DUBLEKSE ÇIKIYORUZ..

eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Istanbulda 1+1 ler 1500 5+2 tutmus konu sahibi

Evi cok uyguna tutmussunuz yemeginizde bir olacagi icin ciddi birikim yapabilirsiniz bu konuda kendinize bir plan yapin.

Camasir makinesi tek demissiniz ona bir tesisatci cagirip alt katada ayarlatin eminim kayinvalideniz sizin camasirlari yikamak isteyecek ve sizin camasirlar ortada gezecek.

Bir arkadasim sizin gibi yasiyor memnun haftasonu ayri gibiler karisanlari yok bebekleri yataktan cikmiyor.Siz zaten kotu bir elektrik alsaniz teklif etmezdiniz olumlu yaklasin guzel olsun.

Benim kızım da gece bazen babanneyi istiyommm diye ağlar
Eskiden çok canımı sıkardım niye gece bile babanneyi istiyor diye
Şimdi hiç takmıyorum kayınvalidem de ver sen kızım uyu ben hallederim der
Allah razı olsun çocuğuma bakıyor önümüze yemek koyuyor çirkeflik yapmak en son aklıma gelecek şey..

alında bu kişiden kişiye degişir bazı insanlar boyle bir olayı hayal bile edemeiyorlar bende dahil , aynı semtten ev bile almayı düşenemem çünkü başıma gelecekleri az çok biliyorum 10 yıl oldu ,

ama sizin olayınız başkaymış madem böyle güzel anlaşıyorsunuz , 3-5 sene sonra ayrı evlere çıkarız çocuk okula başladıgı zaman falan deyip ileride kimsenın gönlününde kırılmasını engelliyebilirsin . çünkü ömür boyu beraber oturmayacaksın herhalde ,

İnanın herşeyi düşündüm :)
Çamaşırım yıkandıktan sonra sepete koyduğum gibi aşağıda mutfakta balkonum var oraya asacağım :))
Kışında kurutma makinasına..
Biz kadınlar harikayız hiç bir erkek bu kadar detaylı düşünmez hiç bir şeyi

Evet ömür boyu birlikte oturmayı düşünmüyorum..

erkekler düşünmez tabi onlar hiç bir iş yapmıyor ki
sabah işe giderler akşam eve gelince de önlerine yemek gelsin çay meyve sonrada yatınca yanlarında eşleri olsun bitti bu kadar

Ben çocuğumu bakıcıya bırakmak zorundaydım okul çağına gelene kadar keşke anne kayinvalide olsaydı onlara bırakmayı çok isterdim haklarını ödeyemeyiz bu konuda, iyi yapmışsınız bence çocuğunuza en iyi şekilde bakabiliyorlarsa şayet giden para olsun önemi yok benim gözümde..

Aranız iyiyse olur tabii ki.
Bundan 2 sene önce biz de dubleks daire alacaktık.
Kızıma bakması için kayınvalidemlerle birlikte oturmayı teklif ettik, kabul etmedi.
Ben yapamam bunalırım, sıkıntıya girerim dedi.
Haliyle kızım ortada kalmasın diye daireyi almaktan vazgeçtik.

CANIMKIZIM normalde çok farklı düşünürdüm ama sizin durumunuzda bana niyeyse çok tatlı geldi. Sizin için düzen bozmayı kabul etmişler.

Bence hemen bir tane daha doğur.. bı fırsat bi daha eline geçmez. .

Mutfağa çamaşır makinesi kudurabilirsiniz eğer ayrı istiyorsanız.

evi cokkk phalıya bulmussun bencee

eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
İstabul'da kiralık daire bakmamışsınız galiba.
Zeytinburnunda kirada oturuyorum, evim giriş kat 2+1 75 m2 kadar ancak. 850 TL tanıdık vasıtasıyla anlaştık. Burada ki ederi 1000 TL.
Fatih'te kendi dairemiz var, bahçe katı 2+1 85 m2 civarı ve bir odası aydınlığa bakıyor.
geçen ay 900 TL ye kiraya verdik. piyasaya göre çok uygun bu fiyatlar.
Zira tanıdık olduğu için ve yeni evlenecekleri için bizde 900 TL ye verdik. yoksa o civarda ederi 1100-1200 TL.
Kaldı ki dubleks bizim muhitte 1600'den başlıyor. hemde sıfır bina değil.
Sıfırlar 2000 TL üzeri.

Bence cok güzel bir karar vermişsiniz
madem calışıyorsunuz
madem kiradasınız
şu asamada bu kadar isabetli olmuş
korkmanıza ve olumsuz eleştırelere
kapılmanıza gerek yok.
Kayınvalide canavar değil neticede:)
Ben düşkün haline bakıyorum keske bem ona bakmasaydımda
onla bi mutfakta tartışsaydık:)

oh canim hem yardim etsin hem karismak yasak ne olursa olsun sonuc özel hayat kalmiyor. o yüzden evimde kendim baktim cocugumu sonrada krese verdim. kimseyle ugrasamam. ne kadar iyi olursaniz olun ayni evin icinde ben kendi annemle dahi yasiyamam.

arkadaşların dediği gibi kayınvalide ile sorun yoksa çok mantıklı...
hem kira yönünden avantajlı, hem bakıcı parası vermeyeceksiniz, hatta kayınvalideniz yemekleri bile yapar, çalışan bayansınız galiba çok rahat edersiniz...

kv nizle aranız iyi belli ki.. kadın anlaşamazsak döneriz bile demiş.. ohh kendimi oğlumun evine attım dememiş..
bence iyi yapmışsınız.. ne yazık ki çalışan anne olunca bir şekilde bir şeylerden taviz vermek gerekiyor ..

limoncu şu an şaşkınlık içerisindeyim st.da kahveye o fiyatı nasıl veripte içine oturmuyor yahu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…