Istanbulda 1+1 ler 1500 5+2 tutmus konu sahibieeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
olsun farketmez zaten :)
ben çocuk olduktan sonra 1 yıl kv denin evinde kaldım
dubleks olmadığı halde bir sorun yaşamadım.
Sonuçta çocuguma bakıldı, işten geldiğimde yemeğim önüme
koyuldu :)
hayatımın en kolay zamanlarıydı diyebilirim.
Biraz oturup odama geçiyordum.
Sadece haftasonları eve geçiyorduk
o da onlar dinlensinler diye.
Sonuçta oğlum geceleri sürekli ağlıyordu
eşimin kardeşi bile gece uyanıp birazda ben dolaştirim diye
koridorda turluyordu düşün artık.
Dediğim gibi baktınız çok sorun oluyor zaten ayırırsınız.
evi cokkk phalıya bulmussun bencee
bence harika yapmışsın. helal olsun torun bakmak isteyen kv ve kp re.
Istanbulda 1+1 ler 1500 5+2 tutmus konu sahibi
Evi cok uyguna tutmussunuz yemeginizde bir olacagi icin ciddi birikim yapabilirsiniz bu konuda kendinize bir plan yapin.
Camasir makinesi tek demissiniz ona bir tesisatci cagirip alt katada ayarlatin eminim kayinvalideniz sizin camasirlari yikamak isteyecek ve sizin camasirlar ortada gezecek.
Bir arkadasim sizin gibi yasiyor memnun haftasonu ayri gibiler karisanlari yok bebekleri yataktan cikmiyor.Siz zaten kotu bir elektrik alsaniz teklif etmezdiniz olumlu yaklasin guzel olsun.
alında bu kişiden kişiye degişir bazı insanlar boyle bir olayı hayal bile edemeiyorlar bende dahil , aynı semtten ev bile almayı düşenemem çünkü başıma gelecekleri az çok biliyorum 10 yıl oldu ,
ama sizin olayınız başkaymış madem böyle güzel anlaşıyorsunuz , 3-5 sene sonra ayrı evlere çıkarız çocuk okula başladıgı zaman falan deyip ileride kimsenın gönlününde kırılmasını engelliyebilirsin . çünkü ömür boyu beraber oturmayacaksın herhalde ,
erkekler düşünmez tabi onlar hiç bir iş yapmıyor kiİnanın herşeyi düşündüm :)
Çamaşırım yıkandıktan sonra sepete koyduğum gibi aşağıda mutfakta balkonum var oraya asacağım :))
Kışında kurutma makinasına..
Biz kadınlar harikayız hiç bir erkek bu kadar detaylı düşünmez hiç bir şeyi
eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Istanbulda 1200e kumeste oturursun.eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Mutfağa çamaşır makinesi kudurabilirsiniz eğer ayrı istiyorsanız.İnanın herşeyi düşündüm :)
Çamaşırım yıkandıktan sonra sepete koyduğum gibi aşağıda mutfakta balkonum var oraya asacağım :))
Kışında kurutma makinasına..
Biz kadınlar harikayız hiç bir erkek bu kadar detaylı düşünmez hiç bir şeyi
evi cokkk phalıya bulmussun bencee
İstabul'da kiralık daire bakmamışsınız galiba.eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
oh canim hem yardim etsin hem karismak yasakCanım selam. Bizde 4 katlı villada oturuyoruz. İkizlerimdoğacak yakında. Kayınvalidemi çağirdım bende bizimle yaşaması icin. Ev islerini yapan yatili kadin var evde. Ben işe dönunce göz kulak olmasını istedim. Kocan kv ile seni karşı karşiya getirmiyorsa hic sorun olmaz beraber yasanir canim. Ben esime tembihledim evin kurallarini. Kv e söyledi simdiden bizim evin duzenini bozma diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?